Zelfde ervaring als andere reviewers. 3,5 week wachten, slechte kwaliteit en alleen na heel veel aandringen kreeg ik een retouradres. Nu wacht ik - ongetwijfeld tevergeefs - op de restitutie. Zojuist... Toon meer
LET OP! SCAM Eind april 2025 2 jurken besteld, die pas 3,5 week later arriveerden. China rommel. Direct gemaild dat ik de jurken retour wilde sturen. Dit bleek niet mogelijk. 4 mails later, nog... Toon meer
Mij overkwam hetzelfde als andere reviewers; het duurde allereerst heel lang voor ik mijn bestelling ontving. Ik heb nog een paar keer geprobeerd de bestelling te annuleren, maar dat lukte niet. De ar... Toon meer
Op de site doen ze zich voor als winkel in Amsterdam. Ze verkopen met ogenschijnlijk hoge kortingen. In werkelijkheid betreft het een dropshipping bedrijf die producten van slechte kwaliteit uit C... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dit is geen Amsterdamse winkel van twee…
Dit is geen Amsterdamse winkel van twee dames die hun winkel moeten opheffen, maar een schimmige nepwinkel uit China met rommel. NIETS KOPEN!! Als je al iets ontvangt, is het troep waar je drie weken op moet wachten. Retourneren lukt mij niet, krijg geen reacties van de 'klantenservice' waar je een verzoek om retour moet indienen.
Geen Amsterdamse winkel maar Chinese…
Geen Amsterdamse winkel maar Chinese nep winkel. Slechte kwaliteit en maten veel te klein. Niet bestellen!!!
Ondeugdelijk product geleverd (zonder…
Ondeugdelijk product geleverd (zonder deel van de zoom) en slecht / slordig ingenaaide rits.
Retourkosten voor klant. Op zich prima, totdat na paar keer mailen blijkt dat het product naar China moet worden geroutneerd, met hoge retourkosten.
Niet bestellen!
Niet bestellen!! Oplichters, Chinese rommel.
Ik had dus ook van te voren de reviews moeten lezen, er wordt niet geleverd en klantenservice is onbereikbaar
Chinees bedrijf, geen idee of ik überhaupt nog iets ontvang
Eline Amsterdam suggereert een bedrijf te zijn van twee Nederlands dames die ermee stoppen en daarom een opheffingsverkoop hebben met hele grote kortingen. Vervolgens zie je op de afschrijvingen dat het om een Chinees bedrijf gaat dat begin dit jaar is opgericht. Ook de Instagram site blijkt pas sinds begin april te bestaan. Ik heb ze meteen een mail gestuurd dat ik de koop wilde annuleren maar daarop kreeg ik heel slecht geschreven mails terug. Ik kreeg ook nog wel een track & trace code bij die er raar uitzag dus dat heb ik maar niet aangeklikt.Ik heb geen idee of ik ik nog iets zal ontvangen, maar heb ook al dit gerapporteerd bij Instagram en bij de politie omdat het in misleiding is. hier dus zeker niet bestellen.
Had ik de reviews maar eerder gelezen
Had ik de reviews maar eerder gelezen! Producten zijn shit en terugsturen gaat niet! Geen retouradres of telefoonnummer. Niets bestellen!
Retour is naar China
Product ontvangen, te klein helaas.
Retouneren moet naar china, kosten voor jezelf.
Dus niet kopen
Volgens mij is dit een scam
Volgens mij is dit een scam, en is het een variant op Elise Amsterdam.
Je bestelt iets, wat uiteindelijk uit China blijkt te komen, van erbarmelijke kwaliteit. Je kunt niet retourneren of contact opnemen.
Uiteindelijk betaal je erg veel geld voor prul of voor niets (want het komt niet aan).
NIET KOPEN DUS!
De bestelling is nog steeds onderweg
De bestelling is nog steeds onderweg. Al een week. En geen reactie op mijn mail. Niet bestellen..