EDC Danebo Køberrådgivning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse og rådgivning. Som førstegangskøber, med en hurtig overtagelse på ejendommen var der mange ting der skulle gennemgås. Vores rådgiver var altid tilgængelig, hjælpsom og rar. Hel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling. Vi har været meget glade for EDC Danebo som vores køberrådigver. Udover at være grundig og god til at forklare, har de været yderst tilgængelig, kompetent og generelt erfaren rådgiv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fornøjelse at have jer på sidelinjen, vi har købt hus uden mægler. Her må man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rådgiver Nina, så vi fik alle dokumenter på plads, lavet en købsaftale hvo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod og skulle købe hus for første gang og vi blev anbefalet at få en købsrådgiver. Det er der bedste vi har gjort! Vi fik Jonas med på vores team, og det var så dejligt at kunne slappe lidt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Advocaat vastgoedrecht
  2. Juridische dienstverlening
  3. Makelaars

Geschreven door het bedrijf

For de fleste mennesker er et boligkøb en af livets største økonomiske beslutninger, og der er mange penge på spil. Køberrådgivning giver dig tryghed og hjælper dig gennem boligkøbet med det bedst mulige resultat – også økonomisk. Du betaler lidt – og sparer meget. EDC er Danmarks største mæglerkæde med butikker i hele landet. Vores køberrådgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rør på sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nære kontakt til vores kunder, men vi udnytter også de klare styrker, der er ved at være den største mæglerkæde til din fordel. Vi kender til alt i en købsproces, og har mange års erfaring med både køb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkøb. Vi ved hvad den rigtige pris på boligen skal være, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i købsprocessen. Din køberrådgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmæglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo køberrådgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rådgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkøb.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe stor anbefaling herfra til fremtidige købere

I forbindelse med vores huskøb har vi haft Nina med i hele processen og hvilken tryghed, det har givet. Nina er yderst kompetent og empatisk. Hun er altid til at komme i kontakt med og har besvaret alle de spørgsmål, vi løbende har haft. Det har givet en særlig ro i maven at vide, at Nina har haft overblikket over alt det tunge juridiske papirarbejde. En kæmpe stor tak skal det lyde til Nina og mange anbefalinger herfra :-)

29 juli 2024

Fantastisk Køberrådgivning – Adskiller Sig Markant fra andre Købermæglere

Vi kan varmt anbefale EDC Køberrådgivning! Især Nina fortjener stor ros for sin utroligt venlige og professionelle tilgang. Som førstegangskøbere havde vi mange spørgsmål, og Nina var altid klar til at hjælpe os med dem alle. Hun var en mester i prisforhandling og sikrede os en meget lavere pris på huset, end vi havde turde håbe på. Desuden fik hun forhandlet flere andre fordele til os, hvilket gjorde, at deres honorar blev tjent ind mange gange.

En ting, der virkelig adskilte EDC Køberrådgivning fra andre købermæglere, var deres rådgivning om de huse, vi overvejede, allerede inden vi tog ud og kiggede. Dette gav os en stor fordel, da vi vidste præcis, hvad vi skulle være opmærksomme på ved de forskellige ejendomme.

Kunne vi give 10 stjerner, havde vi gjort det!

1 december 2023

Perfekt købsoplevelse

Som førstegangskøber har jeg været så heldig at have Nina som boligrådgiver. Gennem hele processen har jeg følt mig tryg og velinformeret. Når jeg næste gang skal købe, håber jeg, at vi kan samarbejde igen.

9 juli 2024

Super rådgivning

Vi har gennem hele processen været utrolig tilfredse med Nina og hendes rådgivning. Vi siger mange tak for hjælpen med at få sommerhuset i land 🙏 Vi ved hvem vi ringer til hvis vi skal købe igen 👍

10 juni 2024

Køberrådgivning

Tak for fantastisk hjælp og rådgivning, Nina! Uvidende på alt hvad angår huskøb, har du været en enorm stor hjælp hele vejen i forløbet - kæmpe varm anbefaling herfra til andre!

30 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været rigtig glade for den…

Vi har været rigtig glade for den service og rådgivning vi har fået hos Nina. Der har været styr på hele forløbet, både før, under og efter handlen. Vi har haft en del spørgsmål og ting vi har været usikre på, da der har været tale om første huskøb. Nina har været rigtig god til at svare på de spørgsmål vi har haft samt hjælpe og støtte os i processen.

Vi kan derfor varmt anbefale EDC, hvis I står og mangler en købsrådgiver!

30 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Måske bedste køberrådgivning i DK?

