Toppen!!!! Supersnabb och mycket bra service från eldabutiken Mariestad! Jonas organiserade och uppfyllde alla våra önskemål snabbt och pålitligt. Samarbetet med eldabutiken Lidköping fungerade ocks... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Contactgegevens
Fagerstagatan 18, 163 53, Spånga, Zweden
- info@eldabutiken.se
- eldabutiken.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Toppen!!!!
Toppen!!!!
Supersnabb och mycket bra service från eldabutiken Mariestad!
Jonas organiserade och uppfyllde alla våra önskemål snabbt och pålitligt. Samarbetet med eldabutiken Lidköping fungerade också perfekt. Hantverkarna Peter och Peter arbetade mycket noggrant och effektivt. Alla var mycket vänliga från början! Sådana hantverkare och sådan service önskar man sig överallt! Braskaminen funkar jättefint och värmare jättebra. Tack så mycket!!!
Kamininstallation
Trevliga och professionella installatörer.
Gjorde bättre jobb än förväntat.
Rekommenderar starkt.
Mycket bra och snabb återkoppling.
Mycket bra och snabb återkoppling.
Återkom med en tydlig offert.
Trevliga och kunniga killar som kom och installerade min kasett.
Supernöjd!
Utmärkt och uppmärksam service.
Servicen, från att vägleda mig genom byggolvsprocessen till den slutiga installationen av braskaminen, inklusive skorstenen, kunde inte ha varit bättre! Alla mina frågor besvarades snabbt och exakt. Jag var involverad i varje steg av processen, och det var inga långa väntetider.Leverans och installation var perfekt, snabb och ren.Jag rekommenderar Eldabutiken i Växjö och deras personal!
Bra upplevelse från mail till möte
Bra upplevelse från mail till möte, offert och installation, professionellt

Westbo 30
Lite fördröjande svarsfrekvens i början men efter det har vi upplevt god service och snabba svar. Väldigt hjälpsamma med dokumenten till kommunen. Hantverkarna som var här var duktiga och justerade kaminens placering efter våra önskemål.

Antwoord van Eldabutiken
Vill rekommendera Eldabutiken i Varberg.
Vill rekommendera Eldabutiken i Varberg för sin mycket trevliga och kompetenta personal både i butiken och de tekniker som kommer och monterar beställda varor.
Beställningar effektueras snabbt och effektivt

Antwoord van Eldabutiken
Super kundupplevelse och en fin…
Super kundupplevelse och en fin installation!

Anlitade eldabutiken i Mölndal
Anlitade eldabutiken i Mölndal, köpte en kamin som vi nu fått installerad. Vi är jättenöjda både med bemötandet i butiken och installationen. Installatören var mycket noggrann och allt fungerade perfekt. Man blir glad när rummet är bättre städat efter installation än före.

Antwoord van Eldabutiken
Eldabutiken i Växjö rekommenderas varmt!
Eldabutiken i Växjö rekommenderar vi för den snabba affären från offerten till de färdiga och godkända installationerna av två insatser, som utfördes exemplariskt, fackmannamässigt och snyggt i enlighet efter våra önskemål. Snabb offert inom ett par dagar och trevliga och aktsamma installatörer.

Antwoord van Eldabutiken
good installation and communication.
In de Eldabutik in Växjö we were helped quick and got good information about the heater / kamin. They also helped with reporting a new installation till the Kommun, and the controll after everything was ready. The workers who installed the new chimney tube, and the braskamin were friendly and did a good job. We are happy with the new kamin in our living room.

Antwoord van Eldabutiken
Vår upplevelse av Elda i Skellefteå har…
Vår upplevelse av Elda i Skellefteå har varit mycket god från första möte i butik till slutgiltig installation. Personalen har god kunskap inom sina områden och är dessutom jättetrevliga! De visar intresse för kundens behov och gör allt för att skräddarsy bra lösningar vid kamin- och skorstensinstallation. /Erika och Micke

Antwoord van Eldabutiken
Jag var väldigt nöjd efter att…
Jag var väldigt nöjd efter att Lemington, Eldabutiken i Stenungsund, hade gjort i ordning bakugnen i min "gillestuga". Därför anlitade jag samma entreprenör att installera en Keddy 2002 i min öppna spis i vardagsrummet, samt att renovera min skorstentopp. Lemington skötte det arbetet snyggt och fint. Sotarmästaren, som kontrollerade, proveldade och var liksam jag mycket nöjd!
Varma hälsningar Lennart

