Elaramarket

Besteld en betaald via Klarna, niets ontvangen. Webshop gaat niet in op e-mails, enige wat ze aangeven is dat annuleren 15% kost. Klantenservice stuurt wel 5x achter elkaar dezelfde mail, zon... Toon meer

Ik heb een sporthorloge van 12oeu besteld. De levering kwam vanuit China. Gekocht speciaal om te fietsen en zwemmen. 100csporten kan je er mee doen. Nu blijkt dat zelf zwemmen niet mag ermee.... Toon meer

Ik heb wel een goede ervaring met elaramarket. Voordat ik er ging bestellen. Heb ik niet goed opgelet waar het helemaal vandaan komt . Ik wilde retourneren maar daar kwam hoge kosten bij. Elara bood... Toon meer

Ik heb een sporthorloge van 12oeu…

Ik heb een sporthorloge van 12oeu besteld.
De levering kwam vanuit China.
Gekocht speciaal om te fietsen en zwemmen.
100csporten kan je er mee doen.
Nu blijkt dat zelf zwemmen niet mag ermee.
En bij het fietsen werkt het gps syteem niet.
Contact op genomen, nu zouden er hoge kosten bij komen ,die ik zelf moet betalen .
Echt een heel slecht bedrijf.
Koop er niets,grote brol.

1 april 2025

Oplichters

Besteld en betaald via Klarna, niets ontvangen.
Klantenservice stuurt wel 5x achter elkaar dezelfde mail, zonder in te gaan op vragen/verzoeken om het product te annuleren.
Overtreden meerdere wetten waaronder:
1. False reviews gekocht (reviews voordat de webshop uberhaupt bestond)
2. Annuleringskosten in kaart brengen
3. Permanente sale
4. Valse informatie op de website

23 december 2024

Ik heb wel een goede ervaring met…elaramarket

Ik heb wel een goede ervaring met elaramarket. Voordat ik er ging bestellen.
Heb ik niet goed opgelet waar het helemaal vandaan komt . Ik wilde retourneren maar daar kwam hoge kosten bij. Elara bood mij een compensatie aan. Daar heb ik voor gekozen. Alles is netjes afgehandeld. De tablet die ik heb besteld is prima. En zij reageren snel op mijn vragen

27 maart 2025

Oplichters

Een dashcam gekocht die het niet doet, 4 emails gestuurd en geen antwoord. 180 euro weggegooid.

18 maart 2025

Smart Watch

Smart Watch
Bestelde een smart Watch en wilde het graag annuleren. Na een half uur, kreeg bericht dat het pakket al verzonden was en er 15 % boete op zat. Na zes weken wachten nog steeds geen geld terug, heb met Klarna betaald ook daar kan ik geen klacht indienen

21 februari 2025

Niets kopen

Niets kopen , normaal check ik altijd de recensies nu niet gedaan,kost me 120 euro helaas.
Horloge gekocht wat continue de verbinding verliest,troep.
Terugsturen geen optie.

5 maart 2025

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Aanvankelijk leek alles in orde te zijn. Maar, na een hobbelige start ontving ik de Dashcam die ik had besteld. Was toch niet tevreden met de Dashcam en wilde terugsturen. Volgens hun beleid contact opgenomen om dit ingang te zetten. Dan blijkt dat de service echt superslecht is. Je wordt gewoon compleet genegeerd. Zij willen blijkbaar niets teruggestuurd krijgen.

Al met al slechte kwaliteit en nog slechtere service.
Absoluut niets kopen bij deze leverancier! Het is weggegooid geld!

5 maart 2025

ZEER SLECHT, NIETS KOPEN DAAR

Leveren rechtstreeks vanuit China, bedrijfsgegevens liggen in Hongkong. Horloge werkte niet naar behoren verloor constant de verbinding met Bluetooth. Mails gestuurd om terug te sturen, geven je 10% terug voor je horloge. Verzendkosten zijn vanuit België +/- 30 euro exclusief douane kosten. Wie hebben die 10% maar aanvaard. NIETS KOPEN DAAR IS ALLEEN MAAR BEDROG, HIER MOET IETS AAN GEDAAN WORDEN. ZOGENAAMDE NEDERLANDSE SITE MAKEN MAAR KOMT GEWOON RECHTSTREEKS UIT CHINA. Ik had beter moeten weten maar helaas erin getrapt doe dit niet.

28 februari 2025

Echt erg

Echt erg, ze schrijven mij niet uit!!! Ik blijf maar mails ontvangen. Ze stalken gewoon en reageren niet. Had iets ik de winkelmand liggen, heb dat verwijderd en krijg constant mails dat ik het product moet kopen wat in mijn winkelmand ligt.

26 februari 2025

Waardeloos bedrijf

Zoals velen voor mij al aangegeven. Bedrijf uit China. Alleen retourneren op eigen kosten naar China. Als je aangeeft per mail dat het product het niet goed doet, dan alleen de reactie dat het een goed product is.

13 februari 2025

Elara market.nl

Elara market.nl, zoals altijd met dit soort (chinese B.S.) doorverkoop kanalen, zijn oplichters.

Ik ben al ruim een week bezig om die oplichters duidelijk te maken dat de gekochte tablet niet werk. Dat ding doet wat het wil, onnodige foutmeldingen, herstart vanzelf, beeld valt weg, body beschadigd, battery
die van 95% ineens naar 45% springt, en daarvoor €169 betaald en alleen maar retorische vragen, (doe dit, doe dat) maar geen hulp, geen vervanging en geen refund. Alleen het geld ontvangen maar geen service verlenen. "Karma" is geduldig.

