De producten zijn in goede orde ontvangen. Niet supersuper snel maar echt snel genoeg. We hebben vertrouwen in de werking (maar moet nog blijken natuurlijk).
Ik ben super blij dat ik Eco-Brands ontdekt hebt! Eén plek om al je ecologische huis-, tuin- en keukenproducten aan te schaffen aangevuld met andere fijne producten. Zo kunnen we stelselmatig ons hu... Toon meer
20 oktober gezichtsverf besteld voor Halloween. Een week later nog niets vernomen. Een whatsapp bericht gestuurd naar de eigenaar op 28 oktober, mail op 29, heb tot op heden op geen van beiden antwo... Toon meer
Een onderneming naar ons groene hart! Een (h)eerlijke, vriendelijke jongedame die haar onuitputbare kennis en passie deelt en je bij alle vragen en aankopen advies geeft. Het is DE perfecte toeging a... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Duurzaam en ecologisch leven dankzij de producten van Eco-Brands.
Morellaan 30, 2990, Wuustwezel, België
- 0032494496551
- info@eco-brands.eu
- eco-brands.eu
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer tevreden vaste klant
Zoals altijd weer vlotte afhandeling, deze keer gaan ophalen met een leuke babbel erbij. Nog eens een Green Deal kunnen doen, ook altijd fijn!
eco hart
Karen heeft echt een eco hart met heel wat kennis op het gebied wat echt ecologisch is voor onze planeet en dus ook voor onze gezondheid.
Top service
Top service! Eigenares heeft ook enorm veel kennis over haar producten wat ik heel fijn vind!😊
Karen geeft veel duurzame tips en is…
Karen geeft veel duurzame tips en is enorm behulpzaam bij het maken van je bestelling! Haar persoonlijke tips helpen je om de juiste keuze te maken. Altijd eerlijk en meedenkend. Het voelt goed aan om te bestellen bij Eco Brands omdat je weet dat Karen al het uitzoekwerk al gedaan heeft voor je. Zo ben je zeker dat je echt duurzame spullen koopt.
We love shopping @ Eco Brands! 💚
Reeds enkele keren besteld bij Karen.
Van Green-Deals naar uit het aanbod op de webshop.
Dit wordt altijd met de nodige zorg en persoonlijke touch door haar verwerkt!
Nu de Green-Deal van Marcel handzeep gekocht om aan de juffen van ons zoontje cadeau te doen (aangezien we zelf fan zijn van de Marcel). Hier maakte ze echt een fijn cadeautje van met droogbloemetjes en een leuk kaartje en tekst.
Bedankt Karen💚
We love shopping @ Eco Brands!
Karen stopt altijd het beste van…
Karen stopt altijd het beste van zichzelf in heel Eco-brands. Dat voel je wanneer ze praat over haar winkel. Als je met een vraag zit zal ze deze ook altijd eerlijk beantwoorden. De leuke mix aan producten maakt de webshop toegankelijk voor iedereen.
Karen staat steeds klaar met advies
Karen staat steeds klaar met advies. Een afspraak maken voor ophaling verloopt ook steeds erg vlot. De leuke babbel bij ophaling krijg je er zo maar bij 🤗.
Vlotte service
Vlotte service, een gratis staaltje en persoonlijk briefje bij de bestelling. Goede prijzen. Ik kom terug!
Top service
Ook mogelijk om andere zaken te bestellen die ze niet standaard in haar gamma heeft.
Ik koop al mijn huisproducten bij…
Ik koop al mijn huisproducten bij ecobrands! Omdat ze alle producten heeft, is dit mijn go-to shopping point c:
Correcte levering en flexibel bij…
Correcte levering en flexibel bij afhalen. Dikke pluim.
10 op 10
10 op 10! Lieve, vriendelijke dame die je heel graag uitleg geeft over al haar producten. Die met veel passie haar visie volgt en dit ook graag deelt met andere. Heel uitgebreide online webshop. Fijne en vlotte levering!
Snelle en persoonlijke reactie op onze…
Snelle en persoonlijke reactie op onze bestelling, zeer attent, pakketje werd zelfs persoonlijk door Karen tot aan de voordeur gebracht. Top !