Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdatering: de har sidenhen refunderet pengene, og jeg har fået lov at beholde ordren. Derfor rettet fra 2 til 4 stjerner. Købte "soundproofing" til tesla 3 highland, men modtog i tirsdags en for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ganske få minutter efter min bestilling en lørdag aften blev jeg ringet op af en medarbejder som ville meddele om restordre i min bestilling. Alligevel kom varer meget hurtigt som aftalt. Klar anbe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Levering i top. God kommunikation fra start til levering. Problemet er, at holderen ikke kan holde en iPad. Det virker til, at vægten er for tung, hvorfor iPad’en hele tiden “kigger ned”. Den kan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde besvær med at få mit kort til at virke ved onlinebetaling og sendte en e-mail med håbet om råd. Indenfor en time (og det er altså om aftenen det her) har Eevee fundet en løsning som virker o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel
  2. Auto-accessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

Gear og DIY produkter til din Tesla. Følg os og vær den første der får fat i de nyeste. Gear & Gadgets til fornuftige priser uden fordyrende mellemled. Vi rejser selv til fabrikkerne og tester selv inden vi køber. Fra Tesla-ejer til Tesla-ejer.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende beskrivelse på deres…

Misvisende beskrivelse på deres hjenmeside, hvorfor jeg modtog noget der ikke passede til min bil.

26 februari 2026

Hej Ronnie,

Vi er ærgerlige over din oplevelse. Vi har efterfølgende haft dialog over mail.
Hvis du havde beholdt produktet og returneret dette havde vi selvfølgelig refunderet det fulde beløb, men da du har valgt at give det videre som gave, så kan vi desværre ikke imødekomme dette.

På produktbilledet er det visualiseret meget tydeligt hvor de forskellige huller er placeret. Vi beklager at denne visualisering ikke har været fyldestgørende nok i dette tilfælde.

Vi har nu opdateret produktteksten yderligere.

Fejl leverance

Fejl leverance, bestilt hundetæppe til Tesla M3, fik et og andet ja jeg ved ikke hvad det var, er sendt retur ! fået pengene, til bage ! så ok.

28 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik en vare der ikke passede til min…

Fik en vare der ikke passede til min bil. Efter kontakt med firmaet viser det sig at de har skrevet forkert på deres hjemmeside. Jeg skal så returnere produktet. De vælger så kun at returnere beløbet for produktet, og den den udgift jeg har haft til fragt.

30 december 2025

Hej Simon,

Vi beklager meget ulejligheden. Vi har efter at du gjorde os opmærksom på fejlen på vores hjemmeside, rettet produktteksten til.
Vi har også refunderet det fulde beløb, men fik i farten ikke refunderet for fragten. Vi har nu refunderet fragt beløbet.

Forvent ingen service

Jeg skulle bruge et hundegitter til min Tesla Y. Fandt en god pris hos Eevee.dk, kun 699,-.
Øverst på hjemmesiden kørte en streamer “køb for 750,- og få et gratis Eevee tæppe/pude med”.
Fair nok, så jeg bestilte også afdækning til bagagerumsbunden, selvom det var over 100,- billigere på GCG. Skubbede min ordrer over 750,- for at få tæppet.

Til min store overraskelse får jeg kun mine 2 varer. Begge passer perfekt, så min utilfredshed er egentlig minimal. Jeg skriver til Eevee, og efter 2 dage får jeg et svar fra en Frank, der skriver at den kampagne sluttede for flere måneder siden. Jeg svarer straks at Frank bør tjekke hjemmesiden. Herfra hører jeg ingenting. Hjemmesiden bliver rettet til dagen efter.

Jeg prøver igen at skrive til Frank. Nu kører de nemlig Black Friday, og jeg kan nu genbestille min ordre 300,- billigere. Her vil mange virksomheder blot tilbageføre differencen. Intet svar. Nu er der gået 2 uger.

Varerne kan jeg ikke sætter en finger på. Jeg har endda delt mine oplevelser med hundegitter + link i en stor Tesla gruppe, og nu har de udsolgt.

Takken er elendig service, så håb på at du får de varer du har bestilt - og kvaliteten er i orden, for virksomheden dyrker radiotavshed.

27 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik kontakt og fik et nyt sæt alt…

Jeg fik kontakt og fik et nyt sæt alt er i fineste orden og handler der igen uden tvivl jeg var åbenbart for hutigt på tasterne jeg får et nyt sæt mange tak

30 oktober 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået en varer der ikke fungere…

Jeg har fået en varer der ikke fungere og pludseligt svarer de ikke og får ikke tilsendt en ny

10 oktober 2025

Hej Falaki,

Vi beklager at du har modtaget en vare der har haft en defekt. Vi har været i dialog og fundet en løsning.

Advarsel – hold jer langt væk fra Eevee.dk

Jeg købte en vare hos Eevee.dk fredag den 4. juli.

Den 18. juli bad jeg om hjælp til returfragt. Jeg rykkede for svar den 22. juli, men fik intet svar. Først efter jeg selv måtte opspore ejeren, Mathias Meinert, på hans arbejdsplads (Next Concept), kom der endelig reaktion. Her måtte jeg i øvrigt have fat i direktøren for at få Mathias i tale.

Fra Mathias fik jeg kun dårlige undskyldninger. Til sidst fik han vækket Frank fra lageret, og pakken blev først leveret retur den 14. august.

Herefter bad Frank om mit konto- og registreringsnummer, som jeg sendte den 16. september.

Dags dato har jeg stadig ikke fået mine penge retur.

Jeg har igen forsøgt at kontakte både Mathias og Frank. Denne gang fik jeg fat i Frank, som grinede flere gange af, at jeg ikke får svar på mine rykkere, og af min frustration over, at jeg stadig ikke har fået mine penge.

Det her er dybt uprofessionelt, respektløst overfor kunderne og helt uacceptabelt i enhver form for handel.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos Eevee.dk.
Der er ingen respekt for kunder, ingen professionalisme og tydeligvis ingen vilje til at overholde hverken aftaler eller lovgivning.

Hvis andre oplever problemer og vil have fat i Mathias, så kan CEO i Next Concept, Jan Risbjerg, kontaktes på tlf. 52 70 00 00.

29 september 2025

Hej Jacob,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft ifm. din ordre på Eevee.dk. Der er desværre sket fejl i denne proces og det kan vi kun beklage. Vi har sendt dig en mail vedr. din ordre.

Eevee.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Modtog forkert vare, derefter håbløs kontakt.

Købte "soundproofing" til tesla 3 highland, men modtog i tirsdags en forkert vare. Modtog til den gamle Tesla 3.
Har siden ringet til dem, og skrevet en mail til deres kundeservice. Telefonen blev ikke taget, og mailen blev besvaret onsdag eftermiddag med "hvilken bil har du?" - og siden radiostilhed.
Man kan sagtens plukke en forkert vare på lageret - det har jeg oplevet fra andre webshops, men har aldrig oplevet SÅ dårlig kommunikation på bagkant, og kan læse at andre kunder har nøjagtigt samme oplevelse, hvilket fortæller mig det er et mere generelt problem de har i deres shop.

26 september 2025

Hej Stefan,
Vi er ærgerlige over den uheldige oplevelse, det beklager vi meget! Vi har sendt dig en mail vedr. din ordre.

Eevee

Lees meer over geverifieerde reviews.