1. Coachingcentrum
  2. Coach

Wij helpen online ondernemers groeien met het verkopen op verschillende marketplaces. We organiseren evenementen en geven 1-op-1 begeleiding. Samen kijken we naar jouw situatie en maken een persoonlijk plan voor de toekomst!

2,7

Slecht

Ecomverse - Kamooi.ai

Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met Ecomverse te delen, met name betreft onze samenwerking met Django de Vreng. Het begon met de schijn van een stagiair die ons zou helpen met onze webshop en het schrijven van artikelen, inclusief analyses, na een initiële betaling.

Helaas hebben we nog steeds niet het overgrote deel van het beloofde werk ontvangen, en Django de Vreng lijkt nu volledig onbereikbaar via Whatsapp, LinkedIn, e-mail en telefoon. Het lijkt er sterk op dat dit een patroon is in de gang van zaken van Django, waarbij hij bedrijven benadert, geld int en vervolgens de stekker uit het project trekt.

Wat begon als een onschuldig verhaal van een stagiair met een gereduceerd tarief, lijkt nu eerder op een bedenkelijk verdienmodel van meneer de Vreng. Dit wekt niet alleen de indruk van onprofessioneel gedrag, maar lijkt ook sterk op oplichting.

Wij overwegen nu juridische stappen te ondernemen om ons ongenoegen en de geleden schade aan te kaarten. Het is spijtig dat eerlijk werken niet de prioriteit lijkt te zijn in deze situatie. Hopelijk dient dit als een waarschuwing voor anderen die overwegen met Ecomverse/Kamoo.ai en Django de Vreng in zee te gaan.

7 februari 2024

Nep stagiaire mail voor SEO

Trap niet in de nep mails over een stagiaire die een SEO opdracht moet doen voor Ecomverse. Er bestaat geen stagiaire en wat je ontvangt (na 10x vragen en een maand wachten) zijn SEO blogs die via AI worden gegenereerd.

10 november 2023

Ik voel me in de maling genomen!

Ik wacht al maanden op 6 van de 8 blogs waar ik voor heb betaald. Keer op keer worden er beloftes gedaan, als ik überhaupt een antwoord mocht ontvangen, maar helaas nog steeds geen mail in mijn inbox. Communicatie is ver beneden pijl en ik vraag me af of ik mijn blogs ooit nog ga ontvangen….. Ben bang van niet!!

19 december 2023

nep stagaires als spam in mail

Dit bedrijf spamt je mailtbox met verschillende nep stagaires om een ingang te vinden. Zelf na herhaaldelijk aan te geven geen interesse te hebben blijven de standaard email maar binnen komen. Erg vervelende manier van zaken doen. Al was er interesse zou dat na de hoeveelheid emails zeker volledig weg zijn.

25 september 2023

Topper.

Django helpt je stap voor stap door het hele proces. Hij reageert via WhatsApp als we tussendoor vragen hebben. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring.

9 maart 2023

Super 1 op 1 traject!

Begin 2023 ben ik bij Django en de Ecomverse het 1-op-1 traject begonnen. Na wat vertraging in het begin heb ik binnen 6 weken mijn eerste omzet behaald met mijn webshop! De begeleiding en accountability van Django is top! Hij houd mij on-track en zorgt ervoor dat mijn taken behaald worden.

Ook de kennis en manier van uitleggen is duidelijk voor mij!

Bedankt voor de geweldige hulp en ik kan iedereen de Ecomverse aanraden!

28 april 2023

Top cursus

Een top bedrijf voor iemand die zonder ervaring een webshop op wil zetten. Makkelijk contact en alles wordt goed en rustig uitgelegd

10 april 2023

Perfect

Ik zit zelf in de 1-1 exclusief traject, maar is echt perfect. Bij alle vragen die je hebt helpt Django je, als je ergens tegenaan loopt helpt Django je. Heel duidelijk en oprecht/eerlijk tegen je.

5 februari 2023

Zeker een aanrader!

Django is een hele chille gozer, denkt goed mee en heeft altijd een oplossing. In een korte periode een mooie website neergezet met een bijbehorend marketingplan. Als je wilt beginnen of al bezig bent maar meer eruit wilt halen is Django zeker de persoon bij wie je moet zijn!

2 februari 2023
Logo Ecomverse

Antwoord van Ecomverse

Bedankt Nick, het was een fijne samenwerking! Ik weet zeker dat je nu zelfstandig verder kunt en dat je webshop nog veel groter zal worden!

Een echte e-commerce specialist, geen guru

Ik heb een goede ervaring gehad bij Django. hij heeft mij goed gecoacht. Ook heeft hij me geholpen om mijn droom waar te maken: een e-commerce store beginnen. Hij komt over als een spontane jongen en iemand die erg behulpzaam is. Hij laat ook echt zien wat hij zelf doet, Het voelt daarom erg vertrouwd bij hem.

16 januari 2023

Aanrader! Heel snel van een vaag idee naar een concreet plan

Hele goede en sympathieke coach. Hij heeft heel goed met me meegedacht en samen met mij een compleet plan gemaakt. Ik had maar een beperkt idee, maar ik zie nu helemaal voor me hoe het een groot succes gaat worden. Bedankt. Ik kan Ecomverse aan iedereen aanraden. Doe het gewoon!

13 januari 2023

Zeer waardevol!

Django en Katja hebben heel veel waardevolle informatie gedeeld met ons! Het was echt goed geregeld en ze waren echt met goede intenties om iedereen persoonlijk te helpen! Echt heel blij mee!

20 april 2022

Mastermind top!

Django en Katja hartelijk dank voor de inspirerende Mastermind en het delen van jullie kennis!

Ik heb er veel van geleerd en met de kennis die ik nu heb kan ik stappen maken.

Ben je in een groei mindset, dan kan ik ze zeker aanraden voor b.v. het starten op bol.com
Ze zijn enthousiast en gedreven.

19 april 2022

Leuk Evenement

Afgelopen zaterdag ben ik bij het evenement geweest georganiseerd door Django en Katja. Dit was op het kantoor van Ovvis, super gaaf om te zien.
Leuke aan deze dag was dat ik niet de hele dag passief zat te luisteren, maar ze ook ruimte gaven om zelf aan de slag te gaan en ons 1-op-1 te helpen.
Deze mensen weten waar ze over praten

19 april 2022