Eba Flytt & Städ AB Reviews 13

4. Schoonmaakdienst
  5. Schoonmaakbedrijf
  6. Vervoer

Geschreven door het bedrijf

EBA Flytt & Städ AB är ett engagerat och pålitligt serviceföretag som erbjuder ett brett utbud av flytt- och städtjänster för både privatpersoner och företag. Med oss får du hjälp hela vägen – från planering och packning till transport, montering och slutstädning. Vi förstår att varje uppdrag är unikt, och därför arbetar vi nära våra kunder för att anpassa våra tjänster efter deras specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är utbildat och utrustat för att hantera alla typer av flyttuppdrag, oavsett om det handlar om små bostadsflyttar eller större företagsflyttar. Vi tar ansvar för hela processen och säkerställer att dina ägodelar hanteras med omsorg och professionalism. Inom städservice erbjuder vi allt från hemstädning och flyttstädning till kontorsstädning och specialanpassade städtjänster, alltid med högsta kvalitet och noggrannhet i fokus.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Använd er inte av detta flyttbolag

Detta var den absolut värsta flytt vi någonsin varit med om.

De hade inga bärselar, plastade inte in några möbler.
Gjorde hack och repor i golvet både i min gamla och nya lägenhet.
De tog sönder vårt soffbord, köksbord och repade en byrå.
Lämnade kvar saker i den gamla lägenheten och påstod att lastbilen var full, jag räknade ut med hjälp av en kubikräknare att de hade packat in 12 kubikmeter inte 20 som de sagt.
Ringde dem morgonen efter flytten och blev otrevligt bemött.
Fick frågan av vad jag tror är chefen- Varför ringer du till mig?

AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG. OTROLIGT OSERIÖSA.

28 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokade flytt och städ i mars inför…

Bokade flytt och städ i mars inför flytt 1 juli. Skrev en inventarielista och påpekade att det nog inte skulle räcka med en runda då det var mycket som skulle flyttas. Flyttdagen skulle de komma kl9. 9.50 ringde jag och frågade
var de var. ”Missförstånd mellan personal”, kommer 17.20. Innan första lasset levererades, 19.30, ringde de och sa att det inte räcker med en vända! Extra kostnad tillkommer! 00.30 lastades sista lasset av, utanför dörren. Nästa dag flyttstädning. Under all kritik. Många samtal för att de skulle göra om och göra rätt. ”Betala så fort du kan”. Svarade inte vid uppringning, förrän jag talade in på mobilsvar att ingen betalning sker innan återkoppling från ansvarig i företaget. DÅ ringde de upp direkt. ”Daniel” som skickade offert är inte registrerad annat än som kontaktperson i företaget. Mycket tvivelaktigt företag som jag INTE rekommenderar andra att anlita.

1 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.