4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,4

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Suzuki Swift rood; auto naar wens

Vriendelijk ontvangen, Ik kreeg veel ruimte om zelf de auto te bekijken en te proberen met een testrit zonder dat er op je vingers word gekeken. Kon mijn oude auto omruilen wat zeer goed uitkwam. Zeer tevreden over het contact en service (nog bijbestelde skyboxen die nog ontbraken) die ik heb gehad. Deze garage is zeker aan te raden!

9 juni 2026

Wauw, wat een geweldige ervaring bij Autobedrijf Eisner!

Wauw, wat een geweldige ervaring bij Autobedrijf Eisner!

Wij hebben hier onze witte Nissan Qashqai 1.6 gekocht en kunnen oprecht zeggen: dit is hoe het hoort! Vanaf het eerste contact voel je je welkom en serieus genomen.

Geen druk, geen verkooppraatjes gewoon eerlijk, vriendelijk en super professioneel geholpen.

Na de aankoop kwamen we nog een paar kleine puntjes tegen, maar echt alles is zonder enige discussie keurig en snel binnen de garantie opgelost. Dát is service waar je blij van wordt!

Wat ons vooral opviel is hoe betrokken en meedenkend ze zijn. Je merkt aan alles dat ze trots zijn op hun werk en dat ze pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Dat zie je niet overal meer!

Wij rijden nu met een grote glimlach rond in onze auto en raden Autobedrijf Eisner dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbaarheid, topservice en een fijne koopervaring.

Echt een bedrijf dat eruit springt, hier kun je met een gerust hart je auto kopen!

3 april 2026

Prettige garage!

Wij waren al een tijd op zoek naar een kleine cabrio. Veel auto's op internet bekeken, dit in combinatie met de reviews van de betreffende garages.
Garage Eisner sprong er bovenuit. Naast de uitstekende reviews hadden ze een auto die aan alle wensen voldeed. Proefrit gemaakt en de koop was gelijk rond. We zijn uitstekend geholpen door Mark! Een week later de auto opgehaald. De afleverbeurt was in de puntjes uitgevoerd, er was zelfs meer gedaan dan afgesproken was. Helemaal top! En de auto is nu helemaal naar het zin en rijdt prima.
Ook wij kunnen garage Eisner van harte aanbevelen.

2 februari 2026

Goed en eerlijke autodealer

Een tijdje terug een auto gekocht bij Eisner. Super goed geholpen door de vriendelijke verkopers! Veel betere ervaring gehad dan bij elke andere auto dealer en garage. Een aantal dagen geleden geweest om naar een piepende rem te laten kijken. Ook toen werd ik goed geholpen, ze deden er niet moeilijk over en namen de tijd om te luisteren en goed te kijken wat er aan de hand was. Het was een stukje voor me rijden, maar dit is het meer dan waard. Ik raad iedereen dit bedrijf zeker aan!

30 juli 2024

Een eerlijk en professioneel bedrijf

Wat een eerlijk, vriendelijk en bekwaam personeel. Bij ontvangst kregen we meteen het goede gevoel. We hebben onze volvo klassieker voor een mooie prijs weten in te ruilen voor een hele mooie skoda octavia. Ons kersverse gezinnetje kan nu jaren weer veilig de weg op.

27 februari 2024

Gisteren een Seat leon bij dit bedrijf…

Gisteren een Seat leon bij dit bedrijf gekocht!
Verkoper gaf goede informatie over de auto na een proefrit snel een deal kunnen sluiten kreeg een nette en redelijke prijs voor mijn Volvo terug! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Een echte aanrader!

21 februari 2024

Prachtig eerlijk en service gericht bedrijf

als je op zoek bent naar een mooie en goede auto dan moet je zeker hierheen !! wat een ontzettend aardig ontvangst en de verkoper/eigenaar heeft er zeker verstand van en heel veel passie in wat hij doet !! Eerlijk en oprecht staan hier hoog in het vaandel !! Van mij krijg je zeker een 10!! echt een aanrader en zeker de rit uit spakenburg waard. Gelukkig zijn er nog eerlijke auto verkopers en daar ben jij er zeker 1 van !!!

31 januari 2024

Gesmeerd geholpen!

Mijn auto niet eens hier gekocht, maar toen ik in de buurt was en ik een melding ‘te weinig oliedruk’ kreeg, kon ik bij hun direct langskomen. Hoewel de werkplaats het druk had, hebben ze me direct geholpen en de olie bijgevuld. Melding weg en ik kon met een gerust hart en gesmeerde motor weer huiswaarts. Echt een top service!

3 juli 2023

Zeer goede service

Zeer goede service! Eerlijke en betrouwbare garage. De eigenaar heeft echt een passie voor auto’s en dan kan je zien in de showroom. Voelde mij gelijk thuis.

25 januari 2022
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken