Econovi

Geen enkele ster waard. Een bende oplichters.pure slimme internet criminelen. Lantaarns besteld en nooit ontvangen. Elke keer een mail met standaard reactie van Emma. Ik hoop dat het iemand lukt d... Toon meer

Waardeloos . slechtste . onbetrouwbaar . klant onvriendelijk . bedrijf waar ik ooit iets heb besteld na een half jaar mijn bestelling nog steeds niet binnen. Telkens een mail verstuurd waar mijn arti... Toon meer

Koop niet bij dit bedrijf! Ledtorchen voor in tuin gekocht. Lange levertijd , hierna 1 te weinig geleverd, 1 kapot. De overgebleven gaven na 1 week bijna geen licht meer. Bij action zelfde lantaarns... Toon meer

Als ik het artikel wil retourneren. Krijg ik de volgende reactie: Beste, Bedankt voor je bericht, helaas kan je het pakketje niet retour sturen omdat jouw bestelling niet in de originele staa... Toon meer

Pakket ontvangen

Pakket ontvangen, hogedrukspuit, direct gemaild voor retour etiketten, foto's gestuurd om aan te tonen dat het nog in originele staat is maar volgens hun is dat niet zo!! Wat kan ik er aan doen dat de DHL er grijze tape en stickers met codes op plakken.
Econovi wat een oplichters bende, 1 ster is al te veel.

21 mei 2021

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een k.. bedrijf. Track en tracé klopt niet en uiteindelijk product ontvangen maar deze was kapot. Review geschreven op hun site en restitutie gevraagd. Beide niets mee gedaan,
Oplichter zijn het. Zelfs bij Wish ben je maar 8 euro kwijt.

21 mei 2021

Waardeloos slecht bedrijf

Waardeloos slecht bedrijf. Bestelling weken geleden geplaatst geen bevestiging ontvangen en pakketje is nog steeds niet binnen. Verzocht geld terug te storten maar ook hier niets van vernomen

18 mei 2021

Dieven

Al keilang besteld. Verschillende mails gehad dating bestelling onderweg was. Trackingnummer werkt niet. Ga bij politie klacht neerleggen. Ik wil mijn geld terug. Smerig bedriegers!

17 mei 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, eigenlijk geen bedrijf maar oplichters. Je wordt gelokt met de zin voor 23.00 uur besteld is de zelfde dag verstuurd. Alleen zeggen ze er niet bij waar vandaan of wanneer. Ik heb ze nog een week gegeven, hoop via de rechtbijstand mijn centen terug te ontvangen.

15 mei 2021

Geen enkele ster waard

Geen enkele ster waard! Waardeloos bedrijf! Je krijgt je spullen niet en als je ze mail krijg je tig keer dezelfde nietszeggende mail terug! Je kunt gewoon fluiten naar je geld.Dus vooral niets bij ze kopen! Rotbedrijf!!!

Waardeloos

Waardeloos. Duurt eindeloos. Track n trace code werkt niet. Uiteindelijk een waardeloos product ontvangen met afzender uit Indonesië.

Eigenlijk 0 sterren

Eigenlijk 0 sterren. Dit zijn oplichters en wat het ergst is: ze doen het over de rug van milieu. Dit bedrijf moet zo snel mogelijk offline gehaald worden!

14 mei 2021

Wel betaald geen artikelen ontvangen

Wel betaald geen artikelen ontvangen. Opichters!!!
Wacht al sinds 26 maart 2021 op bestelling. Ik ontvang iedere keer dezelfde automatische mail dat het pakket onderweg is.
Bestel hier geen artikelen!!!!!

14 mei 2021

zit ook al 4 weken tewachten op mijn…

zit ook al 4 weken tewachten op mijn lampen.maar de track en trace code werkt niet en krijg alleen standaart email berichten van Emma wat een waardeloos rot bedrijf is dit..kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik hier voor mijn zuur verdiende geld iets heb besteld pure oplichting..