11 februari 2025

Niks kopen !!!!!

Niks kopen !!!!!
Ik heb niet goed gegoogled maar een dashcam besteld die gewoon bij alie te bestellen is voor 3 keer de helft !!!! Gezegd dat ik van mijn bestelling af zag ( was dezelfde dag ) dat kan allemaal niet en kan alleen me geld terug krijgen als er 15 % ingehouden word !!!!
Wat een vuile oplichtingspraktijken worden hier uitgevoerd zeg !
Wees gewaarschuwd , niet kopen!!!!

Tot op heden nog geen geld retour gehad !

15 januari 2025

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht , koop hier niet , ik heb een beamer besteld en binnen 30 min geannuleerd.
Niets was mogelijk , beamer kwam bij dhl service punt aan , door ziekte niet mogelijk deze op te halen .
DHL retourneerde deze bestelling doordat deze niet opgehaald is , bij elara market weten ze van niets en ontkennen alles , echt niets kopen hier zeer bedroevend

14 januari 2025

AURALU=NOBALTE=ELARA MARKET=FAKE RUBBISH

AURALU=NOBALTE=ELARA MARKET
andere naam, zelfde oplichters. Koop hier niets.

Deze goedkope troep komt uit China en kun je daar voor een paar Euro vinden bij de grote Chinese online winkels.

Zoek naar een adres op de website, die vindt je niet. Wat kun je doen als je troep geleverd krijgt, of niks krijgt? Dan zou je je geld moeten terugkrijgen. Wat kun je doen?

1. Maak screenprints van het product online, en van alles waarvan je denkt dat het relevant is.

2. Stuur een email binnen twee weken naar het enige emailadres op de site, een zogenaamd supportadres support at elaramarket.enel of nobalte punt enel en zeg dat je je bedacht hebt, je geld terug wilt en het product wilt terugsturen (dit is je recht als consument). Je krijgt dan een hoop klinkklare onzin als antwoord en een onzinadres. Bewaar de emails.

3. Doe aangifte bij de politie van online oplichting. (Hoe meer mensen aangifte doen des te groter de kans dat ze er iets mee doen)

4. Maak een melding van de oplichting bij de ACM Consuwijzer (Autoriteit Consument en Markt) kies: maak de melding over een online platform of dienst.
(hoe meer meldingen, hoe meer kans dat ze het gaan onderzoeken)

5. Als je met je creditcard hebt betaald, kijk of je de aankoop kunt betwisten. Bel je creditcardbedrijf en vraag welk formulier je moet invullen. Mogelijk krijg je je geld terug, al kan het even duren. Je moet wel al geprobeerd hebben je geld terug te krijgen( door de email te sturen bij punt 2).

4. Bij SIDN Whois kun je kijken wanneer de website is geregistreerd. Vul de URL in, klik op Check. Nu zie je ......is al geregistreerd, (klik op) 'toon mij gegevens'. Je zal zien dat dit dezelfde gegevens eigenaar, contactemail) zijn bij Auralu, Nobalte en Elara Market. Alleen de registratiedatum zal verschillen.

DIT ZIJN WOLVEN IN SCHAAPSKLEREN!

4 februari 2025

Bestel hier niets!!!!

Bestel hier niets!! Het is een bedrijf uit China. Je kan ze alleen mailen. Ik wilde mijn order cancellen. Mailde meteen, kon niet want was zo genaamd al geshipped. Een week later krijg ik een your order is shipped. Ontving ook nog eens een andere kleur dan ik had besteld en nog mag ik het alleen op eigen kosten retouren.

4 februari 2025

Ik koop er niets.

Gelukkig kunnen we de reviews lezen en wanneer je alles eens goed bekijkt, dan leer je vlug dat je met een duistere website te maken hebt. Wanneer het van China komt, dan ben je al op voorhand bedrogen!
Ik koop er niets. Bedankt voor de waarschuwing.

25 januari 2025

Waardeloos

Je wordt bedrogen hier product via hun site van 199,00 nu voor 109;00 aangeboden. Na een dag op internet zelfde product aangeboden door oa Amazon en Aliexpres voor 39,95 en 23,39. Gelijk gemaild hoe dit kan en ze ontweken de vraag gewoon wel voorgesteld dat het binnen 90 dagen retour kan en geld terug krijg.
Dat dus aangevraagd met retouradres, geen retouradres gekregen alleen dat als ik ze terug stuur moeten ze naar China retour en dat gaat mij veel geld kosten. Vanuit hun kant voorgesteld een refund van 10%, dat was voor mij nog te weinig aangezien ze voor 23,39 aangeboden worden via andere aanbieders. 15% refund was de max als vergoeding. Denk eraan voordat je bij hun gaat bestellen.

Oplichting. Voorgaande reviews zijn van fake accounts. Koop hier niets! Het is een .nl website, maar in realiteit een Chinees bedrijf dat enkel in rommel handelt! U bent
Gewaarschuwd

Retour aanmelden is ontzettend lastig. Moeilijk contact te krijgen en de vrouw van de klantenservice blijft volhouden dat de producten perfect zijn en retourneren heel geld en tijd kost.
Je moet je schamen als je zo je geld wil verdienen als bedrijf

21 januari 2025