1. Elektricien

eDomus is gespecialiseerd in groepenkast vervanging, aanleggen en aansluiten van inductiekookplaten, en alle elektra werkzaamheden bij complete keuken- en badkamerrenovaties. Daarnaast helpt eDomus u met al uw vragen en wensen omtrent automatisering in en rondom uw huis of kantoor. Wilt u nu eindelijk eens een goed en betrouwbaar werkend WiFi netwerk? Daar zorgen wij voor! KERNWAARDEN De volgende kernwaarden zijn voor eDomus cruciaal om de klanttevredenheid te waarborgen. eDomus wil integer, behulpzaam, betrokken, beschikbaar, betrouwbaar, en punctueel zijn. DOMOTICA / SMART-HOME en ELEKTRA Uw wens staat centraal bij het inrichten van uw "smartHome". Als u nog niet precies weet wat er mogelijk is, of hoe u het uitgevoerd wilt, dan kunnen wij u van advies op maat voorzien. Alles wat er daarnaast nodig is voeren wij ook uit: • aanleggen en activeren van uw internet aansluiting, ADSL, VDSL, glasvezel of kabel • uitbreiden van WiFi, bijvoorbeeld met UniFi van Ubiquity • trekken van netwerkbekabeling, met CAT5e of CAT6 UTP of S/FTP bekabeling • bijplaatsen van wandcontactdozen, inbouw of opbouw • aansluiten van verlichting, met of zonder smart-verlichting • installeren van videocamera's, bijvoorbeeld van HikVision en Foscam • elektronische deursloten, zoals NUKI • deursensors, bewegingssensoren, lichtsensors, temperatuursensors • watersensoren om lekkage snel te signaleren • smart-luidsprekers, zoals Amazon Alexa en Sonos. OFFERTE, FACTUUR en BETALING Als u voor eDomus kiest, krijgt u een compleet overzicht op uw offerte en de factuur. Wij rekenen geen voorrijkosten, en de tijd die nodig is om de klus te bezichtigen en te bespreken kost u niets. Alleen de uren die ik daadwerkelijk werkzaam bij u ben, zijn de uren die ik factureer. Op de offerte zal ook zoveel mogelijk al het materiaal apart gespecificeerd worden. Betalingen direct na het succesvol gereedkomen van de werkzaamheden, door middel van PIN-betaling met mobiele PIN apparatuur, of na ontvangst van de factuur. Op de factuur zult u een betaallink vinden, waarmee via iDeal betaald kan worden. RESPECT en GEDULD Als u aan het eind van de klus niet volkomen tevreden bent, dan ben ik dat ook niet. Daarom vind ik een tevreden klant belangrijker dan een snel gevulde portemonnee. Ik behandel de klant met respect en geduld, en heb altijd tijd voor een kop koffie en een goed gesprek.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prima advies gehad.

Ik waardeer dat ik niet, zoals zo vaak gebeurt, een verkoopverhaal moet aanhoren. Alle voor en nadelen van een batterij zijn benoemd. De keuze is aan mijzelf. Het was dus een heel zinvol gesprek en het koste helemaal niets. Top.

19 december 2025

Antwoord van eDomus

Behandel je klant zoals je zelf ook behandeld wilt worden, zal ik maar zeggen.
Dank je Willy!

Komt niet op afspraak en reageert niet

Afgelopen week is dhr Kempen niet geweest om de electrische storing hier te verhelpen. Dat was wel de afspraak. Hij reageert niet op telefoont en e-mail.
Wij hebben iemand anders moeten regelen om de storing te verhelpen. Dat was in een half uur verholpen.
Voor iemand die klant tevredenheid zo hoog in het vaandel heeft staan, heeft hij ons behoorlijk laten zitten. Als een afspraak niet door kan gaan of je er geen zin meer in hebt, bel of email even. Maar ga niet zo met mensen om.

8 december 2025

EDomus (Erik Kempen) levert goed werk…

EDomus (Erik Kempen) levert goed werk af , is vakkundig en werkt secuur denkt met de klant mee, heeft altijd wel een oplossing voor wat dan ook en is vriendelijk.
Heb je een installateur voor al je elektra nodig dan is Erik Kempen de juiste man voor je elektra klussen.
Zeker aan te bevelen.

26 september 2025

Antwoord van eDomus

Dankje Hennie. Veel laadplezier gewenst met de nieuwe Zaptec lader.

Erik is een echte professional

Erik is een echte professional, communiceert goed en is ook gewoon een fijn mens. Ultra betrouwbaar, komt altijd zijn afspraken na en is super secuur.
Dat is meteen de reden dat we al vaker gebruik maken van zijn diensten

15 augustus 2025

Antwoord van eDomus

Dank je voor de mooie woorden Wil, dit is precies waarvoor ik altijd zo mijn uiterste best doe.

