1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vaatwasmachine " Ikea Skinande" voor de…

Vaatwasmachine " Ikea Skinande" voor de tweede maal in reparatie in 3 maanden tijd. Deze keer interventie geboekt die ons 200 euro kostte!(perfect opgelost maar de garantie op vorige interventie gold niet wegens andere foutcode) Apparaat 7 jaar oud. Inclusief de aankoopprijs heeft dit toestel ons al 1000 euro gekost. Ik kreeg heimwee naar onze Miele ;-)
Dus kies bewust : lage instapprijs met hoge interventiekosten, of hogere prijs voor hogere kwaliteit. (En die virtuele contacten mogen dan wel goedkoop zijn. Ze bieden niet op alles antwoord)

20 januari 2026

Gebrek service na verkoop

Na 3jaar werkte onze ijskast van het merk AEG niet meer. Na het betalen van bijna 200 euro reparatiekosten kwam een hersteller langs. De koelkast bleek niet herstelbaar te zijn en moest vervangen worden. We zouden binnen de week een offerte ontvangen met de kosten van de reparatie in mindering aangezien geen oplossing kon gevonden worden. Een maand later zonder koelkast nog geen nieuws. Via telefonisch contact (AI bot die het probleem niet begreep en geen agenten beschikbaar), mail geen antwoord en chat (weer een bot, de agent vroeg een ticketnummer dat we uiteraard nog niet hadden), leidt deze kostenbesparing op service nu tot een verloren klant, negatieve mond tot mond reclame en reputatieschade door deze review. Tevens nog steeds wachtend op de terugbetaling van de reparatie.

17 augustus 2025

Onderdeel "op voorraad" wordt niet geleverd.

Ik bestel een onderdeel voor een draadloze stofzuiger, welk op de oficiële site staat vermeld als "op voorraad"en blijf maar tevergeefs wachten op levering.
Bij contact met AEG-Service blijkt dat dit niet op voorraad is en ik waarschijnlijk nog 2 weken moet wachten .... en dat noemt men dan SERVICE ....!!!
Men beloofd wel om de info op de Website aan te passen...LEUK HOOR !

4 augustus 2025

In januari 2024 hebben we via ikea een…

In januari 2024 hebben we via ikea een combi inbouw ijskast/diepvriezer van electrolux gekocht. Zaterdag 31/5 komen we tot de vaststelling dat geen van beide koelen. Direct contact opgenomen met zowel ikea als electrolux. Tot op heden nog geen antwoord gehad van electrolux. Maandag uren zitten bellen. Van ikea naar electrolux en terug gestuurd. Verkeerde nummer,geen antwoord. Uiteindelijk na uren proberen eindelijk iemand aan de lijn. Na 10 dagen gaat er dan eindelijk een technieker komen omdat hij hier in de omgeving moet zijn. Huh? 10 dagen zonder ijskast/diepvriezer omdat er dan pas iemand in de buurt moet zijn? Ik dacht dat het volgens ernst zou gaan. Dat we alles moeten weggooien, boeit hun niet. De eerste vraag die we kregen, was of ze nog in garantie was. Als je dan oppert dat het wel heel lang wachten is, dan zijn er veel techniekers ziek. Echt geen goede service. Het is al erg dat een nieuwe ijskast/diepvriezer na een jaar al stuk is, geen goede kwaliteit dan want dat is niet normaal, maar dat je dan nog 10 dagen zonder ijskast/diepvriezer moet zitten getuigt van heel slechte service. Als reparaties gebeuren volgens wanneer je in de buurt bent, dan is het wel heel triestig. En dan alles moeten weggooien omdat er pas iemand na 10 dagen, kost handenvol geld maar dat interesseert hen niet. Schande van zowel electrolux als ikea. Zo behandel je klanten niet.

31 mei 2025

AFZETTERS - Herstelling inbouw koffie apparaat

Mijn inbouw koffie apparaat was net 2,5j oud (wettelijke garantie 2j… vreemd toch?) toen het ineens een software gerelateerd probleem kreeg waardoor het niet meer wou werken. Na verschillende contacten met de klantendienst werd me tot 3x toe telefonisch beloofd dat het toch onder garantie zou hersteld worden. Na de herstelling kreeg ik een factuur voor 399€! Ik heb hierna herhaaldelijk via mail contact opgenomen zonder enig reactie maar de betalingsherinneringen bleven komen. Ondertussen werd ik zelfs door hun incasso bureau gecontacteerd en lopen de kosten op!

SCHANDALIG is dit!!!

