Electricom og deres medarbejder stap er unikke - altid god service, kommer som aftalt, det udførte stykke arbejde er altid helt i top. Kan kun give min varmeste anbefaling for brug af dette firma
Lees wat reviewers zeggen
Elektrikeren kom samme dag som jeg ringede, var hurtig, behagelig og kompetent, og fakturerede 3/4 time i stedet for at kræve penge for flere timer. Det kostede lidt over 1000kr, en del mindre end d... Toon meer
Så god service…. Lige ankommet til sommerhuset-vores relæ virkede ikke - opringning til firmaet og i løbet 1/2 time var der skiftet relæ og det hele fungerede perfekt… Flot
Ny tavle installeret og træk af kabler til vandvarmer, varmepumpe, ovn, opvaskemaskine mm. Vi ringede efter dem, da vi havde behov for rådgivning i forbindelse med varmepumpe. 10 min. efter stod de på... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Electricom A/S er en personligt ejede virksomhed med base på Sjælland. Virksomheden er repræsenteret i Kalundborg, Holbæk, Odsherred og København. Kerneaktiviteterne for Electricom A/S omfatter installation, reparation og vedligeholdelse af elektriske systemer til både private og erhvervskunder. Dette kan inkludere elinstallationer i boliger, kontorer, industrielle faciliteter og andre bygninger. Virksomheden stræber efter at levere pålidelige og effektive elektriske løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger. Dette indebærer at følge gældende sikkerhedsstandarder og bruge avanceret teknologi til at sikre en høj kvalitet i deres arbejde. Electricom A/S har dedikeret personale med ekspertise inden for elektriske installationer og systemer. De tilpasser deres tjenester til at imødekomme specifikke krav og ønsker fra deres kunder.
Contactgegevens
Asnæsvej 1A, 4400, Kalundborg, Denemarken
- kontakt@electricom.dk
- electricom.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse.
Sælgeren overholdt alle vores aftaler og var meget hjælpsom med at finde det rigtige sted til varmepumpen, både inder- og yderdel.
Håndværkene kom til den aftalte tid og lavede et rigtigt fint arbejde og ryddede pænt op efter sig. De gennemgik hvordan jeg skal bruge fjernbetjeningen, og de hjalp med at sætte appen op, så jeg kan styre varmepumpen med telefonen. Det eneste jeg nu mangler er at se om varmepumpen lever op til mine forventninger, men det bliver først til vinter, når det bliver koldt.
veludført arbejde og klar kommunikation
Nem bestilling og fint udført arbejde.
Venlig og høflig og han ordnede det han…
Venlig og høflig og han ordnede det han skulle😎
Overholdt aftale fuldt ud
Overholdt aftale fuldt ud. Dygtig og imødekommende håndværker. Godt arbejde
Hurtigt og fleksibel løsning
Let at få aftale
Let at få aftale. Elektriker mødte til aftalt tid. Hurtig og professionelt arbejde
Hurtigt og professionelt udført arbejde…
Hurtigt og professionelt udført arbejde til tiden
Alt gik som planlagt
Servicemontøren kom som planlagt, var grundig til sit arbejde, er var ok.
God oplevelse
Især overmontør Morten og lærling Rene er helt kanon 🥳🥳🥳 al ros herfra
Hurtig efter bestilling af opgave
Hurtig efter bestilling af opgave
Fint arbejde af lærling som afleverede med god oprydning
Mvh Leo
Kim gjorde det godt
SUPER
Kompetent og yderst venlig medarbejder ordnede tingene hurtigt og perfekt.
meget flinke medarbejder og…
meget flinke medarbejder og hjælpsomme.pænt udført arbejde.kom til aftalt tid
Medarbejderen var hurtig og foreslog…
Medarbejderen var hurtig og foreslog selv en bedre løsning end den oprindelige ønskede
Rigtig god kommunikation
Rigtig god kommunikation, flexibilitet, gode løsninger hvor det blev lyttet til mine ønsker og behov. Behagelige Svend og lærling. Vi fik både nu varmepumpe og ændret el til et nyt køkken med øgede behov. Køkkenprojektet strakte sig over en månedstid + uden problemer.
Har benyttet Electricom gennem flere år…
Har benyttet Electricom gennem flere år til køb og service af varmepumpe med tilfredshed.
Har senest fået udført en garantireparation af vores varmepumpe. Det var nogen ventetid på reservedele som skyldtes underleverandør. Electricoms montør (Daniel) kom hurtigt ud og udførte reparationen. Meget hjælpsom og serviceminded.
Sørgede for rep
Sørgede for rep. af vores varmepumpe - og at det var under garantien - I er altid dygtige og service-minded, hvilket jeg / Vi sætter meget pris på
Jeg bruger ingen andre end jeres gode firma - og venlige/dygtige ansatte
Hilsen Else + sønner
Lees meer over geverifieerde reviews.