Erik Kempen

Erik Kempen , heeft weer uitstekend werk voor ons verricht. Fijn dat hij meedenkt !
Alles vakkundig gemaakt, tevens moet ik zeggen dat de omgang heel erg prettig is.
Door het slim plannen en maken heeft hij ons ook nog eens tijd kunnen besparen.

Erik bedankt ook voor het netjes achterlaten van de werkplek.

Groet Maarten Koelemaij

7 januari 2025

Altijd prettig samenwerken!

Alles helemaal top!

25 juni 2024

Antwoord van eDomus

Dank je Jana, succes met het afronden van alles. Bel even als er hulp nodig is met de stopcontacten!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Tijdens het 1e gesprek viel de stroom uit. Zonder extra kosten eerste hulp bij stroomuitval. Erg prettig

16 mei 2024

Dank je Taco!
Stroom is inmiddels een echte eerste levensbehoefte geworden. Ik vind het prettig om mensen te kunnen helpen daarin te voorzien!

Wij hebben hele goede ervaringen met…

Wij hebben hele goede ervaringen met Erik van eDomus. Erik denkt mee aan een goede oplossing is bekwaam en bij vragen weet hij je duidelijk kennis van zaken over te brengen.
Werk wat hij levert is goed en heel overzichtelijk.

25 april 2024

Dank je wel Arie!

Electricien met veel kennis en ervaring

Erik komt zijn afspraken na en is een echte vakman. Daarnaast is hij ook een prettig en eerlijk persoon. Hij heeft al meerdere klussen voor ons gedaan en ik zal hem ook zeker in de toekomst weer vragen.

15 maart 2024

Antwoord van eDomus

Dank je wel Rik. Het was fijn samenwerken, met een mooie verbouwde zolder als resultaat. Daar mag je trots op zijn!

Erik Kempen van eDomus reageert snel en…

Erik Kempen van eDomus reageert snel en adequaat als je je verzoek om hulp bij electra uploadt. Hij is ook goed bereikbaar via de telefoon.

Je krijgt uitgebreid advies; hij loopt alles keurig na, rekent geen voorrijkosten.

Hij denkt met je mee, probeert je helemaal niets aan te smeren, is vriendelijk, correct en betaalbaar.

Ik kreeg hem aangeraden door een collega en heb hem al weer aan geraden aan een vriendin.

6 maart 2024

Antwoord van eDomus

Dank je voor de uitgebreide review Ginette!

Betrouwbare elektricien voor goede prijs!

Erik levert goed werk, alles werkt altijd. Doet het netjes en rustig. Geeft advies, neemt alle materialen mee. En de administratie is erg goed verzorgd (geautomatiseerd) tot aan agenda-afspraak in Outlook laten toevoegen aan toe. Erik is correct, eerlijk, doet wat ie zegt, en denkt altijd mee en is in voor een praatje. Erik is dan ook mijn vaste elektricien geworden, omdat je simpelweg weet wat je aan hem hebt!

27 november 2023

Antwoord van eDomus

Dank je wel Ron - altijd fijn voor jou opdrachten uit te voeren.

Prima communicatie

Prima communicatie, houd zich aan de afspraak en levert vakwerk.

10 november 2023

Antwoord van eDomus

Dank je Jaap, het was fijn samenwerken.

aanrader

Erik heeft een duidelijke offerte afgegeven en vervolgens de werkzaamheden prima uitgevoerd. Dankzij zijn systeem is het bevestigen van een offerte, afspraak maken en betalen een fluitje van een cent.

Ben tevreden met de werkzaamheden!

5 oktober 2023

Dank je wel!

Perfect

Keurig, alle details kloppen, vakinhoudelijk zeer goed en fijne man in omgaan. Vooral erg eerlijk.

4 oktober 2023

Derde keer…

Voor derde keer heb ik Erik gevraagd voor een klus en wederom is deze perfect verlopen.
Vanaf 1e contactmoment tot opnemen van de klus, offerte en de klus zelf helemaal goed.

13 september 2023

Antwoord van eDomus

Dank je Thomas - het is fijn als mijn werk zo gewaardeerd wordt

Zeer aanbevolen

Zeer transparant qua planning en kosten. Tijdige informatievoorziening. Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Toen er onvoorziene problemen ontstonden werd in samenspraak een goede en snelle oplossing gevonden. Zeer aanbevolen.

25 augustus 2023

Antwoord van eDomus

Dank je Rob, het kleine klusje werd een interessante uitdaging, maar ik geef niet op tot het werkt!