Jeg har købt en flot kjole og taske hos Ecouture. Kjolen skulle byttes, hvilket foregik hurtigt med god service.
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte en underbart, vacker sommarklänning! Förutom att den är i ekologisk bomull, så har den hög kvalitet och bra passform. Varan levererades snabbt och effektivt. Extra plus för den eleganta förpac... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super med en virksomhed der vægter miljøet højt, uden at gå på kompromis med produktet. Leveringstiden var dog lidt lang (mandag -mandag), og da man med det samme fik et track and trace nummer da d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ecouture is a brand, which is sold online. We ship worldwide. Also we have a nice showroom in the ❥ of Copenhagen.
Vestergade 11, 1456, Copenhagen K, Denemarken
Jeg har købt en flot kjole og taske hos Ecouture.
Kjolen skulle byttes, hvilket foregik hurtigt med god service.

Købte den smukkeste kjole igår. Fik fantastisk hjælp. Skøn betjening 🥰

Antwoord van Ecouture
I have always experienced great service in the store. It has generally been Nikoline in there, but she is also helpful, and very sweet every time.
The dresses cost a lot, but so far mine has also lasted well and i know they're produced in a more sustainable way so it's worth it.
Great products and a great concept.

Antwoord van Ecouture
Hurtig betjening af ens ordre samt ordentlig kommunikation, da de ikke havde min bestilling i den ønskede farve.

Antwoord van Ecouture
Varan levererades snabbt och effektivt.
Extra plus för den eleganta förpackningen som ger en extra lyxig känsla!

Antwoord van Ecouture
Har nu handlet en del år hos Ecoture og er bare så glad for deres tøj.
Har både købt online og i deres butik i KBH K. I butikken hænger stangtøj men også en anden størrelse, hvis man fik bestilte online før produktionen er startet og alligevel ikke passede eller ikke synes om farven (er testet og de byttede med et smil).
De bruger konceptet med at man køber en vinterjakke i juni og først ser den i efteråret - men jeg er nu på 2. vinterjakke og 1. forårsjakke efter bestil-inden-produktion-princippet, og det holder!

Antwoord van Ecouture
Jeg er bare så glad for at have besøgt Ecouture og fundet kjoler, der passer til min figur - så hvis du er smal om livet og har barn, så finder du kjoler her, som du kan passe. Og det er nemt at bytte, hvis størrelsen ikke sidder lige i skabet, alle er utroligt gode til at rådgive i butikken og over telefonen. Prøv det!

Antwoord van Ecouture
Super god service i et dejligt afslappet miljø. Skønne kjoler som sidder fantastisk!

Antwoord van Ecouture
Hurtig betjening og god kvalitet. Kan anbefales.

Antwoord van Ecouture
Rigtigt fint tøj, i så god kvalitet og så behageligt at have på. Og kjolerne giver en flot figur. Har osse fået byttet en frakke og det var ikke noget problem.

Antwoord van Ecouture
Jeg elsker mine kjoler fra Ecouture. De er så feminine og meget behagelige at have på. Næste gang jeg kommer til København tror jeg, at jeg skal omkring butikken.

Antwoord van Ecouture
Fik tilsendt den smukkeste kjole - endnu flottere end jeg havde forestillet mig. Den fremhæver de kvindelige former uden at stramme de forkerte steder. Måtte bytte størrelse, hvilket foregik nemt ved, at jeg blot returnerede kjolen gratis og fik en anden tilsendt. Det tog kun et par dage - og jeg fik endda en personlig hilsen med. Bedste service og flotteste kjole!

Antwoord van Ecouture
At besøge butikken er en fornøjelse hver gang, både tøj, indretning og betjening er i top.
Mit sidste køb var over nettet. Leveringen var hurtig og varerne smukt pakket ind. Den ene kjole skulle returneres, og det gik også helt efter bogen. Alt i alt en skøn butik, hvis man går efter bæredygtigt tøj af høj kvalitet.

Antwoord van Ecouture
100 % i orden - bestilte og modtog en kjole til min kone - valgte at returnere den - helt gnidningsløst.

Antwoord van Ecouture
Smukt design og god kvalitet!
Dejligt, at det er muligt at handle tøj, hvor der er tænkt på både arbejdsforhold og miljøbelastning :)

Antwoord van Ecouture
Jeg har bestilt mange gange hos Ecouture, og jeg har kun positive oplevelser med det.
Kvaliteten af tøjet, Johanne designer, og de andre produkter, de sælger, er i top. Jeg er så glad for, at jeg stødte på Ecouture for nu længere tid siden.
Jeg vil til hver en tid anbefale Ecouture.

Antwoord van Ecouture
Tøj i virkelig lækker og god kvalitet.
Har handlet både i den fysiske kjolesalon og på net-butikken.
Utrolig venligt og hjælpsomt personale.
Meget hurtig og smertefri handel på nettet. Både ved bestilling, levering, returnering af varer jeg ikke skulle have samt returnering af penge.

Antwoord van Ecouture
Det startede med en kjole - nu har jeg 5. Super pasform hvor man føler sig godt tilpas og samtid i et materiale hvor man hverken bliver for varm eller kold. Og så gør det jo heller ikke noget at det er kjoler der bliver lagt mærke til.

Antwoord van Ecouture
Jeg elsker den kjole jeg har købt ♡ den er behagelig at have på og den sidder flot på mine kvindelige former. Jeg glæder mig til min næste kjole kommer hjem til mig. Vil varmt anbefale Ecouture til enhver der ønsker sig lækkert tøj og god behandling.

Antwoord van Ecouture
Lees meer over geverifieerde reviews.