Da min kæreste og jeg stod overfor vores første ejendomshandel, valgte vi at alliere os med en køberrådgiver. Den køberrådgiver blev Nina, og vi er dybt taknemmelige over at det blev hende!
Nina er indbegrebet af en stærk, professionel, nordjysk pige med ben i næsen - som samtidig er ekstremt sympatisk og tålmodig. Igennem hele processen har hun udvist stort overskud, viden, erfaring og ro, så man hele tiden har følt sig i de bedste hænder, og aldrig været ét sekund i tvivl om, at Nina varetager vores interesser på allerbedste vis. Som førstegangskøber er der mange ubekendte og faldgruber, og Nina formår på allerfineste vis at informere, svare på alle (også dumme) spørgsmål, og guide igennem den komplicerede proces det er, at handle sin første ejendom. Hendes rådgivning hjalp os 100% sikkert igennem alle aspekter af handlen, lige fra de helt lavpraktiske detaljer, til de større og vigtige beslutninger, bl.a. ifht. finansiering af ejendommen. Vi er vildt glade for at have Nina med som "vores kvinde", og vi sender vores varmeste anbefalinger - kunne vi give 6 stjerner, havde vi gjort det. :)

1 juli 2023

Huskøb

Har haft Nina med hele vejen, og det har givet mig en kæmpe ro i maven. Der har været mange spørgsmål og ting jeg har været usikker på, men Nina har været der "dag og nat"
Nina er ikke bare et sødt og yderst behageligt menneske, rent fagligt er hun også i særklasse og jeg vil med glæde anbefale hende til alle

25 mei 2024

Huskøb.

Købte hus i Marts og havde deraf haft køberrådgiving af Nina fra EDC. Super god rådgivning og hjælpsom igennem hele købet og vi fik en god snak om alt det praktiske og juridiske. Fik kigget på et par huse, også et som hun/de selv havde til salg, så måtte jeg lige et smut forbi en anden rådgiver, men fandt hurtigt tilbage, da huset ikke lige var os, 5/5 herfra. :)

1 maart 2024

Ro i sjælen…

Det er ubeskriveligt hvilken ro i sjælen det har givet mig at have Per fra EDC Køberrådgivning ind over mit køb af hus. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og jeg har kunnet bruge min energi på andet. Han finder "hullerne i osten" og gør at man undgår faldgruber og at man husker at få alt med. Jeg har sparet rigtig mange penge - så selvom det måske lyder dyrt ved første øjekast, så er det hver en krone værd. Det tjener sig ind. Kan kun anbefale alle at gøre brug af den ekspertise.

14 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsomme og grundige!

Super hjælpsomme og grundige!

De sparede mig for at falde i en fælde af et lejlighedskøb, kvit og frit. Ydermere, var de super grundige og gode til at hjælpe mig med min efterfølgende handel af en anden lejlighed.

15 maart 2024

Kæmpe anbefaling

Vi havde den bedste oplevelse med søde og dygtige Nina, som var med til at sikre os køb af vores drømmehus. Vi har fået kyndig rådgivning ved køb af hus og dejlig hjælp i forbindelse med overtagelse. En hjælp vi absolut ikke kunne være foruden. Havde det ikke været for Nina havde vi ikke stået med vores drømmehus idag. Så kæmpe anbefaling herfra!!

12 april 2024

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra.
Vi har været i trygge hænder ved Nina lige fra start til handlen var i hus.
Trods Nina fik meget kort tid til at sætte sig ind i materialet omkring vores køb, dedikerede hun al sin tid til at få det klaret inden deadline for indsigelse. Det har absolut været en god investering at have en part involveret i handlen som har talt vores sag og hjulpet os igennem de forskellige processer. Derudover har Nina en vildt god energi og er meget behagelig i sin tilgangsvinkel.

11 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver fulde fem stjerner til denne…

Jeg giver fulde fem stjerner til denne boligrådgivningstjeneste! Dette er min anden gang med at købe en bolig, og derfor har jeg haft mulighed for at sammenligne. Per's rådgivning har været ekstraordinær. Jeg har følt mig tryg gennem hele processen og blev virkelig hørt. Per var altid tilgængelig, og hans ekspertise gjorde, at jeg følte mig støttet hele vejen. Han var utrolig lydhør og gav mig følelsen af, at han var der for mig hele tiden. Jeg er virkelig taknemmelig for at have haft Per ved min side, og jeg mener virkelig, at han og EDC er alle pengene værd!
Beslutningen om at købe en bolig er enorm, og det er virkelig beroligende at have en kompetent rådgiver ved sin side.

10 april 2024