2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Het retour sturen

Het retour sturen, je betaalt voor extra garantie maar als het ecowarm niet voldoet aan je eisen, mag je het retour sturen naar China, wat je zelf moet bekostigen, en dat staat nergens op de site, en als je gaat bestellen denk je dat het uit Nederland komt.
Nee echt waardeloos oplichters zijn het het apparaatje is maar 800 watt en verwarmd nog niet eens de douche, nee niet kopen echt slecht spul.
Alleen het emailadres klopt niet in trustpilot

3 februari 2025

Betreft níet Ecowarm.nl

Betreft níet Ecowarm.nl, maar die Chinese webshop. Inderdaad, hun Ecowarm werkt totaal niet, heb mijn geld teruggekregen en hoefde hun troepjes niet eens terug te sturen (hebben immers genoeg winst gemaakt op andere klanten!). Niet kopen is mijn advies, het apparaat kost bij gebruik meer stroom dan een gasgestookte cv en het resultaat is bedroevend slecht.

4 januari 2025

LEUGENS

De voorspellingen zijn klinkklare leugens. Je kunt er de WC nog niet mee warm krijgen. Wat een stelletje oplichters. Trap er niet in, u bent gewaarschuwd.

8 januari 2025

bij AliExpress verkocht voor €5,70

Wordt momenteel bij AliExpress verkocht voor €5,70 met gratis verzending.
Goedkope rommel inderdaad en Slimme en Misleidende advertentie.
Tel uit de winst voor de verkoper (-:

18 januari 2025

verkeerde website

Dat het rotzooi is, kan iedereen weten, maar dat er een verkeerde website wordt gemeld is wel ernstig. De review zou moeten gelden voor get-ecowarm.shop en niet voor ecowarm.nl. Daarom 5 sterren zijn dus voor ecowarm.nl en niet voor die rotzooi van die andere oplichters.

10 januari 2025

Trustpilot in de fout !

Trustpilot in de fout !! plaatst hier een verkeerde Nederlandse domeinnaam en zaait hiermee verwarring. Dit vraagt dus aandacht van Trustpilot. De naam Ecowarm is onderdeel van D. den Hertog Trading en Import vof een importeur van Eco houtbriketten voor houtkachels. Kvk nummer 30128984. Hertog Trading heeft totaal niets met de import en levering van dergelijke kacheltjes te maken. Zeer verwarrend en schadelijk voor onze naam. Omdat Trustpilot hier een grote fout gemaakt heeft worden wij gebeld door personen die zo'n kacheltje gekocht hebben. SNELLE ACTIE IS VEREIST NU !!

10 januari 2025

Inderdaad Chinese rommel

Inderdaad Chinese rommel. Sluit me 100 % aan bij alle negatieve reviews. Zou al schelen als de ventilator meerdere standen zou hebben. Miskoop van het jaar.

24 november 2024

Wat een rotzooi dat ding

Wat een rotzooi dat ding, jullie zijn oplichters, mensen koop het niet, je word belazerd, het liefst zou ik die lui............., heel gemeen om de mensen in de maling te nemen stelletje gl.........

31 december 2023

Natuurkundig gezien kan 800W geen kamer snel opwarmen

Ik ben natuurkunde leraar en heb mijn klas laten uitrekenen dat je met 800W nooit een ruimte warm krijgt. De warmte wetten gelden ook voor dit apparaatje. Voor 15 euo (!!!) heb ik het besteld bij AliExpress en mijn klas laten zien dat dat het inderdaad niet werkt. Het kwalijke is dat men op hun site schermt met een hoge score bij Trustpilot.

25 december 2024

Goed voor in de toilet

Goed voor in de toilet, maar wie heeft een stopcontact in het toilet. :-). Trap er niet in want werkt hooguit voor 1 m2. Flauwekul verhaal over straalmotor technologie!! Het product is te koop onder diverse namen en prijzen en wordt aangeboden door z.g.n. verschillende bedrijven maar zijn volgens mij allemaal het zelfde.
Niet kopen dus!!!!

23 december 2024

Rotzooi

Rotzooi, nooit bestellen bij dit bedrijf.
Niet tevreden dan zelf de verzendkosten betalen naar China

16 december 2024

Ik heb de verwarmer van Ecowarm gekocht…

Ik heb de verwarmer van Ecowarm gekocht en het verwarmt nog geen vierkante meter. In de advertentie staat dat je er 83 m2 mee kunt verwarmen. Hier heb ik een woord voor: het is een oplichtersbende uit China. Deze advertenties op internet moeten verboden worden. Trap er niet in!

9 december 2024

Equiwarmer !! Product uit China

De site doet aan alsof je een Nederlandse site bezoekt maar de artikelen komen uit China kom je pas achter als je aan het betalen bent !!
Product is niet wat je verwacht te krijgen, filmpjes en foto's allemaal nep. Want wat je krijgt toegestuurd is geheel niet wat je op de site te zien kreeg. En artikel werkt niet naar behoren.
Wil mijn artikel retour sturen en mijn geld terug maar dan moet ik eerst zelf retour ticket naar China betalen !!

9 december 2024

PAS OP !!!!

PAS OP !!!!!

Dit zijn bekende oplichters van internet . Je betaald en ontvangt helemaal niets en zijn telefonisch en per mail onbereikbaar. Daarnaast is de prijs twee keer zoveel dan dat je het koopt bij andere winkels online .

9 november 2024
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken