Net terug van een 9 daagse Ierland reis. Met echt Iers weer (zon, wind, regen ... en 19 graden) genoten van de trip. Hele mooie overnachtings locaties met prettige rij-afstanden (zeker als je binnendo... Toon meer
Deze reis was onze eerste kennismaking met Ierland. De hele vakantie was goed geregeld. We zaten steeds op strategische plekken, waardoor we alle bekende highlights van Ierland hebben gezien. We h... Toon meer
We hebben de "15-daagse rondreis Authentiek Ierland" gedaan deze zomer met het gezin, zonen van 22 en 18 jaar. Mooie manier om kennis te maken met Ierland. De B&B's waren top, gastvrij en goede... Toon meer
Alles is prima verlopen. Reis was helemaal goed voorbereid. Geen enkele probleem gehad tijdens onze drie weken durende reis. Voor wie een Ierland rondreis wil doen, kan ik Echt Ierland zeker aanbevel... Toon meer
Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Burgemeester reigerstraat 74, 3581 KW , Utrecht
Vraagt klanten om een review
Echt Ierland heeft redelijk last minute toch nog een prachtige en complete reis voor ons kunnen regelen. Wij vonden de geplande route en accomodaties slim en sfeervol! Daarnaast hebben wij ook veel gebruik gemaakt van de ‘tips van locals’ zoals de tips over restaurantjes, kastelen en bezienswaardigheden die we bij de reisbeschrijving kregen.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Fijne vakantie. Goede accommodatie op mooie locaties.
Goed geregeld.
Paar kleine puntjes die iets beter gecommuniceerd hadden kunnen worden door de reisorganisatie.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Optimale informatie vooraf, goed beeld van Ierland gekregen door de route, prima en bijzondere hotels.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Reis was goed georganiseerd, de gedetailleerde reisonschrijving was erg nuttig, alles ook goed volgens planning verlopen

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Goede informatie en alles was prima geregeld. Top reis!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
EI luistert naar je wensen en komt met een goed programma. Prima acco's, goed geregeld

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Zeer complete en uitgebreide reis-informatie, snelle en accurate afwikkeling van de boeking, goed stukje after sales service. Een absolute aanrader !

Antwoord van Echt Ierland vakanties
heerlijke reis naar Ierland perfect door jullie geregeld.
Heel erg bedankt!!!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
We hebben twee fantastische weken in het mooie Ierland gehad. En niet in de minste plaats door de uitstekende service van Echt Ierland toen het nodig was (cancellen van zowel heen- als terugvlucht, door Echt Ierland snel en kundig opgelost: vluchten omgeboekt en aanpassing boeking hotel en auto netjes geregeld). Uitstekende hotels op prachtige locaties met heerlijk eten. Onze verwachtingen meer dan overtroffen!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Een fantastische reis met mooie landschappen en de meest vriendelijke mensen. Fijne hotels en B&B"s. De service van echtierland.nl is geweldig. Ze nemen alle zorgen uit handen met geannuleerde vluchten en regelen alles! Kortom: echt een aanrader!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Uitstekende 8-daagse rondreis. Veel kunnen zien door de perfecte liggingen van de 3 locaties. Ook de omboeking van de vliegreis was goed geregeld. Moesten alleen verder rijden naar de eerste accommodatie.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Wij hadden een fantastische trip langs de Wild Atlantic Way. Super fijne bed & breakfasts met heerlijke ontbijten en veel tips voor bezoekjes van de gastheren. We ontvingen een boeiende reisbeschrijving die echt een meerwaarde was. Toen onze vluchten owv stakingen werden verplaatst, werd alles voor ons geregeld. Aanrader!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Prima geholpen bij het bepalen van onze reis. Geen gedoe met het aanprijzen van zaken die je niet nodig hebt. Gewoon een fijn advies, wat ons een prachtige vakantie in Ierland opgeleverd heeft.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Na een lastig begin met het cancelen van de vlucht, waarbij Echtierland ons heel goed geholpen heeft, en veel gedoe op Schiphol hebben we een prachtige reis gehad. We hadden een goede auto, ruim geschikt voor 4 personen en bagage. We logeerden in bijzondere hotels en b&b's, schoon en goed verzorgd.
De reis was afwisselend wat betreft de omgeving. We hebben heel mooie landschappen gezien. De Ieren zijn heel vriendelijk en behulpzaam, kortom we hadden niets te klagen. Bedankt Echtierland!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Onze 23-daagse reis door Ierland was super geregeld! Fijne accommodaties, leuke reissuggesties. Ook toen wat misging met terugvlucht heeft Echt Ierland snel voor een goede oplossing gezorgd. Wij zijn zeer tevreden over deze reisorganisatie!

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Onze rondreis door Ierland is door Echt Ierland heel goed georganiseerd. Prachtige overnachtingslocaties en een goed reistempo.

Antwoord van Echt Ierland vakanties
Fantastische rondreis gemaakt en alles was perfect georganiseerd door Echt Ierland.
De hotels waren top qua ligging en sfeer en je kon er heerlijk eten.
Wij gaan zeker onze volgende reis naar Ierland boeken bij Echt Ierland. Echt een aanrader!