Banner for Easy Life dienstencheques - Maasmechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Maasmechelen | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

Pauwengraaf 127, 3630 Maasmechelen, Limburg, BE

Bij een miscommunicatie over afspraak poetshulp heeft het bureau toch goed actie ondernomen en heeft vervangafspraak geregeld en hoefde ik geen dienstenchecks af te boeken anders was t dubbel afgeboek... Toon meer

Teveel poetshulpen hebben geen notie van poetsen, het gebruik van de aangeboden producten. Bij een wekelijks terugkomdnde poetshulp verwacht ik een soort van routine maar vooral werk zien: spinneweb... Toon meer

Makkelijk te bereiken, snelle hulp, flexibel

1. Schoonmaakbedrijf
  2. ook in
  3. Glazenwasser
  4. Schoonmaakdienst
  5. Schoonmakers

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Maasmechelen gezinnen en alleenstaanden in Maasmechelen en de omliggende gemeenten met extra ondersteuning in het huishouden. Of u nu hulp nodig heeft bij de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw leven en uw verwachtingen. Ons team in Maasmechelen staat dicht bij onze klanten en huishoudhulpen. We nemen de tijd om uw situatie te leren kennen en zoeken een huishoudhulp die een goede match vormt met uw gezin. Dankzij onze persoonlijke begeleiding en opvolging kunt u rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

• Pauwengraaf 127, 3630, Maasmechelen, Limburg, België

• 089 83 30 38

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1.885 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Logo Easy Life dienstencheques - Maasmechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Antwoord van Easy Life dienstencheques - Maasmechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor deze fijne review. Dat waarderen we enorm.

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn dat u de tijd nam om deze mooie woorden achter te laten.

Het Easy Life-team

Niet verwittigd toen poetshulp…

Niet verwittigd toen poetshulp opleiding had en niet gekomen is ! Als je belt, zeggen dat ze wel verwittigd hebben, dan vraag je naar hoe dan ? Zal het sturen - niets gestuurd ! Dan ingesproken op antwoordapparaat - nog niet teruggebeld !
Datum dat Evy niet kwam was 24/6, 24/6 ook gebeld, opnieuw gebeld op 30/6 zonder resultaat !

24 juni 2026

Bedankt om uw bericht.

Er lijkt hier sprake te zijn van een miscommunicatie. We zijn in ieder geval blij dat dit ondertussen met het kantoor werd opgenomen en dat het verder kon worden opgehelderd. We nemen uw feedback mee om onze communicatie nog verder te verbeteren.

Het Easy Life-team

Bij een miscommunicatie over afspraak…

Bij een miscommunicatie over afspraak poetshulp heeft het bureau toch goed actie ondernomen en heeft vervangafspraak geregeld en hoefde ik geen dienstenchecks af te boeken anders was t dubbel afgeboekt.

16 april 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Goede poetshulp

Makkelijk te bereiken, snelle hulp, flexibel

30 juni 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

Werk zien

Bij een wekelijks terugkomdnde poetshulp verwacht ik een soort van routine maar vooral werk zien: spinnewebben bv: er hangt een soeciale borstel daarvoor, de deurmat niet mee stofzuigen is nog zoiets irritants

4 juni 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat u verwacht dat de huishoudhulp de nodige routine en zorgvuldigheid toepast in het poetswerk en dat dit niet altijd als voldoende wordt ervaren. Indien u specifieke opmerkingen heeft over de uitvoering van het werk, mag u dit steeds doorgeven aan uw kantoor zodat dit met de huishoudhulp kan worden besproken en opgevolgd.

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. We krijgen om de paar weken een andere huishoudhulp omdat medewerkers stoppen of uitvallen. De communicatie verloopt vaak moeilijk en het kantoor in Maasmechelen is zeer slecht bereikbaar. Dat maakt de dienstverlening weinig betrouwbaar.

25 juni 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat u de wissels van huishoudhulpen en de communicatie als minder positief hebt ervaren. Er werd intussen met u besproken hoe we de continuïteit kunnen verbeteren en er werd een nieuwe huishoudhulp opgestart, met verdere opvolging via één vaste contactpersoon.

We hopen dat de nieuwe samenwerking vlot verloopt en volgen dit verder op.

Het Easy Life-team

Latifa is een supere hulp

Latifa is een supere hulp, als ik iets vraag de volgende keer wordt het automatisch gedaan, ze treuzelt niet, we kunnen ook een babbeltje doen. Ze neemt zelf ook initiatieven. Ik ben poetshulp geweest en zie dat ze haar beroep kent. Ook als ik "een te hoge bloeddruk heb" moet ik gaan zitten met,zo lief

10 juni 2026

Dag Danielle,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden 😊

We zijn blij om te lezen hoeveel u de inzet en zorgzaamheid van uw huishoudhulp waardeert. Het doet ons plezier dat u niet alleen tevreden bent over haar werk en initiatief, maar ook over de warme band die jullie hebben opgebouwd.