Jeg blev ført trygt igennem hele processen. Både Samet og Hakan var meget forstående overfor den usikkerhed jeg havde i starten og gav mig en tro på at jeg kunne gennemføre forløbet. Det har alt i alt... Toon meer
Kan kun ANBEFALE!! Jeg har lige afsluttet et forløb hos Egedal trafik. Jeg kunne ikke have drømt om et bedre forløb. Jeg havde Samet som teorilærer og Hakan som kørelærer. Samet er en helt vildt god... Toon meer
Egedaltrafik er en hel igennem fantastisk køreskole. Samet er en fantastisk kørelære, med kompetencer både indenfor sit fag som kørelære, men også på menneskefronten, han tilpasser sig dine behov, hvi... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet har været virkelig godt, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Jeg startede slut oktober og er lige bestået i dag😁 Teorien var hurtig o... Toon meer
Køreskole i Stenløse, nær Ølstykke. Tæt på Egedal Gymnasium og station. Små hold, ro til læring, og overskuelige priser. Vejen til dit kørekort, Egedal Trafik
Stenløse , 3660, Knud Bro Alle 8, Denemarken
- 42487375
- info@egedaltrafik.dk
- egedaltrafik.dk
Super godt kørekortsforløb med Egedal trafik!
Jeg har taget mit kørekort hos Egedal trafik, og har været super tilfreds med mit forløb.
Dermed sagt, er det et super fint sted at tage sit kørekort. Teoriundervisningerne var struktureret og køretimer var gode, med massere af plads til spørgsmål.
God og struktureret
God og struktureret undervisning. Man lærer en masse og bliver bedre for hver gang - samtidig med man hygger sig.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Kørelæreren er mega venlig og forstående. Hans læremestre er utrolig god for alle hjerner ifølge min mening. Det er nemt at forstå og huske hvad man bliver lært op i. Jeg bestod begge mine prøver på første forsøg. Tusind tak for dette forløb. Det har været så fantastisk.