PASOP Oplichting
PASOP Oplichting! Ik had een elektricien nodig om een perilex-stekker van een oude naar een nieuwe kookplaat om te zetten (en dat moet gebeuren door een erkende elektricien) ik maakte met dit bedrijf de afspraak dat er een medewerker zo zou komen kijken om een offerte op te stellen voor de klus
Op de afgesproken middag kwam iemand die tot mijn verbazing meteen zelf aan het werk ging en meer deed dan gevraagd was Het toeval wilde dat er ook een monteur voor een ander karweitje in huis tegelijkertijd aanwezig was, die aandacht van mij vroeg me waardoor mijn focus niet zo bij die ijverige
elektricien lag
Na een klein uur was hij klaar en maakte de factuur op ; 830! euro meteen te betalen vanuit mijn bank-app hij bleef erbij zitten tot ik had betaald ( waar ik knap zenuwachtig van werd) Zijn uurloon bleek 358 te zijn áls er een offerte was gemaakt, zou ik daar niet op in zijn gegaan maar nu was hij volijverig (en slinks) aan het werk gegaan en presenteerde mij enorm hoge rekening Ik voel me nogal opgelicht want de afspraak was dat er iemand zou komen kijken naar de klus om een offerte op te maken voorrijkosten 39 euro) en nu werd er opeens veel meer gedaan en kreeg ik niet de gelegenheid om er van te voren mee in te stemmen(of niet) Opeens werd werd ter plekke gedaan en moest ik ter plekke de, ook
onverwacht, hoge rekening voldoen in aanwezigheid van die man Daardoor voelde ik me nogal geïntimideerd vooral ook dat er op mijn vingers werd gekeken toen ik in de betaal app van mijn bank zat