1. Tuincentrum
  2. Bouwmarkt
  3. Grasmaaierwinkel
  4. Gereedschapwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het juiste ghereedschap voor werkzaamheden in huis en tuin. Elektrische gereedschap, Accu gereedschap, krachtige stationaire machines en hoogwaardig tuingereedschap met veel waar voor uw geld | Ontdek het nu op Einhell.nl!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

De service van de fabrikant EINHELL is geweldig!!

De service van de fabrikant EINHELL is echt fantastisch!!
Mijn ervaring......
Na contact gezocht te hebben met de service afdeling en uitgelegd wat er met m'n afkortzaag aan de hand was, stuurde ze mij de eerste keer zonder probleem een nieuw onderdeel toe om m'n afkortzaag te repareren,
Na deze geplaatst te hebben klonk de zaag niet echt lekker...
Weer contact gezocht met de service afdeling en verzochten mij om de machine dan maar op te sturen voor reparatie
Na een week was ik blij verrast....ze stuurde mij een nieuwe afkortzaag toe terwijl m'n oude zaag al uit de garantie was
Dit noem ik nog eens echte service, m'n volgende electrisch apparaat (gereedschap) is dus zeker van het merk EINHELL

25 februari 2026

Einhell accu 2,5aH werkt maar 26 minuten

Vorige week een Einhell accuwaterpomp gekocht, fantastisch apparaat, doet wat het moet doen, is makkelijk verplaatsbaar vanwege het gewicht en maakt weinig geluid. Ik kreeg er een gratis starterkit bij; een oplaadstation en een 18V 2,5aH batterij. Op de doos staat dat de batterij 55 minuten mee zou gaan, maar helaas is dit (op de "Eco" stand)) maar 26 minuten. Ik heb het meerdere malen uitgeprobeerd. Dat vind ik wel een heel groot verschil en erg jammer. Iemand hier ervaring mee ?

29 maart 2025

Goed bereikbaar en behulpzaam

Had vragen over een gekocht Einhell product. Zowel per mail als telefonisch is de Nederlandse afdeling zeer goed bereikbaar en behulpzaam. De producten zelf hebben de laatste jaren ook een vlucht naar boven genomen. De TP serie is gewoon echt prima. TE ook veel waar voor het geld. TC zou ik persoonlijk links laten liggen.

25 juli 2024

Einhell, een aanrader. Perfecte service!

Mijn 18v Drukspuit is defect. Contact opgenomen met de klantendienst, per mail. Onmiddellijk reactie gekregen. Oplossing gekregen na één dag. Dank St... Ik bezit minstens 25 Einhell toestellen, teveel om op te noemen. En ik ben er uiterst tevreden over. Nu de klantendienst nog zo snel werkt, is dit een extra positieve zaak. Ik kan Einhell alleen maar aanraden.
Prijs kwaliteit. Houden zo!

16 november 2023

Niet leveren onderdeel

Onderdeel besteld en betaald met ideal. Geen bevestiging gehad via de mail. Gebeld ze gingen het uitzoeken nu 7 dagen later nog steeds niks gehoord. Geen onderdeel en ook geen geld terug. Dit is gewoon oplichting

3 november 2023

Al heel tevreden over accu apparaten…

Al heel tevreden over accu apparaten van Einhell. Nu wilde 1 accu niet meer opladen en moest ik voor garantie naar Bol.com. Zij gaven na enige dagen de helft van het geld terug (van startpakket met 2 accu’s) maar daar had ik niet veel aan, ik wilde nieuwe accu. Einhell service bericht en zij stuurden direct een vervangende accu, het geld van Bol mocht ik gewoon houden. Top producten, top service!

17 oktober 2023

Geleide afkortzaag Begin ging goed na…

Geleide afkortzaag Begin ging goed na enige werkzaamheden ging het fout met de laser afstellen niet te doen het meest ergerlijke is de materiaal keuze De geleiders gaan roesten en dan laten de lagers hier in het afweten deze zijn niet te vervangen geen 4 maar drie lagers { 3 ] ? Aanwezig. Service centrum doet zijn best maar moet een geleider bestellen van 45 euro ex en nieuwe buizen. 90 euro totaal. Nieuwe kost 125 euro Reuze jammer de rest is okee maar onbruikbaar geworden Geen duurzaam apparaat helaas

23 september 2023

goede service

Na aankoop nagelmachine moeten beroep doen op de service. De contacten via mail waren snel en professioneel.
Nadien het toestel moeten opsturen, ging ook gemakkelijk en was gratis.
Vervolgens heb ik een vervangtoestel ontvangen.

Heeeeel goede en snelle service, ik ben onder de indruk.
In was al tevreden met de toestellen van Einhell, nu ook van de service.

29 augustus 2023

5+ sterren

Ik was al een hele grote fan van Einhell produkten maar na de laatste ervaring met de Customer Service is mijn waardering zo mogelijk nog meer gestegen. Aan deze Customer Service kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld nemen! Super.

22 november 2022

Telescopische afkortzaag van Einhell…

Telescopische afkortzaag van Einhell gekocht bij de Hornbach geen aanrader. Ik ben een houten vloer aan het leggen en ik krijg geen rechte snede. Hoe ik het ook probeer. Op de plek waar de zaag het hout "invalt" zaagt hij dikker dan op de plekken waar hij door horizontaal door het hout zaagt (met gebruik van de telescoop arm). Ik heb alles geprobeerd maar krijg geen rechte snede. Ook is de laser een ramp volledig scheef. Bijstellen heeft geen zin. Ik raad hem af.

26 februari 2022

Service een 10, Rassaro Accu grasmaaier een 9

Accu grasmaaier via Frank BV in Groningen gekocht. Na een jaar viel zo af en toe - steeds vaker - het toerental terug. Daarop in eerste instantie hulp gevraagd aan Frank. Ik vermoedde dat het een slecht contact was, maar had geen idee welk contact. Geen reactie of advies van Frank. Daarop garantie-aanvraag gedaan en machine opgestuurd. Na ruim drie maanden (!) ook na vele mailtjes nog geen reactie van Frank. Daarop rechtstreeks contact gezocht met klantenservice van Einhell. Zij hebben Frank aangespoord de machine bij Einhell aan te bieden (dat was nl al die tijd niet gebeurd). Binnen een dag werd de machine nagekeken en terug gestuurd. Daarna stond hij weer een week bij Frank in het magazijn voor ik hem ontving. Bleek inderdaad te gaan om een slecht contact. Hoewel de vertraging volkomen buiten hun schuld heeft Einhell als compensatie een mooie grastrimmer aangeboden.
Over de grasmaaier (Rassaro) zelf: Goede, lichte maaimachine. Opgegeven 450m2 is wat te ruim. 350m2 is reëler, ook met lang gras. Goede accu's die snel opladen. De aansluiting van de duwboom met de machine in puntje van aandacht, na verstellen van de hoogte weer goed aandraaien en zorg dat de (drie) contactpuntjes goed schoon blijven.
Kortom: service een dikke 10 en maaimachine een 9.

21 december 2021

Een zaagtafel die beter hád gekund.

Over de ZAAGTAFEL TC-TS 2025/1 U.
Een paar maanden geleden gekocht in de Praxis Palazzo door een aanbieding. Het positieve eerst. Sterke machine met een goed zaagbereik. 85 om 65 mm.(90-45gr.) De stofafzuiging is verbeterd vergeleken met mijn oude machine van 13 á 14 jaar geleden maar toch een extra latje naast het zaagblad gemaakt, want de plastic "mee beweegbare" kap was krom. De machine is niet écht zwaar 21 á 22kg. Wél een kunststof kast. Wat mij erg meevalt is dat het zaagblad én dus ook de motoras niet slingert, of onmeetbaar. Dat heb ik op YouTube (uit de VS) bij zelfs véél duurdere machines wel anders gezien. Van de negen(9) machines was er geenéén zuiver. Afwijkingen liepen wel tot (bijna) een mm. Het is makkelijkt te constateren "voor de liefhebbers" door een wat dikke watervaste viltstift bij het zaagblad te houden zodat de punt het blad nét raakt en dan het blad ronddraaien, ook machinaal. Als de inktstreep overal hetzelfde is is het min.redelijk goed. Het bij de machine houden van de zaagbladsleutels is simpel én effectief, een draadeindje met een vleugelmoertje.
Écht niet goed en valt tegen: Het zaagblad is een wat goedkoop type en heb ik vervangen. Het tafelblad is te slap en vervormt gauw. Veel slapper dan van mijn oude Einhell. Daar kon ik op timmeren.(dat blad heb ik niet afgevoerd.) Als "nood"werkbank niet te gebruiken. De plastic zaagbladafscherming is totaal onbruikbaar bij het zagen van smaller materiaal dan 7 á 8 cm. Buigt mm's dóór. De parallelgeleider "speciaal de plastic exenterhefboom" is niet stevig genoeg en te kort. De parallelgeleider verloopt hierdoor tijdens zagen. Idem dito met de dwarsgeleider. Mijn oude machine ging kapot door het vastslaan van een balk én ontbreken van een thermische beveiliging. Dát heeft deze óók niet. Veel óók goedkopere machines hebben dat wél. De parallelgeleider heb ik van een stevig aluminiumprofiel gemaakt op de bestaande exenterhefboom maar wél aan de andere kant met een glijsysteem zoals op een aantal duurdere machines zit. Die moe(s)t wel heel precies afgesteld worden om te kunnen klemmen. Voor haaks of onder een hoek afkorten gebruik ik een multiplexschuiflade. Op Internet (YouTube) staan tig voorbeelden. De zaagbladafscherming heb ik vervangen door een 5mm dik aluminiumplaat.(2X 2,5mm opelkaar) De kleminrichting voor de zaaghoek is niet ergonomisch geplaatst en had ook een hefboom kunnen zijn i.p.v. een kleine draaiknop. Die is moeilijk te verdraaien én moet heel strak aangedraaid worden. Dát ga ik nog veranderen.(ik zaag weinig richting de 45gr.) Uiteindelijk:Is het (voor mij) een miskoop? Niet gezien de prijs én dat ikzelf verbeteringen kon/kan maken. Ik heb wel vertrouwen in de door Einhell gebruikte motoren. Mijn "ouderwetse" afkortzaag is al 20 jaar oud of zo en heb ik mijn hele tuin mee aangelegd, zelfs met hardhout. Daar hoefde ik ook niets aan te veranderen want éénmaal afgesteld is 90gr. écht 90 gr. zowel horizontaal als verticaal. Al menig zaagblad versleten.
Een héél verhaal maar misschien heeft iemand er wat aan.

7 januari 2020

Is dit jouw bedrijf?