Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Myrefri på INGEN måde. Men lyserøde fliser er der 100% garanti for. Så mangler dine fliser en flot lyserøde farve i flere måneder så blot drys myregift ud over dem. Farven holder længe efter flere s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ecostyle ukrudsfri er et meget dårligt produkt. Midlet lader sig ikke let opløse i vand, men lægger sig blot som en meget fedtet gul hinde oven på vandet. Bruger man sprøjteflaske bliver sprøjten hur... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For lang leveringstid..... Bestilte torsdag, og ordren blev først pakket/sendt mandag. Synes alle andre kan finde ud af at sende, enten på dagen eller dagen efter har stadig ikke modtaget produk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skriver lige så andre godtroende personer ikke falder i myregift fælden. Eco style myrefri til opløsning i vand (4 spiseskeer til 1 liter vand) har altså overhovedet ikke den ønskede virkning.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuin

Geschreven door het bedrijf

Gør havedrøm til drømmehave. Vi inspirerer og rådgiver dig om livet i din have, så du kan få sunde og flotte planter, samt blive fri for alger, ukrudt og skadedyr.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord

Muse og Rottefri

Virker overhovedet ikke!!
Plat og humbug - har placeret protectoren nærmest
ovenpå gulvet hvor der gnaves og der er ingen gardiner eller noget andet til at dæmpe.
349.- lige ud af lommen jeg egentlig ikke havde råd til.
Surt

EDIT - har læst jeres svar og rettet anmeldelse.
Mange har det problem at der ikke kan sættes fælder -
jeg læste kun annoncen som var den effektiv.
Men tak for svar

3 april 2025

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger. Ud fra din beskrivelse, går vi ud fra, at det er en Mus- og Rotte Ultralydsskræmmer, som din anmeldelse drejer sig om. Ultralydsskræmmeren skræmmer mus og rotter væk, så de ikke flytter ind i huset. Er der allerede flyttet mus eller rotter ind, anbefaler vi, at du sætter en af vores mange fælder op og derefter bruger ultralydsskræmmeren til at forebygge nye besøg af mus og rotter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning iøvrigt om, hvordan du bliver fri for mus og rotter, anbefaler vi dig at gå ind på www.ecostyle.dk og læse artiklen med 6 gode råd mod mus og rotter. Her kan du også se vores mange produkter mod mus og rotter. Du er også altid velkommen til at kontakte os på support@ecostyle.dk eller tlf. 7022 7067.

Hilsen Team ECOstyle

Dårlige produkter.

Dårlige produkter.
Jeg købte 3 x 4 sølvfiskfælder. De har stået 3 uger i huset og har INGEN fanget, trods det af sølvfiskene drøner rundt om fælderne.
Adspurgt ECOstyle pr mail, fik jeg bare at vide at jeg er uheldig !!!
Ja, uheldigt at have købt deres produkter...... Føler mig snydt

4 maart 2025

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi har set din mail og vores svar på din mail til kundeservice igennem. Kundeservice har sendt løsningsforslag til dig med billede af fælden, hvor den er korrekt samlet. Vi har ikke hørt fra dig igen, men vil naturligvis gerne hjælpe med at finde en løsning, da vi er sikre på, at fælden også kan fange sølvfisk hjemme hos dig. Du afslutter mailen med henvisning til, at du ønsker et andet produkt eller pengene retur. Der har vi i mailen henvist dig til den forhandler, hvor du har købt fælderne, da vi ikke kan bytte eller returnere en vare, som ikke er købt hos os.

Vi håber, at du vil besvare mailen fra kundeservice, så vi sammen kan finde frem til årsagen og dermed fange sølvfiskene hjemme hos dig 😊

Hilsen Team ECOstyle

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke fanget 1 eneste flue på 2 måneder.

Jeg købte jeres ECOstyle FlueFri Bananfluefælde. Den var dyr nok for et stykke plastik til gengælde har den ikke fanget 1 ENESTE flue på 2 måneder. Klister fælderne jeg satte op efter fangede 40-50 så det er ikke fordi den ikke havde chancen.

3 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeres musefælder står IKKE mus ihjel

Jeres musefælder står IKKE mus ihjel.
Jeg har købt 4 fælder og fanget mus i alle og ingen af dem var døde.
Jeg er møj bange for mus, og kan ikke selv tømme dem eller slå musen ihjel, så det vil sige at jeg hvergang må ringe efter en ven, der kan hjælpe, hvilke ikke altid er muligt.
Hvordan man sælge noget som virker så dårligt ?????

1 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Musefælden til fangst af levende mus er…

Musefælden til fangst af levende mus er ikke god nok. Musene kan sagtens kæmpe sig ud af fælden og sprænge “vippen” !

26 september 2024

Hej Karen,

Mange tak for din bedømmelse.
Det er ærgerligt at høre, at vores musefælde ikke levede op til dine forventninger. Vi udvikler løbende på vores produkter og vil meget gerne høre mere om dine erfaringer. Derfor vil vi blive meget glade, hvis du vil dele dine erfaringer med os ved at kontakte os på support@ecostyle.dk. Send meget gerne eventuelle billeder med også.

