Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kiinasta rahdattua Temu -roskaa

Kiinasta rahdattua Temu -roskaa. Yrityksestä saa kuvan että olisivat itse kehittäneet kyseisen Vertex -triggerpoint -tuotteen. Todellisuudessa kyseessä taitaa olla tekoälyhuijaus, myyvät samaa tuotetta kuin Temu. Tuote oli jotain styroksia, täysi turhake. Älkää tilatko !

29 mei 2026

Antwoord van Easenordic

Moi, kiitos palautteesta, vaikka tämä tuntuukin pahalta lukea.🙁

Ymmärrän sun reaktion, mutta toivon että kuulet myös meidän puolen. Näitä kopioväitöksiä tulee meille valitettavasti vastaan, koska Temu rupesi myymään samalta näyttäviä tuotteita. Se on ollut meille itsellemme todella harmillista. Me ollaan pieni yritys, joka yrittää vain selvitä, tehdä parhaansa ja kasvaa tässä markkinassa.
Vertex ei ole styroksia, vaan se on EVA-vaahtomuovia. Vaikka ulkonäkö näyttää kuvissa samalta kuin halpiskopioissa, niin me ollaan tilattu niitä useampi kappale ja testattu ne tehtaat, eikä laatu ja kestävyys ole samoja, huomasimme tämän heti kun tilasimme monelta tehtaalta testikappaleita. Meillä on myös sivuilla video, missä kerrotaan suoraan, että me kuratoidaan eli etsitään hyviä tuotteita ja niiden valmistajia maailmalta, emmekä ole väittäneet kehittäneemme kaikkea itse alusta asti.

Meillä on silti iso halu viedä tätä eteenpäin, ja siksi asiakaspalautteiden pohjalta meille on tulossa kovaa vauhtia kehitylty erä, jossa tehdään muutoksia. Tavoite on antaa teille lisäarvoa esimerkiksi myös e-kirjoilla, ja kattavilla ohjeilla tuotteen maksimaaliseen käyttöön

Viitsitkö kertoa mitä tarkoitit tuolla tekoälyhuijauksella? Toimimme käyttäen omia nimiämme mainoksissa ja sivullamme sekä käytämme tekoälyä todella minimaalisesti, enimmäkseen viestinnän nopeuttamiseen.

Haluaisin tosi mielellään kuulla sun ajatukset ja hyvittää tämän tilanteen sulle, koska kenenkään ei kuuluisi jäädä tilauksesta näin paha mieli. Laitatko minulle suoraan viestiä osoitteeseen Omistaja@easenordic.com, niin hoidetaan tämä kuntoon.

Yt, Jasse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tilasin Vertexin ja olen nyt käyttänyt…

Tilasin Vertexin ja olen nyt käyttänyt muutaman viikon ajan. Voin suositella! Huomasin tosi ison eron hartioiden ja yläselän liikkuvuudessa ja jumit hävisi.

27 mei 2026

Hei santeri!

Näitä on todella mukava lukea! Kiitos paljon palautteestasi. Olen iloinen että Vertex toimi kohdallasi odotetusti. Haluaisitko avata muille millaisilla keinoilla sait Vertexistä tuollaisen hyödyn irti - se varmasti auttaisi muita!

Kiitos vielä tilauksestasi, ja luottamuksestasi!

Kerro jos voimme jotenkin auttaa sinua löytämään Vertexillä uusia konsteja joita et ole vielä mahdollisesti itse löytänyt. Suosittelen kokeilemaan "raastamista": nosta pakaroita noin 2cm maasta ja tee edestakas nytkytystä Vertexin päällä. Liike on hyvin pientä edestakaisin menevää liikuttelua, mutta selässä se tuntuu isosti!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Suurin pettymys siitä että tuote on…

Suurin pettymys siitä että tuote on kiinasta myyjän tilaama. Ei saanut sivustolta mitään vihiä että tavarat tilataan kiinasta

19 mei 2026

Antwoord van Easenordic

Moi, kiitos kun annoit rehellistä palautetta!

Ymmärrän sun pettymyksen tosi hyvin. Me tehdään tällä hetkellä ihan älyttömästi töitä sen eteen, että saataisiin muutettua tätä tilannetta. Me ollaan parhaillaan tuomassa meidän ensimmäisiä omia kustomoituja eriä tänne Suomeen, ja arvostetaan ihan hirveästi asiakkaiden kärsivällisyyttä tämän asian suhteen.

Olisimme halunneet tehdä tämän siirron jo paljon aikaisemmin, mutta Suomen taloudellinen tilanne ja maailman yleinen kansainvälinen tilanne ei vain ole antanut pienenä yrityksenä myöten.

Haluaisin ehdottomasti hyvittää tämän sulle ja hoitaa homman kuntoon, koska meidän takia kenenkään ei pitäisi tuntea itseään pettyneeksi. Laitatko minulle suoraan viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@easenordic.com, niin katsotaan miten voin korjata tämän tilanteen parhaiten sun kohdalla?

