SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. W... Toon meer
Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej ja... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.
Contactgegevens
VIBE sp. z. o. o | ul. Piątkowska 122 m11, 60-649, Poznań, Polen
- +48 797 667 637
- orders@elixio.pl
- elixio.pl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Używam korektora 2-3 dni i efekt…
Używam korektora 2-3 dni i efekt wybielania jest widoczny. Szybka wysyłka.

Nie polecam banana
Smak bananowej pasty pozostawia wiele do życzenia, jest w niej dziwna gorycz. Poza tym widziałam co najmniej dwie inne firmy z identycznymi opakowaniami (kształt, kolor, napisy z nazwą smaku pasty), różne było tylko logo. Testowałam winogronową z drugiej firmy i zupełnie nie miała tego gorzkiego posmaku.
Edit: firma skontaktowała się ze mną proponując zwrot środków co uważam za bardzo uczciwe podejście, może jeśli oferta smaków się powiększy spróbuję dać jeszcze jedną szansę.

Antwoord van Elixio Cosmetics
servise was fine but the product itself…
servise was fine but the product itself does not work.

Antwoord van Elixio Cosmetics
Niestety u mnie nic specjalnego
Przesyłka przyszła szybko, ładnie zapakowana i na tym wow się kończy niestety... korektor koloru nie robi nic, pasta ok, fajny efekt świeżości i nic poza tym, jestem rozczarowana, szkoda pieniądzy

WSZYSTKO SUPER 👌
Szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne opisem - świetne! Obsługa bardzo Miła ☺️ Jeśli o Mnie chodzi to szczerze Sklep Polecam ❤️
Mniam
Zachwycające pierwsze wrażenie… cudo opakowanie, piękny zapach, super działanie.
Mam częściowo korony pełnoceramiczne i…
Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciwbakteryjnie, nie zawiera fluoru, niweluje niechciany zapach. Nawet przeszedł ból gardła, co na pewno jest efektem składu pasty. Opakowanie jest przepiękne, cena nie poraża :) Dostawa jest ekspresowa. Będę stosować ! Polecam.

Meeeeegaaaaa🤗
Szybko i mega sprawnie. Szybka wysyłka. Teraz czas na wybielanko. Dzięki za super produkt 💪💪🤝🤝

Mój produkt roku
Bardzo szybka realizacja zamówienia, nowoczesne dizajnerskie opakowania, smaczne, jest delikatna dla moich wrażliwych dziąseł, dba o moje zęby, długo zostawiając je czystymi ale nie ściera szkliwa a na dodatek czuć, że ma dobry skład i smak o jeszcze wyważona cena. Bardzo jestem zadowolona z tego produktu

Super
Super, korektor koloru naprawdę daje genialny efekt. Widać różnicę już po pierwszym myciu. Zdecydowanie bardzo polecam!

Produkty przemili mnie zaskoczyły
Produkty przemili mnie zaskoczyły. W końcu coś co naprawdę działa i niweluje żółty odcień zębów. Jestem zachwycona, zmiana od pierwszego użycia.

Liczyłam na efekt wow
Liczyłam na efekt wow, niestety go nie było. Jestem trochę rozczarowana. Oczywiście zużyje do końca ale drugi raz nie kupie

Antwoord van Elixio Cosmetics
Jestem bardzo zadowolona z zakupu pasty…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu pasty do zębów. Szukałam delikatnej formuły, która nie będzie rysowała szkliwa jednocześnie wybielając i usuwając osad i ta pasta spełnia swoją funkcję idealnie.
Odpowiada mi też bardzo to, że nie zawiera fluoru oraz innych szkodliwych substancji.
Polecam serdecznie 💕

Antwoord van Elixio Cosmetics
Efekt nie taki jak na reklamie
Efekt nie taki jak na reklamie, używam już 4 dzień i póki co efektu nie ma ale może po miesiącu lekko się coś zmieni...mam taką nadzieję bo cena nie należy do najniższych, plus za szybką wysyłkę i precyzyjne opakowanie

Błyskawiczna przesyłka
Błyskawiczna przesyłka, mile zaskoczony design tuby (pasta do zębów) a na efekt poczekam.

Antwoord van Elixio Cosmetics
Świetny produkt nawet dla wrażliwych zębów
Myślę że gdybym miała jeszcze raz zdecydować czy kupić produkty Elixio to nie zastanawiałabym się! Już po jedynym użyciu zęby są bielsze i bardziej lśniące. Korektor koloru działa natychmiastowo i świetnie wyciąga biel zębów. Myślę że przy używaniu takich produktów nie należy spodziewać się długoterminowych efektów, bo najzwyczajniej w świecie nasze zęby łapią wszystkie kolory ze spożywanego jedzenia. Jednak kiedy potrzebuje szybkiej poprawy uśmiechu, to nie wyobrażam sobie lepszego rozwiązania! Zaznaczę też że należę do osób z wrażliwymi dziąsłami i najczęściej używam jednego rodzaju pasty ze względu na odczuwany ból, jednak w tym przypadku bólu nie było, cały proces jest komfortowy, szybki i skuteczny. Szczerze polecam

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.