Venlig hilsen, Team ECOstyle 🌱

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var lidt skeptisk

Var lidt skeptisk, men myrefri virker rigtig godt og når man ringer ind til kundeservice, så er de søde og hjælpsomme 👌 Jeg er en fremtidig kunde 😁

4 augustus 2024

Myrefri på INGEN måde

Farven holder længe efter flere skybrud og tåler endda sæbevand.
ELENDIG kundeservice efter forespørgsel om hvordan man fjerner farven. Blot en kopi af hvordan produktet skal bruges og forklaring hvorfor farven er der. Som man også kan læse på pakken.

27 april 2024

Muldvarpeskræmmer (lokker)

EcoStyle muldvarpeskræmmer er splid af penge. Der kommer nye skud op mindre end 50 cm fra apparatet. Køb hellere sakse eller lignende

16 mei 2024

Hej,

Mange tak for din bedømmelse. Vi er kede af at høre, at vores muldvarpeskræmmer ikke levede op til dine forventninger.

Når der er øget aktivitet i området med muldvarpeskræmmeren, kan det være fordi muldvarpen er nysgerrig eller fordi den forsøger at jage det forstyrrende element væk. Det er meget forskelligt, hvor sensitive muldvarpe er og derfor kan det tage tid, førend du oplever den ønskede effekt.

Vi kan ikke umiddelbart finde en henvendelse fra dig hos vores kundeservice og vi har derfor desværre ikke haft mulighed for at hjælpe med en forklaring og løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du stadig oplever, at produktet ikke har den forventede effekt eller hvis du har øvrige spørgsmål til produktet. Du kan kontakte os på support@ecostyle.dk.

Venlig hilsen, Team ECOstyle 🌱

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har brugt deres Lokkemad til mus og…

Har brugt deres Lokkemad til mus og rottefælder. det virker mega fint.

14 november 2023

Hej,

Tak for din gode bedømmelse.
Dejligt at vide, at vores lokkemad levede op til dine forventninger.
Håber det hjælper dig med at få løst dit problem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter 2 gange med færdigblandet…

Efter 2 gange med færdigblandet sprøjtegift - intet resultat. Forstår godt det er et ufarligt ukrudtsmiddel for miljøet.
Det er sidste gang.

30 augustus 2023

Hej,

Du skal have tak for din bedømmelse.
Det er ærgerligt, at vores ukrudtsmiddel ikke levede op til dine forventninger.

Ukrudtsmidlet er et kontaktmiddel og virker kun på de dele af ukrudtet, hvor det rammer. På en dejlig tør solskinsdag bør midlet virke hurtigt – ofte inden for få timer.

Jeg kan ikke umiddelbart finde en henvendelse fra dig hos vores kundeservice og vi har derfor desværre ikke haft mulighed for at hjælpe med forklaringen på, hvorfor effekten er udeblevet hos dig. Men vi håber at du vil overveje ECOstyle igen en anden gang og kontakte os på support@ecostyle.dk, hvis produktets effekt udebliver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter 4 gange sprøjtning med Ukrudtsfri…

Efter 4 gange sprøjtning med Ukrudtsfri mod mælkebøtter i år, er jeg lige vidt, det virker kun på bladene og ikke rødderne.
Så min anbefaling er, at det er spild af penge.

4 augustus 2023

Hej Claus,

Tak for din bedømmelse.

Vi er kede af at høre om de misforståelser der er opstået vedr. vores ukrudtsmiddel. Ukrudtsmidlet er et kontaktmiddel og virker kun på de dele af ukrudtet, hvor det rammer. Det går rigtignok ikke i rødderne (der er iøvrigt pt ingen lovlige ukrudtsmidler på det danske marked til private haver, som går i rødderne).

Som du også oplever, så vil man muligvis skulle sprøjte igen efter et stykke tid, hvis planten skyder fra rødderne. Til gengæld kan du bruge UkrudtsFri under hækken og så virker det lynhurtigt på en dejlig solskinsdag.

Vi håber at du vil overveje ECOstyle igen en anden gang og kontakte os på support@ecostyle.dk, hvis du oplever udfordringer med vores produkter.

Blommeviklerfælde

Blommeviklerfælden virker overhovedet og slet ikke. Jeg hængte endda en op for hvert blommetræ, selvom det vurderes at være unødvendigt. Ecostyle gør opmærksom på at fælden udelukkende er til monitorering. Men det kan den tydeligvis ikke. Det er virkelig et elendigt produkt.

10 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ecostyle fælder til sølvfisk virker…

Ecostyle fælder til sølvfisk virker overhovedet ikke. Ikke en endte i fælden efter 2 uger, hvor jeg så dem løbe rundt om fælderne. Spild af penge. Da jeg købte nye fælder fra et andet mærke, gik de allesammen i fælderne. Glem Ecostyle!

26 mei 2023

Musefælde

Ajjj, jeg har lige måttet tømme en musefælde, hvor musen absolut ikke var død. Det stakkels dyr sad fast med halsen som den vel skal, men absolut ikke død. Det er altså dyrplageri!

2 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har et sæt "Mouse & Rat free" fra…

Jeg har et sæt "Mouse & Rat free" fra ECOstyle som ved hjælp af ultralyd skulle skræmme mus og rotter bort. Den ene sidder 75 cm fra min affaldsspand den anden i mit soveværelse. Bægge steder har jeg obseveret flere mus i den uge de har været tilsluttet. Så konklutionen er at de overhovedet ikke virker. Fup og svindel, Hvis det var muligt at give nul stjerner havde jeg gjordt det.

4 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.