22 november 2024

Ik plaatste een bestelling en kreeg…

Ik plaatste een bestelling en kreeg geen bevestiging via mail. Het geleverde was niet datgene dat was besteld. Na niet al te best telefonisch ( 2x ) contact artikel terugestuurd op mijn kosten. Wel centen teruggekregen maar heel slechte service. Nooit meet iets van AEG

25 januari 2024

Slechte communicatie en kapotte levering

Dringend vervangonderdeel nodig voor een dampkap van AEG Electrolux ( die amper 3 jaar oud is). Het stuk zou op voorraad liggen in Temse... helemaal geen informatie over wanneer het stuk te mogen ontvangen. Niemand kan je de juiste informatie geven of verder helpen.... uiteindelijk staat na 5 dagen de transporteur voor de deur maar zonder geen enkel bericht van dag en tijd.
Het bestelde onderdeel zat in de doos met afgebroken stuk.... dus allemaal voor niets...

15 december 2023

oplichting

Een toestel (aankoopprijs 300euro) +- 1 jaar oud gaat stuk. Technieker komt ter plaatse lost het probleem op. Een paar dagen krijg je factuur van +-200euro in de bus. Uiteraard betwist je deze factuur. Radiostilte. Een half jaartje later krijg je uit het niets een aanmaning via een incassobureau in de bus. Wegblijven van dit bedrijf !!

14 november 2023

Top!

Tussen al de negatieve ervaringen mogen de positieve ook eens vermeld worden. Vorige week afspraak gemaakt om onze vaatwasser te herstellen. Dochter had op de deur gezeten waardoor deze niet meer dicht kon.

De hersteller is op het aangegeven moment langsgekomen, was vriendelijk, kon Nederlands, heeft alles prima hersteld in minder dan een uurtje tijd en nam zelfs nog de tijd om de vetplekken op de deur weg te doen. Na de herstelling kregen we zelfs nog een cadeautje (antikalk kit).

Kortom: niks op aan te merken!

7 november 2023

Waardeloos bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf is me dit?
Ik ben in bezit van een AEG blender, amper gebruikt waar ik destijds een flinke pak geld voor heb neergeteld waarvan plots de tandwieltjes begonnen doorslippen.. Deze zijn vervangbaar, (artikelnummer ontvangen) maar de mensen van Electrolux zijn zo danig klantgericht dat ze weigeren deze herstellingen uit te voeren en/of instructies hiervoor te geven.
Op de koop toe sturen ze mij een link door met de nieuwere versie van mijn blender.
Maw, ze verwachten letterlijk dat ik deze blender de vuilnisbak ingooi en een nieuw toestel aankoop.
Electrolux / AEG is allesbehalve klantgericht en milieubewust.
Principieel alleen al komt er hier nooit geen toestel meer binnen waar deze firma’s aan gekoppeld zijn, laat staan adh de kwaliteit…

22 februari 2023

Correct, vlot en vriendelijk...

Wij hebben al onze inbouwtoestellen van het merk AEG. We hebben in acht jaar tijd al twee keer beroep gedaan op de herstelservice. Die is telkens vlot en correct verlopen. De techniekers waren steeds op hun afspraak, deden het nodige en gaven correcte uitleg. Na acht jaar liet de inbouw was/droog machine het afweten. De online booking voor een afspraak verliep vlot en we werden snel geholpen. Het toestel is niet meer te herstellen en wij krijgen een goede opvolging van de verkoopafdeling voor een nieuw toestel tegen aantrekkelijke voorwaarden. Tot op heden heb ik geen enkele negatieve ervaring met het bedrijf.

21 december 2022

Onbetrouwbaar merk

Amerikaanse koelkast van Electrolux in 2018 aangeschaft, juni 2021 gaat ijsblokapparaat stuk, onderdeel kostte 35 euro, herstelling 149 euro. Vandaag opnieuw stuk, garantie op herstelling is 12 maanden, aangezien vorige herstelling op 2 juli 2021 werd uitgevoerd, willen ze niet onder garantie herstellen, nieuwe kostprijs 219 euro. en dit terwijl de vorige herstelling van 2 juli al op 17 augustus opnieuw moest uitgevoerd worden, vandaag zijn we nog geen 12 maanden na 17/8/2021.

27 juli 2022

AEG droogkast = een no go

Extra garantie bijbetaald.
Droogkast gaat stuk.
Eerste technieker komt langs, met een slechte herstelling tot gevolg.
Tweede technieker komt langs met hetzelfde resultaat.
Email verstuurt met een open vraag wat deze herstelling gaat kosten.
Netjes antwoord gekregen: 185€ alles inbegrepen terwijl electrolux hierin over gans de lijn in de fout is, door de herstelling niet goed uit te voeren.
Gevolg aeg staat zeker niet meer op mijn verlanglijstje.
Zeer kostelijk toestel.
Mijn advies koop zeker geen aeg, niets anders dan miserie.

25 november 2021
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken