Eddalabs Reviews 328

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had a great experience with Edda Labs. Our first NIPT result came back inconclusive, which was stressful, and we were quite anxious about the second test. Throughout the process, Stefani was incred... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig glad for at jeg valgte å utføre nipt hos Edda labs. Helt fantastisk oppfølging av Kristian Wright! Håper virkelig at det skal bli lov å utføre denne testen i Norge snarest. Det å finne n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For en trygghet å ha i svangerskapet 🙌 Eddalabs er dyktige og profesjonelle på alle plan og yter en fantastisk service. Vi er svært fornøyde med den hjelpen vi har fått, og analysesvaret kom kun ette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svært fornøyd med tilbudet til Edda labs. Flott informasjon og personlig veiledning hele veien. Vi satte spesielt pris på objektiv informasjon om NIPT. God informasjon og oppfølging gjorde at vi hele... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Grundig og god informasjon

Veldig takknemlig for den muligheten Edda Labs har gitt samboeren min og meg til å kunne få gjennomført NIPT. Svært god og nyttig informasjon i forkant av testen, både skriftlig men også ved samtale med Dr. Wright. På bakgrunn av grundig informasjon følte vi oss trygge på at det var et riktig valg for oss å ta testen! Dersom andre norske kvinner og par ønsker å få muligheten til å ta NIPT - vil vi absolutt anbefale Edda Labs!

8 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi opplevde informasjonen lett…

Vi opplevde informasjonen lett tilgjengelig og god. Forsamtale med lege opplevdes nyttig og informativ. Samtale med lege, og informasjonen som ligger ute på nettet bidro til å løfte refleksjonsgraden rundt mulige vanskelige valg og etiske problemstillinger resultatene på en slik test kan medføre.

8 december 2020

Utrolig vennlig og imøtekommende

Utrolig vennlig og imøtekommende personale. Takknemlig for at vi har muligheten til å ta denne testen slik at vi får mer informasjon om fosteret. Skulle vært tilgjengelig i Norge for alle som vil. Enkel test og raskt svar, god informasjon underveis.

4 december 2020

Topp og trygg service

Jeg er 42 år og ble helt uventet og uplanlagt gravid i september i år. Ettersom kvinner på min alder har en nokså høy ssh for å få barn med trisomi (en ssh på 2,5 av 100 fødte barn anser jeg som høyt), skjønte jeg at jeg denne gangen måtte ta en NIPT test dersom jeg skulle gå videre med denne graviditeten (har to barn og et bonusbarn fra før av). Til å begynne med var jeg overbevist om at dette var mulig i Norge på nåværende tidspunkt. Det var det ikke, og en venninne av meg som også fikk barn da hun var 42 år tipset meg om Eddalabs. Eddalabs besvarte henvendelsen min på under en halv dag, og har hele tiden vært veldig behjelpelig med å guide meg igjennom hele denne prosessen både på epost, telefon og digitalt (ved å sende veldig nyttig og pedagogisk framlagt informasjon).

For meg er ikke det norske tilbudet bra nok. Gitt alderen min, ville en KUB test denne gangen ikke vært presis nok for meg. Dersom jeg husker riktig er det slik at man får tilbud om NIPT dersom ssh på avvik er over 0.4 (altså 1 av 200 fødte barn). Dersom jeg hadde hatt et avvik på 0.39 ville jeg ikke fått tilbud om NIPT. Å velge forstervannsprøve etter uke 15 istedet for KUB var heller ikke et alternativ for meg. Etter hvert er det nokså synlig for omverden at man er gravid, og man begynner også så smått å kjenne bevegelser.

Jeg er derfor veldig fornøyd med servicen fra Eddalabs og at tilbudet finnes rett over grensen. Det eneste minuset er at langt fra alle kan benytte seg av tilbudet. For det første er man avhenging av infrastruktur og for det andre kan det virke diskriminerende for de som ikke er bra økonomisk stilt. Dette kan ikke Eddalabs belastes for, og det påvirker derfor ikke antall stjerner fra meg:)

2 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great experience all the way from order…

Great experience all the way from order until the final results. Dr. Kristian was supporting us through the whole process as we got high risk of deletion 22q11, explained that it is only 1 out of 5 chance to be affected and contacted Riks hospital (as we are located in Norway) to book biopsy (CVS).

2 december 2020

Anbefales på det varmeste

Vi bestemte oss for å ta en NIPT-test og valgte å benytte oss av Edda labs etter å ha gjort litt research online. Har bare positivt å si fra start til slutt gjennom hele prosessen. Vi ble først oppringt og fikk en nøye og informativ gjennomgang om hva en NIPT-test er og hva mulige resultat innebærer. De forsikrer seg at man virkelig forstår og har satt seg inn i at testen kan avdekke et avvik som gjør at du stilles ovenfor et veldig vanskelig etisk valg. Videre var Dr. Kristian utrolig behjelpelig med alt vi hadde av spørsmål underveis og tok seg alltid tid til å svare på det vi lurte på. Man føler seg virkelig ivaretatt fra dag én og vi ble lettet av at Edda labs kunne tilby å ta NIPT-test her hjemme i Norge på en så enkel måte. Det å ta blodprøven samt håndtering og pakking av forsendelsen var enkelt forklart i skrivet som er vedlagt i kitet. Hentingen med DHL Express fungerte også utmerket da alt av tollpapirer, returadresse etc er klargjort av Edda labs på forhånd, og testen var i Göteborg allerede neste dag. Dr. Kristian og hans kollegaer i Edda labs anbefales på det aller varmeste fra oss!

28 november 2020

Tusen takk Eddalabs!

Vi har en kjempegod erfaring med Eddalabs. Flott oppfølging fra lege fra dag 1 etter at vi hadde henvendt oss.
Nipt testen av vært avgjørende for oss. Å få barn er risikosport og når det finnes muligheter for å teste hvor levedyktig og hvilken livskvalitet vårt barn kan få så er det ingen spørsmål om vi vil gjøre alt for å sikre oss et så friskt barn som mulig.
At Norge fortsatt ikke kan tilby dette til alle gravide par er uforståelig i 2020. Teknologien er tilgjengelig, hvor testene kan gi svar på spørsmål svært tidlig i et svangerskap.
Takk for at vi har fantastiske naboland som gir oss denne muligheten.

26 november 2020

Veldig fornøyd!

We are very satisficed with how the whole process was handled, from the very start until we got the results. Dr Kristian is dedicated to his patients and he was finding time outside his working hours to provide us with useful information. Much appreciated!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am so grateful that I came across…

I am so grateful that I came across Eddalabs. Dr. Kristian Wright and his team have done an outstanding job at providing support and follow-up through this process. I received plently of information to ensure I could make an informed decision about which tests to take, and Dr. Wright was always available to answer questions, explain next steps and offer support. If you are planning to send samples via mail, the process is very easy. Eddalabs make everything foolproof. Thank you Dr. Wright for your help and support!

Review zonder uitnodiging

Superbra opplevelse med Eddalabs

Superbra opplevelse med Eddalabs! Alt gikk på skinner fra første kontakt til ferdig resultat. Kommunikasjon og service har vært upåklagelig! Det har vært en utrolig lettvint prosess og har føltes veldig trygt. Er veldig takknemlig for at tilbudet finnes for norske kvinner og håper dette blir tilgjengelig i Norge snart.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.