Jamen jeg har simpelthen ikke ord til at beskrive den gode og professionelle service jeg har fået hos Ekredit. Super hjælpsomme, oplysende og særdeles flinke og venlige til at imødekomme kundens ønske... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mig og konen boede i et lejere hus og hvade en datter på vej til os. Men så fik vi besked fra tidligere udlejere om huset skulle rives ned. Så søgte med lys og lygte efter et nyt sted vi kunne lej... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Suveræn, professionel og hurtig service! Vi anmode om et lånetilbud og fik allerede dagen efter et kompetent tilbud. Vi endte dog med at gå anden vej ifht lån. Der var klar og tydelig kommunikation h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
E-kredit har til formål at hjælpe flest mulige boligejere med lån i friværdi, når banken siger nej. E-kredit har et bredt og stort netværk af professionelle långivere og markedets mest løsningsorienterede og kompetente kreditkonsulenter. Herved sikrer e-kredit dig markedets bedste ejendomskreditlån på konkurrencedygtige vilkår. Vores kreditkonsulenter kan deres kredithåndværk til fingerspidserne, hvilket sikre alle ansøgere en tryg og respektfuld låneproces uanset om de får tilbudt et lån eller ej. E-kredit er en del af Ejendomskreditselskabet Fairkredit A/S, som har Finanstilsynets tilladelse til at udstede og formidle lån i ejendomme.
Contactgegevens
Vester Farimagsgade 2, 3.,, 1610, København V, Denemarken
- 71 99 53 66
- velkommen@e-kredit.dk
- ekredit.nu
Jeg Vigan en lån ansøgning 6500 kr jeg…
Jeg Vigan en lån ansøgning 6500 kr jeg er førtidspensionist og jeg bruger den betaler strøm

stor tak til Ekredit
Stor tilfredshed for hurtig og kompetent hjælp kan kun anbefale Ekredit.

Antwoord van E-kredit.dk
Jeg har kun gode ting at sige om Ekredit
Jeg har kun gode ting at sige om EKredit. det er nu anden gang jeg låner penge af dem, og det kører lige efter bogen.

Antwoord van E-kredit.dk
Hurtig tilbagemelding men følte ikke…
Hurtig tilbagemelding men følte ikke rigtigt de kiggede ordentligt på ens sag som andre udbyder gør. Jeg kunne ikke låne pengene men fandt et andet sted hvor det kunne lad sig gøre.

Antwoord van E-kredit.dk
Jeg har kun godt at sige så jeg giver 5…
Jeg har kun godt at sige så jeg giver 5 stjerner hilsen John Andersen

Antwoord van E-kredit.dk
Fik det helt rigtige lån.Blev hjulpet…
Fik det helt rigtige lån.Blev hjulpet hele vejen igennem.Kan helt klart anbefale Ekredit.
De er fair og ærlige.

Hurtigt arbejde
Mig og konen boede i et lejere hus og hvade en datter på vej til os.
Men så fik vi besked fra tidligere udlejere om huset skulle rives ned.
Så søgte med lys og lygte efter et nyt sted vi kunne leje, og kom i snak med en udlejere, men han ville helst havde det solgt.
Så vi snakkede med jer igennem egendomsmægleren, på under 14 dage var alt klaret og vi var flyttet ind, inden vores datter meldte sin ankomst.
Tak for hurtigt arbejde 👌

Antwoord van E-kredit.dk
Vi har brugt ekredit to gange det har…
Vi har brugt ekredit to gange det har virket begge.
Der kommer hurtigt svar og tilbage meldinger når man har spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefal Ekredit
Jeg kan varmt anbefal Ekredit. Jeg havde god sparring med Kim som var min rådgiver, Kim var også meget tålmodig og hjalp til at få tingene til at lykkes da vi skulle købe vores lille fritidshus på landet. Kim svarede også på alle de der spørgsmål som jeg som nybegynder ikke anede noget om. 5🌟

Forstående og realistiske
I forbindelse med huskøb, ansøgte jeg om lån forskellige steder. Deriblandt ved eKredit. Jeg havde en super fin dialog med Kim, fra deres virksomhed og de håndterede min ansøgning seriøst og professionelt.
Som nævnt, havde jeg også søgt andre steder. Deriblandt "UdenOmBanken" og andre forskellige aktører.
Dog virkede forløbet hos eKredit langt mere overskueligt, og et kæmpe plus også med en noget billigere ÅOP%
Dog måtte jeg afslå deres tilbud da et meget billigt realkreditlån som ellers fra starten var dømt ude, alligevel viste sig at blive muligt..
Men eKredit, og specielt Kim fortjener ros for at realisere mit boligkøb og i princippet være min backup plan, såfremt realkreditten var endt med et nej.
5 fede stjerner herfra 👍😁
Tak for muligheden

Antwoord van E-kredit.dk
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Ekredit, da hele min lånesag kørte på skinner, og jeg havde under hele forløbet en god dialog med medarbejderne.
De bedste hilsener
Karin

Rigtig god service
Vi havde en ansøgning igennem hos Kim, som havde en meget behagelig og personlig tilgang til det hele.
Har du styr på dine tal og budgetter, så send en ansøgning igennem med det samme!
Vi modtog to lånetilbud, hvor realkreditten ellers havde smækket kassen i.

Mange tak for hjælpen !
KÆMPE - tak for hjælpen ! Jeg anbefaler alle der har rimeligt styr på sin økonomi, samt at man kan dokumentere denne økonomi,
straks at kontakte E-kredit.
Hurtigt og præcist handlingsforløb.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.