3,5

Gemiddeld

This is a scam company people

This is a scam company people. Be aware they wil send u alot of excuses. After that they will never help or refund your money. I have al proof from emails with them. These are big scammers never order u will loose ur money. I hope they Burn karma wil hit hard.

3 oktober 2025

attenzione…

Non ricevuto alcuna email di conferma dell'acquisto fatto e l'indirizzo a cui scrivere risulta inesistente
Non mi piace per nulla
ma aspetto di ricevere, spero, l'ordine prima di dare una stella

3 april 2025

SCAM!!!!

SCAM!!!!

I ordered a shirt two months ago, still hasnt arrived and havent recieved a reply from the company about the order. They since have changed theit website from clothingbrands to shoes? DONT ORDER ANYTHING!

25 november 2024

SCAM ALERT

SCAM ALERT, they'll process the transaction and never send you your item and delete their website.

10 november 2024

This company is a scam

This company is a scam
I ordered a bracket from the all i have received is the confirmation. Nothing else I’ve tried to reach out to the but i can’t i addition to this i have no idea how to get my money back.

1 november 2024

Oszustwo

Przesyłka zamówiona na stronie nie dotarła, brak kontaktu z dostawcą, adres e-mail podany na stronie jako kontakt nie istnieje. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Stanowczo odradzam.

27 juni 2024

DONT ORDER FROM ECHLAT!

Dont ever order something from Echlat never fall in those tricks, they are scammers. I ordered a bag and waited now for a month. Never got an email confirmation when it will be shipped, i tried to email them but they never responded. When i want to email them they are saying, massage was not delivered. i dont know what to do know. Plus they are kicking me out of their website saying this store is currently unavailable. I AM WARNING YALL NOT TO ORDER FROM ECHLAT!!

26 augustus 2024

UNO SCHIFO

UNO SCHIFO! HO ORDINATO UN BRACCIALE, MAI ARRIVATO! MAI AVUTE NOTIZIE DI QUESTO ORDINE, MAIL FALSE. NON RISPONDONO. TRUFFE!!!

21 augustus 2024

BESTIL IKKE FRA DETTE FIRMA!!

BESTIL IKKE FRA DETTE FIRMA!!

Jeg bestilte et par ysl sko, fik en ordrebekræftelse og så skulle jeg vente på pakken ankom. Ingen pakke ankommet… Der er gået 2 uger og har netop idag modtaget en besked om at jeg kan bedømme min order. Jeg har prøvet at skrive til deres support, men får mails om at min besked ikke kan gå igennem og de prøver igen efter 24 timer med at sende min mail. Har ikke fået min pakke, kan ikke komme i kontakt med firmaet og har lige mistet en del penge. :(

19 augustus 2024

Amazing

Amazing products and customer service. They've had all the patience with me helped me with all of my questions before ordering.

7 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?