Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte varer den 23nde Januar 2026 (ordrenummer #19999) Har purret på mail på leveransen, men får ingen svar. Gjerne ikke så smart å handle her ??

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpsprosessen og leveringen er jevn. Kortvesken er av god kvalitet (9 av 10). Den hvite lakken på Tesla Model 3 stemte ikke med fargen på bilen i det hele tatt (2 av 10).

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bildet av det jeg kjøper. Leveringstid? Om En uke fra i dag blir saken henter av PostNord. To til fem dager har blitt til 9 til 12 dager. "Din ordre har blitt hentet av PostNord Norway mars 28, 2025... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produkt var som beskrevet. Det ble antydet 3-5 ukers levering. Det tok 5 uker og 2 dager. Litt uvant at de ikke har mail for kontakt. Måtte bruke tlf ved henvendelse

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Styr unna!

Bestilte gulvmatter til bilen i november, de var på lager for rask levering. Ennå ikke kommet. Fikk mail i dag hvor de opplyser at varene er overlevert postnord for transport. De har ikke svart på henvendelser, ei heller at jeg kansellerte ordren innen angrefristen. Virker useriøs og lite kundevennlig. Kunne like gjerne bestilt varene selv hos Temu el Aliexpress. Kanskje dem som er «leverandørene» til Elbilsentrum?

26 januari 2026
Logo Elbilsentrum

Antwoord van Elbilsentrum

Sjekket hva du bestillte. Varen du kjøpte var en bestillingsvare. Dette står tydelig på nettsiden 3 til 5 uker levering på bestillingsvarer. Denne varen er svært populær hos oss og mange har bestillt denne. Derfor var vi tomme på lageret. Vi kjøper ikke varene våre på Aliexpress eller temu. Alle våre varer kommer rett fra fabrikk. Din vare er fra MIPI.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarer ikke på mail eller telefon

Svarer ikke på mail eller telefon. Varene kommer ikke og jeg får ikke noe info. Håpløst. Styr unna.

26 september 2025
Logo Elbilsentrum

Antwoord van Elbilsentrum

Beklager vis du ikke har kommet gjennom på kundeservice. Vi jobber med å forbedre dette.

Ekstremt dårlig logistikk

Ekstremt lang leveringstid (3 mnd) og levert vare passer ikke til bilen. Retur hentes ikke av Elbil Sentrum slik at varen kommer tilbake til meg. Har fortsatt ikke fått refundert utlegg etter over 4 mnd. Svarer bare unntaksvis på telefon og har ikke epost.

1 september 2025

STYR UNNA

Tar ikkje telefonen og har ikkje bemannet e-post. Kjøpt og betalt varene som endå ikkje er sendt etter fleire veker. Elendig. Styr unna!

3 juni 2025

Produkt var som beskrevet

2 mei 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bildet av det jeg kjøper

Estimert leveringsdato: 2-5 virkedager". Og dette fra 28. mars.

21 maart 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.