Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyöppnad ECOshine på Värmdö. Riktigt trevligt bemötande, bilen var väldigt smutsig utvändigt och lite mindre smutsig invändigt. Mycket bra jobbat med både tvätt utvändig och invändig samt polering.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt dåligt utfört arbete. Lämnade in bilen för polering och lackskydd och har fått komma tillbaka tre gånger – utan att de lyckats leverera ett fackmässigt resultat. Efter deras arbete fi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag hade köpt en "Minirekond" för 990kr där skulle ut- och invändig tvätt inkl fälgar samt maskinellt vaxning ingå. Jag blev bara förvånad när bilen blev klar redan efter 1,5 timmar! Jag var helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lämnade in bilen på recond i Täby. Vänligt och personligt bemötande med ett klanderfritt arbete. Väldigt nöjd. Rekommenderar starkt.

3,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dålig leverans, uselt bemötande

Invändig rekond. Hämtade bilen efter 3-4 h. Alla säten var genomblöta. Jag fick tjata mig till att de skulle lösa det samma kväll. Jag fick gå runt fyra (4!) timmar i en galleria efter att jag ordnat barnvakt och ställt in mina kvällsplaner.
Som plåster på såren fick jag en tvätt dagen efter trots att jag bad om avdrag på det redan mycket dyra priset för rekond. Ersättning utlovades för parkeringsavgiften som tas ut i gallerian. Denna skulle hag erhålla för samtliga tre tillfällen jag lämnat bilen hos dem, men ingen av dem löstes direkt, trots att det utlovats att så skulle ske.
Jag fick kontakta dem och erhöll ersättning för två tillfällen men inte föra fullt belopp. Jag fick dessutom en fakturaavgift av parkeringsbolaget som de vägrade ersätta.
Så, en rekond med usel, genomblöt leverans, många timmars väntande på plats och löften om ersättning som inte efterlevdes i kombination med arrogant och ganska aggressiv attityd mot mig som kund.
Nej jag kommer sannerligen aldrig använda detta bolag igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

11 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ES Heron City? Shine, nja. Eco, nej!

ES Heron City. Tvätt varken bättre eller sämre än andra EcoShine, tre stjärnor. Men varför sätta på kupéfläkten och låta den gå hela tvätten? Funkar nog på bensindrivna bilar med motorn igång, men inte på el eller laddhybrid. När jag hade kört en stund, märkte jag att kupén var drypande fuktig, troligen av fuktig luft från tvätten som sugits in, och batteriet var dränerat! Inget miljötänk där inte:-(

22 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dåligt arbete och bemötande.

Lämnade in bilen för polering och vaxning. Inte speciellt nöjd. Personalen helt ointresserad av kunden, sa knappt hej.
Efter vaxbehandling fanns det rester av vaxet i alla skarvar och små repor som skulle poleras bort finns kvar.
Kn inte rekomendera ecoshine Bromma.

3 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dåligt/ej utfört enligt vad som utlovats

Säljaren ringer upp och jag bokar in polering för att få bort automattvätt repor. När bilen är klar så är fortfarande alla små repor kvar. Pratar med dom och berättar att jag inte är nöjd med arbetet. Får till svar att det blir inte bättre än så här. Bilen är 1,5år gammal och reporna från autotvättarna är mycket ytliga, säljaren börjar ifrågasätta bilen och jämför med att gå till en kiropraktor för ryggont!?!? Hade beställt polering under kampanj 1500kr istället för ordinarie 3000kr. Kan säga att jag fått samma resultat i en automattvätt. Uselt bemötande och mycket dåligt utfört arbete. Varning för anläggning i Nacka forum iaf när det gäller polering. Rekommenderar ingen att testa det är totalt bortkastade pengar och uselt bemötande av personalen som dessutom hänvisade till att jag skulle kontakta deras huvudkontor. De vägrade att göra någon form av kompensation eller åtgärd. Betala annars får jag ingen nyckel trots att de inte utfört/gjort vad som avtalats.

14 december 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.