Ben over het algemeen tevreden. Meestal heb ik dezelfde poetshulp en dit is van groot belang . Ik ben geen liefhebber om altijd maar opnieuw iemand anders alles te moeten aanwijzen. Gelukkig volgen... Toon meer

Goede communicatie en opvolging van de poetshulpen. Qua poetshulp zelf kan je soms grote verschillen vaststellen in kwaliteit en zijn er behoorlijk wat afwezigheden bij de diverse poetshulpen. Maar we... Toon meer
Er wordt heel veel gewerkt met buitenlanders (geen enkel probleem hoor), maar vele van deze mensen hebben niet dezelfde cultuur wat betreft poetsen, vooral de Afrikaanse. Ze doen hun best en zijn sup... Toon meer
Wij hebben een poetshulp die weet van aanpakken en werk ziet hetgeen natuurlijk belangrijk is. Ook een goede comunicatie met de zetel Maldegem
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Maldegem gezinnen en alleenstaanden in Maldegem en de omliggende gemeenten met een betrouwbare oplossing voor het huishouden. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij gaan samen met u op zoek naar een huishoudhulp die past bij uw wensen. Vanuit ons kantoor in Maldegem kennen we de regio goed en staan we dicht bij onze klanten. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding, zoeken naar een goede match en blijven ook na de opstart beschikbaar voor ondersteuning. Zo kunt u rekenen op een service die bij u past.
Stationsstraat 16, 9990, Maldegem, Oost-Vlaanderen, België
Vraagt klanten om een review
Steeds een nette service flat en altijd vervanging als de vaste poetshulp met vakantie gaat. Heel tevreden!

Antwoord van Easy Life dienstencheques - Maldegem | Huishoudhulp via dienstencheques
Goede en heldere communicatie.
Stiptheid.
Vriendelijkheid.
Begrip.

Altijd correct, bij ontevredenheid, wordt er vlug naar een oplossing gezocht.

Het contract met de bureau is goed , maar jammer dat er zoveel anders talig poetshulp is ,waardoor de communicatie moeilijk is

Reageren vlug en luisteren echt om de juiste oplossing te vinden

Na wat gesukkel met wisselende poetshulpen heb ik nu wel geluk met Ilona.
Heel gedreven, betrouwbare en vriendelijke hulp!

De persoon aan de telefoon was heel vriendelijk ( was in Maldegem) De huidige poetshulp is heel goed, vriendelijk, beleefd, voornaam, heel tevreden van.

als we vragen hebben worden ze direct bekeken en indien nodig uitgewerkt. mijn mama is tevreden over haar poetshulp

We zijn zeer tevreden Over de communicatie met het bureau! Je word altijd direct geholpen. Ik blijf het jammer vinden dat mijn poetshulp geen Nederlands praat en zelf moeilijk Engels. Als ik iets uitleg begrijpt ze het niet altijd.

Zeer professionele en attente hulp.

Je wordt altijd verwittigd als de poetsvrouw niet kan komen en er wordt gevraagd of je vervanging wenst

Klantenservice is prima! Zoeken samen met de klant naar een oplossing. Ook goed bereikbaar en snelle service.

Blij van de Kuisvrouw die we nu hebben,maar het is een lange weg geweest om een goede te krijgen. Het merendeel van de Kuisvrouwen/mannen die we aangeboden kregen liepen er echt de kantjes van af. We zaten met een kleine baby in huis en dan is het niet aangenaam dat de Kuisvrouw haar werk niet doet naar behoren

Goede communicatie en opvolging als ik een vraag had.

Zeer goede poetshulp. Ramen zijn proper, altijd vriendelijk. Kantoor altijd bereikbaar en heel vriendelijk