Taxicentrale EltaxReviews

TrustScore 4 uit 5

1. Taxibedrijf

Modernste en oudste taxibedrijf in Leiden. Menselijke maat staat voorop. Als enige in Leiden ook 100% elektrische taxi’s.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Professionele taxi service

Professionele taxi service met vriendelijke chauffeurs.

29 mei 2022

Antwoord van Taxicentrale Eltax

Fijn dat onze professionaliteit herkend wordt. Maar hopelijk behouden we ook ons menselijk gezicht. Tot de volgende rit 😊

Geweldige service!

Nu een paar keer gebruik mogen maken van Taxi centrale Eltax, fantastische service, goede en prettige chauffeurs en duidelijke communicatie! Voor mij is dit de go-to taxicentrale.

4 mei 2022

Antwoord van Taxicentrale Eltax

Beste Jorden, fijn dat je onze (Schiphol)service als fantastisch hebt ervaren. Sinds kort hebben we een nieuwe service, de Privium Taxi waarmee we de drukte (en het Hollandse weer) een beetje kunnen ontlopen. Volgens mij werd dat ook gewaardeerd (al was het mooi weer). Tot snel.

Comfortabele thuisreis ondanks complicatie

Ik kwam laat aan op Schiphol - met rolstoel vervoer. Uitgegleden op de tweede dag van mijn reis, beschadigde enkel. Chauffeur Naser haalde mij op, hield telefonisch contact met mij over waar ik mij bevond en waar hij zich bevond. Dat werkte perfect. Ik werd in mijn rolstoel naar zijn auto gereden, precies op de plek die hij had aangegeven. Attent en voorkomend. Het maakte mijn lastige thuisreis aangenaam. Dank daarvoor🙏

14 november 2021

Antwoord van Taxicentrale Eltax

Beste Ine, fijn om te horen dat Naser zo goed heeft gecommuniceerd. Uiteraard ga ik jouw review kopiëren en aan Naser appen. Zal hij leuk vinden. Tot de volgende reis en dan hopelijk iets minder onfortuinlijk.
Erwin van Eekhout
Taxicentrale Eltax
www.eltax.taxi
+31715212144

Zeer tevreden.

Zoals eerder, ben ik tevreden over Eltax. Beleefde chauffeur, goede muziek in de auto.

2 juli 2021

Antwoord van Taxicentrale Eltax

Hartelijk dank voor uw positieve commentaar. Minimaal 2 van onze chauffeurs kiezen voor klassiek in de taxi. We gaan ons best doen om ook die 5e ster te bemachtigen 😊.

Beste taxi

Hele fijne service . Precies op de afgesproken tijd voor de deur.
Prachtige Tesla, schoon en mooie muziek tijdens de rit.
En natuurlijk helemaal van deze tijd, een elektrische auto ipv een diesel waar je meestal in zit !
Vriendelijke en beschaafde chauffeur.
Ik kwam ‘in stijl’ aan op mijn afspraak.
Was een goede start van een mooie avond
Deze taxi ga ik zeker vaker bestellen!

14 juni 2021

Antwoord van Taxicentrale Eltax

Heel hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik hoop dat jullie een prima avond hebben gehad. Hoop niet dat de verrassing al verklapt was.
Met vriendelijke groet, Erwin van Eekhout, Taxicentrale Eltax Leiden