Onlineforløb hos Christian
Min opvækst har lært mig, at det er farligt at sætte grænser, og jeg kom til Christian med en stor sorg over konsekvenserne af dét vilkår. Det var blevet en gordisk knude for mig, især i relationen til min mor og bror.
Efter vores forløb oplever jeg, at jeg i højere grad har frigjort mig fra min frygt for omgivelsernes reaktion. Jeg tør gå nye veje, sige ting højt, jeg ikke turde sige før, og kan bedre rette mine handlinger mod dét, der er meningsfuldt for mig.
Når man er vokset op med ikke at sætte grænser for sig selv, er det let at vælge det komfortable, hvor ingen bliver sure eller kede af det, men forløbet har hjulpet mig til at blive opmærksom på, om jeg i de situationer gør det, jeg plejer, eller dét, der er vigtigt for mig.
Det betyder, at frygten for omgivelsernes reaktion ikke i lige så høj grad bestemmer den retning, jeg bevæger mig igennem livet, og det har selvsagt stor værdi.
Inden forløbet var jeg skeptisk over for to ting: At sessionerne var online, og at Christian var meget yngre end mig. Begge dele er blevet gjort til skamme.
17 augustus 2026
Review zonder uitnodiging