Element Haircare Reviews

4,7

ik vind de haar producten super goed vooral de zee zout spray en de klei voor in me haren en de wax dit houd mijn haar super goed en mooi en lijkt het ook dat mijn haar ook wat dikker is zodat ik het... Toon meer

Ze waarderen loyaliteit over nieuwe klanten en leveren altijd topkwaliteit. Daarnaast super gezellig om mee te praten en altijd een leuke sfeer in de zaak.

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en sindsdien is dit mijn favoriete wax. De wax zorgt ervoor dat me haar de hele dag goed blijft zitten en behoud ondanks een drukke dag nogsteeds de frisse look.

Als een van de verkooppunten van Element Haircare én werkzaam in de kappersbranche ervaar ik dagelijks hoe de producten in de salon presteren. Wat mij vooral aanspreekt, is dat haarverzorging en st... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Kappersbenodigdheden winkel
  3. Cosmetisch productleverancier

Element is a men's grooming house built on seven essentials, and a belief that grooming should feel like a ritual, not a routine. We began between three cities. The Pacific light and salon culture of Los Angeles. The salt air and slow mornings of Bali. The polish and precision of Dubai. Everywhere we went, the same truth held: the best grooming is the kind you stop thinking about. So we built a house around it, and carried it with us. The same ritual, now within reach across Europe. We started with a simple question. What do you actually keep, if you strip grooming back to its essentials? The answer was seven. Cleanse, texture, hold and finish. Plus a short beard ritual for those who need it. We refined each one until nothing was left to remove. No overflowing shelf, no decisions you don't need to make. Just the pieces that earn their place. 01 Less, done well. A short list of products, each formulated until it's genuinely good. Not merely good enough. 02 Salon-grade, everywhere. The standard of a professional's chair, made simple enough for your own bathroom. 03 Quiet by design. A finish that never announces itself. You should look like yourself, on your best day. Seven elements. One ritual. Now within reach across Europe.

Uitstekend

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

top producten

ik gebruik de element haar producten via mijn kapper en ben er zeer tevreden mee
top producten

11 september 2026

Antwoord van Element Haircare

Hi Caylan, fijn dat onze producten je bevallen! Bedankt voor je review!

Wavy haar product

Wavy haar product brengt me haar goed in model ruikt lekker en blijft lang goed zitten en me krullen zie je nog beter en glanst

6 september 2026

Antwoord van Element Haircare

Hi Rovanie, fijn dat de Wavy een verrijking is voor jou krullen! Bedankt voor je review!

matte clay

gebruik de matte clay nu al een lange tijd en ben daar zeer tevreden mee! zeker een aanrader.

12 september 2026

Antwoord van Element Haircare

Hi Syb, fijn dat de matte clay jou goed bevalt! Bedankt dat je de moeite neemt om een review achter te laten! Dat betekent veel voor ons!

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en…

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en sindsdien is dit mijn favoriete wax.

10 september 2026

Antwoord van Element Haircare

Hi David! bedankt voor je review! Miracle is de favoriet van velen! Bedankt voor je mooie woorden!

Reviews in alle talen tonen. (27 reviews)