Ze doet goed door. Luistert naar mij wat ik wil enz .ik zeg wat moet extra gepoetst zijn en.welke dingen niet. Vriendelijk. Rustig. En ze kuist proper. Ook ruiten kuisen die moeilijk mooi kuisen... Toon meer
Mijn poetshulp is steeds op tijd. Start onmiddellijk. Ze poetst efficiënt en geeft gevolg a positieve feedback als ik liever iets anders gedaan zie.
Ze zijn behulpzaam om vervanging te sturen indien nodig
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Roeselare gezinnen en alleenstaanden in Roeselare en de omliggende gemeenten met extra ondersteuning in het huishouden. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een huishoudhulp die bij u past. Bij Easy Life Roeselare staat een persoonlijke aanpak centraal. We nemen de tijd om uw situatie te leren kennen en zorgen voor een goede match tussen u en uw huishoudhulp. Ook tijdens de samenwerking blijven we bereikbaar voor ondersteuning en een vlotte opvolging.
Gasstraat 17, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, België
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Easy Life dienstencheques - Roeselare | Huishoudhulp via dienstencheques

Hebben een luisterend oor, houden rekening met je wensen. Èèn en al vriendelijk in hun onthaalkantoor Roeselare en aan de telefoon.

Juist winbejag, werkt niet optimaal. Als we een dag voorhand moeten opzeggen ivm overmacht vb ziekte of dringend wegmoeten wordt er telkens gantwoord maar dit moet 2 weken op voorhand melden, dus die mensen van easy life zijn helderzienden want zij weten op voorhand wanneer ze ziek zullen zijn enz... Maar als er iemand uitvalt van de werknemers vb met verlof wordt er telkenmale gevraagd of we iemand anders nodig hebben of zo. Want wij zijn niet van planom zo maar iedereen onze woning te laten kennen !!!

Vlotte snelle en dienstverlening. Vriendelijk personeel

Professionele poetsvrouwen,snelle en juiste feedback.

Vriendelijk. Rustig.
En ze kuist proper. Ook ruiten kuisen die moeilijk mooi kuisen zijn. Omdat ik daar zindelijk op ben. Niet iedere poetsdame kan dat.

Zeer behulpzaam, directe aanpak, steeds zoeken voor oplossing, zeer vriendelijke mensen, goed opgeleide poetshulpen

we zijn zeer tevreden over de poetshulp wat een vriendelijke en corecte vrouw een uit de duizend

De huidige poetsvrouw doet alles zeer goed, wij zijn dus heel tevreden over haar!!

Ze zijn behulpzaam om vervanging te sturen indien nodig

Een pak beter dan vorig jaar, heel fijn dat er proactief wordt gewerkt

vlotte service, vervanging als het nodig is of onze huishoudhulp in verlof is. Fijne samenwerking