Yt, Jasse

Hyvä asiakaspalvelu

Reklamaation käsittely hoitui asiallisesti, perusteellisesti ja nopeasti. Tästä saisi moni yritys ottaa mallia.

10 april 2026

Moikka! Ari

Vastaan tähän henkilökohtaisesti.

Ekana iso kiitos siitä, että huomautit meille tuosta alekoodista. Siinä oli tosiaan päässyt käymään virhe, ja sun ansiosta saatiin se korjattua kuntoon. Otimme tästä opiksemme.

Otan hieman kantaa tuohon Temu kommenttiin. Temun ruvettua myymään samalta näyttäviä tuotteita on ollut järisyttävä ongelma meidän kohdalla sillä se asettaa paljon ennakkoluuloja ja epävarmuuksia. Haluan kuitenkin avata tätä vähän: vaikka tuote näyttää ulkoisesti samalta, me testattiin Vertex-tuotteen kohdalla neljä eri tehdasta ennen kuin oltiin tyytyväisiä. Osa malleista haisi todella pahalle kemikaaleille, oli liian kovia tai muuten heikkolaatuisia. Me ei todellakaan oteta "mitä tahansa" myyntiin, vaan seisotaan laadun takana ja kannetaan vastuu tuotteistamme.

Toimitusajat on tosiaan olleet vielä vähän pitkiä, mutta tähän on tulossa iso muutos! Siirretään varastointia Suomeen kesäkuun aikana, jolloin paketit on perillä jo päivässä! Halutaan myös nyt ja jatkossa vielä enemmän tarjota muutakin kuin pelkän tuotteen, ja lisättiin juuri asiantuntijan tekemä kattava E-kirja liikeharjoitteilla niska-hartia-seudun hoitoon jokaisen tilauksen tueksi, juuri tämän takia. Meille on tärkeää Laatu ja asiakastyytyväisyys ja olemme yrityksenä olleet kovasti ristitulen välissä Temu syytösten takia, jonka takia teemme töitä kovemmin kuin koskaan varmistaaksemme että olemme muutaki kuin “Temu tuotteita” myyvä yritys.

Arvostamme jos kertoisit onko mitään millä voimme korvata sinulle tämän harmin joka on sinulle koitunut kokemuksestanne meidän kanssa?

Terveisin,
Jasse / EaseNordic

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tuote toimi kuin luvattu ja…

Tuote toimi kuin luvattu ja asiakaspalvessa nopea vastaus (30min)

13 april 2026

Antwoord van Easenordic

Mahtava kuulla, että tuote vastasi odotuksia ja oot ollut tyytyväinen! Meillä on tosi tärkeää, että lupaukset pidetään ja laatu on sitä mitä pitääkin. Kiitos paljon suosituksesta, tällaiset palautteet merkitsee meille tosi paljon.

Asianmukaista palvelua

Olin aluksi hieman skeptinen, mutta tuote tuli nopeasti ja asiakaspalvelu pelasi. Kysymykseeni vastattiin alle tunnissa. Tuote toimii niinkuin luvattu.

19 maart 2026

Antwoord van Easenordic

Kiitos tosi paljon tästä palautteesta! On mahtava kuulla, että pystyttiin yllättämään positiivisesti!

Täällä kuunnellaan ihmistä!

Näin Facebookissa mainoksen Axis-tyynystä ja kysyin chatissa, sopiiko se juuri minun selkävaivaani. Vastassa ei ollut robotti, vaan asiantuntija, joka osasi vastata rehellisesti. Tuote saapui viikon jälkeen ja on toiminut juuri kuten luvattiin. Tällaista asiakaspalvelua arvostan!

20 maart 2026

Moikka!

Vitsi miten kiva kuulla, että sait meidän tiimiltä apua selkävaivaan ja Axis-tyyny on toiminut niin kuin pitääkin! Meille on tosi tärkeää, että jokainen saa ihan oikeaa ja rehellistä apua ihmiseltä ihmiselle.

Kiitos paljon tästä palautteesta, tää lämmittää koko tiimin mieltä!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Loistava asiakaspalvelu ja nopea apu.

Kysyin neuvoa Spina-työkalun käyttöön ja sain todella asiantuntevan vastauksen sähköpostilla. Tuntuu siltä, että yritys todella välittää asiakkaan hyvinvoinnista.

14 maart 2026

Antwoord van Easenordic

Kiitos tuhannesti tästä palautteesta! Onpa mahtava kuulla, että sait Spina-työkalun käyttöön tarvittavat vinkit ja tunsit olosi kuulluksi. Me perustettiin EaseNordic juuri siksi, että halutaan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, eikä vaan myydä tavaraa hyllystä.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.