Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos EFApaint. Der forekom et par små korrektioner til ordren og til leveringen men disse var hurtigt og effektivt taget hånd om ved en telefon samtale hvor ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

EFSs alkyd gulvmaling er et fantastisk produkt til nye eller afslibede trægulve. Fleksibel og slidstærkt. Har anvendt det i sommerhus i over 2 år uden synlige slidmærker.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv levering. Dog lille problem med emballagen var skadet måske lidt skør til indholdet. ellers alt ok of tilfredsstillende

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, intet mindre. Skulle bruge maling til min gamle land Rover og hjælp til hvad man maler aluminium med. Ka kun anbefale EFA Paint.

Bedrijfsgegevens

1. Verffabrikant

Geschreven door het bedrijf

EFApaint er en 100% dansk ejet virksomhed, der siden etableringen i 1889 har udviklet og produceret autentiske maling- og træpleje produkter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Lige til og nemt 🤙

9 februari 2025

Antwoord van EFApaint

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig igen

Go service og super kvalitet

Go service og super kvalitet

3 februari 2025

Antwoord van EFApaint

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkters høje kvalitet og gode service.

19 december 2024

Antwoord van EFApaint

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god service og hurtig levering under dit besøg hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle kun bruge en farveoversigt på…

Skulle kun bruge en farveoversigt på deres produkter, men den blev sendt straks gratis og portofrit . God service.

1 oktober 2024

Antwoord van EFApaint

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at farveoversigten nåede hurtigt frem. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det igen.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Modtog min bestilling efter få dage.

18 september 2024

Antwoord van EFApaint

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at modtage din bestilling.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Den rigtige maskinmaling.

24 augustus 2024

Antwoord van EFApaint

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige levering og kvaliteten af maskinmalingen. Vi sætter stor pris på din feedback!

👍😊👍😊

Framragende kundeservice hurtig levering
Fleste gange fra dag til dag

13 augustus 2024

Antwoord van EFApaint

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og levering.

Hurtig handling

21 augustus 2024

Antwoord van EFApaint

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende levering.

Maling til levering fredag senest fredag 16-8,,til brug i weekenden blev leveret mandag 19-8.

13 augustus 2024

Kære Hanna,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at din levering ikke kom til tiden, og vi forstår din frustration, da du havde planlagt at bruge malingen i weekenden.

Vi stræber altid efter at overholde vores leveringstider, men desværre kan der i visse tilfælde opstå forsinkelser, som er uden for vores kontrol. Vi beklager meget, at dette gik ud over din oplevelse hos os.

Vi vil tage din feedback til efterretning og sørge for, at vi forbedrer vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden. Hvis der er noget, vi kan gøre for at kompensere for ulejligheden, eller hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God problem løsning.

Min maling udeblev. Jeg henvendte mig pr. telefon og der blev straks taget hånd om sagen. Fragten havde ødelagt bøtten. Der blev straks sendt en ny med bring og modtog den samme dag.

15 juli 2024

Antwoord van EFApaint

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at din maling udeblev og at fragten ødelagde bøtten. Det er desværre nogle gange uden for vores kontrol, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse problemet for dig.

Seriøst firma

Seriøst firma, bestilling og levering - 100% tilfredsstillende .

5 juni 2024

Antwoord van EFApaint

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både bestillingen og leveringen.

Høj kvalitet

Høj kvalitet, rimelig pris, hurtig levering.

4 juni 2024

Antwoord van EFApaint

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores produkters høje kvalitet, rimelige priser og hurtige levering.

Lees meer over geverifieerde reviews.