1. E-commerceplatform
  3. Babywinkel
  4. Kinderkleding
  5. Plantengroothandel
  6. Damesmodewinkel

Bij Eco Check geloven we dat duurzaam leven gemakkelijk en stijlvol kan zijn. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie van ecologische producten biedt iets unieks voor iedereen. Elk artikel in onze webshop draagt met trots de juiste EU en Belgische duurzaamheidslabels. Betaal met ecocheques en draag actief bij aan milieu-initiatieven. Sluit u aan bij onze missie, waar elke aankoop een stap vooruit is naar een groenere planeet. Verken onze collectie vandaag nog en ontdek hoe u een verschil kunt maken!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mooie planten, maar zeer duur

De planten waren van zeer goede kwaliteit. Vol en in topconditie.
Levering hadden ze goed doorstaan.
Maar de prijzen zijn wel extreem hoog.
Ze aanvaarden verschillende soorten cheques.

22 december 2025

Snelle levering en zeer belangrijk…

Snelle levering en zeer belangrijk omdat het hier over een plant gaat is de verpakking, was stevig en
professioneel ingepakt.
Top product.

14 januari 2025

Antwoord van Ecocheck

Bedankt voor de review Cis! Leuk om te horen dat je tevreden bent met de klant.

planten zijn niet goed verpakt

planten zijn niet goed verpakt = planten beschadigd

22 augustus 2024

Antwoord van Ecocheck

Dag Abdeljalil, we vinden het jammer om te horen dat de planten beschadigd zijn aangekomen, de verzending van de plant doen we jammer genoeg niet zelf en hier kan soms iets mis lopen. We vinden het toch ook wel jammer dat je ons hier niet van op de hoogte hebt gebracht, dan hadden we je een nieuwe plant kunnen aanbieden. Gemiste kans voor ons beide. Hopelijk hersteld de plant zich goed. Groeten Seppe

Plantenservice

Eerst een miscommunicatie. Maar de service was super. Inpak ok. Aanbeveling ok. Zal nog wel bestellen 😉

14 augustus 2024

Antwoord van Ecocheck

Bedankt voor de leuke woorden Dominique!

Snelle levering en knappe planten!

Ideaal om planten zo gemakkelijk online te bestellen. 2 dagen na bestelling was de plant er. Geen auto meer nodig om naar de planten winkel te gaan. Ik bestel hier zeker opnieuw!

26 juni 2024

Antwoord van Ecocheck

Bedankt voor de review Bram!

Toon reviews in alle talen. (19 reviews)