14 mei 2021

Besteld en niks gehad of gehoord

Ik heb op 14 April een hoge drukreiniger pistool besteld en betaald en nog niks ontvangen. Heb ook 2 mails gestuurd maar niks gehoord , geen contact met het bedrijf te krijgen. Als ik via een link van hun met mijn bestel nummer in tik dan geeft hij Sal dat mijn nummer niet erkend word. Een waardeloze site.

14 mei 2021

Ook ik heb zeer slechte ervaring.

Ook ik heb zeer slechte ervaring.
Heb pakketje met 2 tuinfakkels geleverd gekregen. I.t.t. de informatie die verstrekt wordt incl.de zgn.lovende reviews bij de advertentie is het flutmateriaal.Ik heb slechts één onderdeeltje van de fakkels gehaald en het meteen weer teruggestort in het doosje. Daarna weer in verpakking en getracht te retourneren. Me gemeld via mail incl.foto van keurig pakketje. Krijg steeds mail dat mijn pakket niet te retourneren zal zijn omdat de verpakking niet in orde zal zijn.
Wat voor stappen kunnen gezet worden om dit bedrijf aan te pakken?
Massaal aangifte doen wegens oplichting? Melden bij Kassa, Radar o.i.d.?

13 mei 2021

Oplichter

Na een Facebook reclame besteld omdat dit toevallig iets was waar ik naar op zoek was (een flexibele tuinslang en extra sterke sproeikop). De winkels waren niet open dus in een impuls direct besteld.
Nadat levering lang op zich liet wachten, had ik al in de gaten dat er iets niets klopt. Na wat eenvoudig onderzoek (wat ik voor aankoop had moeten doen) blijkt dat dit een ervaren oplichter is. Via internet en de KvK ben ik inmiddels uitgekomen op een adres in Uden. Wordt vervolgd...

10 mei 2021

Eigenlijk -10 sterren

Eigenlijk -10 sterren. Lang wachten en geen mogelijkheid retour te sturen. Smoesjes over originele verpakking. Heb ik...toch geen retour mogelijk. Spul komt rechtstreeks uit China. Op Ali Express staat het ook. Plastic, niets duurzaams aan. Het zijn oplichters!!!

10 mei 2021

Geen retour mogelijk voor kwalitatief slechte tuinfakkelverlichting

Ik heb 2x tuinsfeerverlichting ( fakkels) besteld. Hiervan is 1 set na aanhoudend mailverkeer, uiteindelijk geleverd. Het plaatje op de site wekte de indruk dat het om een kwalitatief goed product ging. Ik heb 2 sets besteld, uiteindelijk 1 set ontvangen. De doos was licht ingedeukt, het product onbeschadigd. De kwaliteit kwam niet overeen met de prijs, echt heel hoog plastic gehalte en de levering was onvolledig. Ik heb nu al 6x contact gehad echter kan ik het product niet terug sturen ivm een gedeukte verpakking( het product is onbeschadigd). Op mijn mail krijg ik een standaard antwoord. Ook aan de levering van 1 i.p.v. 2 sets wordt niets gedaan. Ik ben opgelicht voor 49 euro die ik heb betaald voor een zeer tegenvallende tuinfakkelset en voor de negatieve, onvolledige reacties op mijn verzoek om die ene set te kunnen retourneren en het volledige aankoopbedrag van 49 euro, voor 2 sets, geretourneerd te krijgen. Ik ben woest, dit is pure oplichting. Dat dit soort bedrijven kan en mag bestaan vind ik onacceptabel.

9 mei 2021

Econovi tuinlampen

Oo 28 maart 2021 heb ik 4 tuinlampen voor 49 euro besteld en betaald. Inmiddels diverse mails en 42 dagen verder heb ik NIETS vernomen waar de lampen blijven. Er wordt steeds bericht via een standaardmail. Je schiet er niets mee op. Daarom heb ik totaal geen vertrouwen meer in Econovi. Nooit meer Econovi met hun milieuvriendelijke teksten.

9 mei 2021