Goede service en schermen werken goed op mijn MacBook Pro. Werd goed geholpen met mijn vragen en daarna via de site besteld. Snel geleverd en tevreden!
Ten eerste een goed product en snelle levering, alles comform afspraak. En bij n probleem direct mn waterflosser vervangen. Hier kunnen veel bedrijven n voorbeeld aan nemen, echt TOP
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe powerbank. Het product is makkelijk mee te nemen en laadt snel op. Verder was de bezorging erg snel.
Goede service en schermen werken goed op mijn MacBook Pro.
Met enthousiasme nam ik in de avond mijn bestelling in ontvangst en pakte ik de doos uit. Onder de indruk van hoe strak het product eruit zag en verpakt was kwam ik er tot mijn teleurstelling achter dat ik per ongeluk de verkeerde maat geselecteerd en besteld had en vanwege een reis binnen 24 uur een juiste maat moest zien te vinden. Ik nam via de website contact op met de mensen van Elite Edge Electronics die razendsnel reageerden én handelden. De volgende dag werd de juiste maat persoonlijk bij mij afgeleverd. De monitor past nu perfect om mijn laptop heen. Het ziet er mooi uit, werkt super en is erg gebruiksvriendelijk. Remote werken was nog nooit zo makkelijk! Extra pluspunt: de bijgeleverde hoes om hem overal veilig mee naar toe te nemen.

Antwoord van E3max
Laptop sleeve gekocht op de webshop van E3. Ben tevreden over de kwaliteit.

Antwoord van E3max
Ik ben erg tevreden met mijn waterflosser! Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en maakt mijn mond binnen enkele minuten heerlijk schoon en fris. Mijn tandvlees voelt gezonder aan en ik merk een duidelijk verschil in mijn mondhygiëne. Echt een aanrader!

Antwoord van E3max
Ik ben ontzettend blij met mijn E3 waterflosser! Het is super eenvoudig in gebruik en maakt mijn tanden en tandvlees voelbaar schoner en frisser. De verschillende standen zorgen voor een grondige reiniging zonder mijn tandvlees te irriteren. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn mondhygiëne wil verbeteren!
Mijn dochter en zoon zijn tevreden met de producten die jullie verkopen. Ik heb gemerkt dat afspraak afspraak is. De prijzen zijn ook nog eens aantrekkelijk. Top dit.
De waterflosser is echt fantastisch. Niet alleen is de prijs goed, de kwaliteit is ook erg goed. Het is precies hoe het omschreven is. Erg efficiënt en het heeft wel degelijk effect. Zeker geen spijt en 100% een aanrader. Het fijnste is dat het handiger is dan tandenstokers en flosdraad. Goed bedacht, ga vooral zo door!
Vandaag E3-tri screen 13.3 inch gekocht op de webshop eliteedgeelectronics.com. Super tevreden ik zal over een maand nog een review achterlaten over mij ervaringen!
De producetn zijn handig en goeie kwalitieit heb geen spijt van
Ik ben normaal niet van webshoppen maar ik ben ontzettend blij dat ik heb besloten om het Tri-Screen voor mijn laptop te kopen bij deze webshop. Dit product heeft mijn manier van werken volledig veranderd en heeft mijn productiviteit naar een hoger niveau getild. Voorheen was ik beperkt tot mijn thuiskantoor, waar ik meerdere monitoren had opgesteld. Maar dankzij het Tri-Screen kan ik nu overal werken, of het nu op school is, op het werk, of zelfs in de trein onderweg.
De kwaliteit van de schermen is uitstekend, en ze zitten stevig vast op mijn laptopscherm. Het feit dat ze perfect gesynchroniseerd zijn met mijn laptop en geen enkele vertraging vertonen, geeft me het gevoel alsof ik werk op normale externe monitoren. Het heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt en heeft me de vrijheid gegeven om overal te werken zoals ik dat wil.
Wat betreft de service van de webshop, daar heb ik niets op aan te merken. De verzending was snel en ik ontving netjes een bevestiging via e-mail. Het product was goed verpakt en kwam precies overeen met de afbeeldingen op de website, wat niet altijd het geval is bij online winkelen. Ik kan niet anders dan dikke complimenten geven aan deze webshop, en ik hoop van harte dat ze in de toekomst nog meer geweldige producten zullen aanbieden.
Ik heb kort geleden een waterflosser besteld waar ik super tevreden over ben. Een heerlijke finishing touch na het tanden poetsen.
Wat een geweldige ervaring bij Elite Edge Electronics (E3)! De tri screen heeft mijn kijkervaring naar nieuwe hoogten gebracht, met kristalheldere beelden en levendige kleuren. De uitstekende klantenservice maakte de hele ervaring onvergetelijk. Een absolute aanrader voor hoogwaardige elektronica en uitstekende service!
Het was een top ervaring, zowel het product als de contact met de leverancier. Ze zijn glashelder en leggen alles goed uit. Alle vragen die ik had waren netjes en snel beantwoord. Wat een topervaring!
Ze hebben een topkwaliteit aan waterflossers en triscreens. De waterflosser reinigt grondig en het triscreen beschermt mijn ogen tegen blauw licht. Geweldige klantenservice en snelle verzending maken dit mijn go-to voor mond- en oogverzorging!
Heel erg klantvriendelijk en meedenkend.
Heb hier laatst besteld, had een foutje gemaakt met het adres dus gelijk contact opgenomen. Had binnen een kwartier antwoord dat het was opgelost. Product was daarnaast ook top!
Ik heb recentelijk een tri screen en een waterflosser gekocht bij Elite Edge Electronics (E3) en de kwaliteit en service was top!
Laat me beginnen met het product zelf. De tri screen is simpelweg verbluffend. De beeldkwaliteit is kristalhelder, de kleuren zijn levendig en de resolutie is indrukwekkend. Of ik nu aan het werk ben, geniet van een filmavond of mijn favoriete game speel, de tri screen heeft mijn kijkervaring naar een geheel nieuw niveau getild. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de waterflosser! Het is zo'n kleine verandering in mijn dagelijkse routine geweest, maar het heeft een enorme impact gehad op mijn mondhygiëne. Mijn tanden voelen schoner en gezonder dan ooit tevoren, en het gebruiksgemak van de waterflosser maakt het een waar genot om te gebruiken.
Maar wat dit hele ervaring echt onvergetelijk maakte, was de service van Elite Edge Electronics (E3). Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, tot het moment dat mijn bestelling arriveerde, voelde ik me ondersteund en gewaardeerd als klant. Hun website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van de producten die ik zocht een eitje was. Het bestelproces verliep soepel en mijn producten werden snel verzonden en arriveerden in perfecte staat. Ik waardeer ook het feit dat ze een uitstekende klantenservice bieden; toen ik een vraag had over mijn bestelling, reageerden ze snel en vriendelijk om me te helpen.
Kortom, ik kan Elite Edge Electronics (E3) niet genoeg aanbevelen. Niet alleen leveren ze hoogwaardige producten die mijn verwachtingen overtreffen, maar ze bieden ook een klantenservice die net zo indrukwekkend is. Als je op zoek bent naar elektronica van topkwaliteit en een geweldige winkelervaring, zoek dan niet verder dan Elite Edge Electronics (E3)!