Eldabutiken i Haninge
Vi vill dela med oss av vår upplevelse av processen kring köp och installation av en ny kamin via Eldabutiken i Haninge. Det finns både positiva delar och sådant som vi upplever kunde ha hanterats bättre.
Själva kaminen är vi nöjda med. Den motsvarar våra förväntningar och hantverkarna som utförde monteringen var trevliga, noggranna och professionella under de fyra dagar som arbetet pågick. Vår kritik gäller inte dem, utan hanteringen och kommunikationen i övrigt.
Processen började med ett besök i butiken där vi fick information om olika modeller och bokade in ett hembesök. Under hembesöket visade vi var den nya kaminen skulle placeras och att vi ville ha hjälp med att ta bort den gamla.
Redan vid en enkel fråga om hur hålet efter den gamla kaminen skulle hanteras fick vi ett råd som senare visade sig vara felaktigt enligt en annan hantverkare som förberedde vägg och golv inför installationen. Det gick att lösa, men det skapade osäkerhet. I efterhand ser vi detta som ett tidigt tecken på att kommunikationen inte alltid var tydlig, även i mindre frågor.
Vi var tydliga med vilken modell vi ville ha. Trots det fick vi offerter på andra modeller som vi inte var intresserade av, vilket vi behövde rätta till. När monteringen närmade sig uppstod ytterligare ett missförstånd kring underlaget, där det fanns en uppfattning om att vi valt glasskiva trots att vi beställt svart metallplåt. Även detta krävde ett förtydligande från vår sida.
Under hembesöket ställde vi frågan om hjälp med kontakten med kommunen. Vi uppfattade det som att detta kunde hanteras av Elda.
När vi senare blev kontaktade för att boka in monteringsdag kom vi överens om ett datum utan att frågan om startbesked togs upp. I det skedet utgick vi från att alla nödvändiga tillstånd var klara, eftersom installationen planerades och därefter påbörjades. Om frågan om startbesked hade lyfts då hade vi reagerat och kunnat pausa arbetet tills allt var formellt godkänt.
I efterhand visade det sig att någon kontakt med kommunen inte hade tagits. Det fick vi veta när vi själva behövde ett diarienummer till den kontrollplan som sotaren fyllde i i samband med besiktningen och som skulle skickas in till byggnadsnämnden. Först då blev det tydligt för oss att ansvaret som byggherre formellt ligger på oss. Samtidigt upplever vi att ansvarsfördelningen inte tydliggjordes under processen, vilket bidrog till missförståndet.
I offerten fanns alternativet ”Hjälp med dokument till bygganmälan (Ja/Nej)”. I efterhand kan vi se att en sådan formulering kan skapa förväntningar om ett mer omfattande stöd än vad som i praktiken avses, vilket kan leda till missförstånd.
Vi har fått bekräftat från Haninge kommuns bygglovsavdelning att det nyligen förekommit ett liknande ärende kopplat till Eldabutiken i Haninge. Det visar att otydlig information i processen kan få konsekvenser även för andra.
Information om ansvarsfördelningen finns enligt uppgift på företagets hemsida, men eftersom kommunikationen till stor del skedde muntligt hade vi behövt ett tydligare klargörande i samband med hembesöket eller inför bokningen av monteringen.
När vi tog upp frågan fick vi höra att vi i efterhand skulle ha fabricerat detta, vilket vi upplevde som ett oprofessionellt bemötande. Ritningarna som vi överlämnade på plats i butiken för scanning hade dessutom inte nått fram till säljaren, vilket ytterligare bidrog till oklarheter.
Sammanfattningsvis är vi nöjda med kaminen och det praktiska utförandet, men besvikna över hur kommunikationen och bemötandet hanterades. Vi accepterar det beslut som kommunen har fattat och betalar den sanktionsavgift som följer. För oss är det inte misstag i sig som är avgörande, utan hur de hanteras när de uppstår. Vi går vidare, tar lärdom av processen och ser fram emot att kunna njuta av en väldigt fin kamin och den värme den kommer att ge.

Elda butiken i Kungsbacka
Elda butiken i Kungsbacka, det är trevligt bemötande, men slarvig jobb som inte blir godtjänt av sotare, gång på gång. Om man det är kul att ha hantverkare hos sig i onödan, så rekommenderar jag detta. Sotaren godkände inte sotningslucka, och det var enligt Elda han som var inkompetent, och alla andra, tillverkare, målarbutik osv. Känns väldigt oproffsigt och slarvigt. Jag har försökt få dem att rätta till fel, men till ingen nytta. Så om det fanns negativt betyg så jag get det.

Toppenbra bemötande
Jättebra bemötande trots att han var själv i butiken.
Snabbt jobbat med en skorsten till bastun.👍

Antwoord van Eldabutiken
Supersnabb service från första kontakt…
Supersnabb service från första kontakt till beställning, leverans och montage av en Contura Style 886 som jag försökt få hem och installerad från 2st andra butiker/montörer i över två års tid. 3v efter första kontakt så är kaminen på plats och det blev kanon.
OBS! De som gjorde jobbet var Eldabutiken i Växjö :-)

Antwoord van Eldabutiken
Bra och seriös kontakt och service
Bra och seriös kontakt och service, Väl utfört arbete och god kommunikation till ett bra pris!

Bra bemötande
Bra bemötande, stort sortiment och snabba att återkoppla. Vi är nöjda

Antwoord van Eldabutiken
Eldabutiken i Skellefteå , ett mycket bra val !
Jag är väldigt nöjd med det bemötande jag fått av all personal, från butiken och från de som installerade min braskamin. Mycket professionella och man fick tidigt en känsla av att de visste vad de höll på med. Upplevde också att de lyssnade på mina önskemål och man fick hjälp utifrån det.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.