ELVA MODA wel contact maar tot je je terugbetaling wilt hebben
Elva mode kwam ik tegen op Instagram.
Ik moest minstens een maand wachten op mijn bestelling. In de tussentijd had ik wel goed mailcontact met het “bedrijf”. Bij ontvangst bleek het jurkje totaal niet te passen en zag het er niet uit. Via de mail werd mij verteld dat ik het jurkje moest retourneren naar China, dit koste me €14 aan verzendkosten. Ik moest de track & trace-code van het geretourneerde pakket doormailen en zodra het pakket daar ondertekend was voor ontvangst, zouden ze mijn geld terugstorten. Het pakket is inmiddels aangekomen in China op locatie, maar wordt niet getekend voor ontvangst en heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Ik heb ze gemaild wanneer ze mijn geld terugstorten en wijzen mij erop dat het eerst ondertekend moet worden, maar dat ik wel alvast 20% korting krijgt op het eerst volgende bestelling (wat ik uiteraard niet gedaan heb). Ik heb daarna nog paar keer gemaild, maar sindsdien reageren ze ook niet meer op mijn e-mails. Ben nu al een maand aan het wachten op mijn geld.
Bestel NOOIT bij ElvaMode Amsterdam, want als je het moet retourneren krijg je niet je geld terug.