Fantastik køreskole og kørelærere. Teoritimer var ligetil og køretimer var god læring, men også hyggelige til at lette nervøsiteten om kørsel. De var yderligere også virkelig hurtige og effektive, d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedste køreskole. Emre er en virkelig god lære, som både gør teori og kørertimerne sjove, mens du samtidig lærer en masse. Jeg kan ikke anbefale denne køreskole nok. Jeg bestod også teori- og køre... Toon meer
Byens bedste køreskole! Jeg har haft glæden af, at være elev ved EM køreskole, forløbet tog 2 måneder, og I dag bestod jeg min køreprøve. Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver,... Toon meer
Jeg startet hos Metin den 8. August. Jeg er idag den 17/10 bestået både køreprøve og teoriprøve prøve første gang. Metin er en rigtig dygtig kørerlærer, som brænder for sit fag. Alle fra vores hold ha... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På EM Køreskole vil du opleve at vores kørelærere skaber de bedste rammer for at du kan tilegne dig ny viden og samtidigt have det sjovt sammen med resten af holdet. Vi har helt styr på alt det praktiske undervejs i forløbet, hvilket betyder at du blot kan fokusere på undervisningen.
Contactgegevens
Kongevejen 33, 3000, Helsingør, Denemarken
- Info@em-k.dk
- em-k.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan klart anbefale Metin 👍🏻
Skiftede til køreskolen efter at have…
Skiftede til køreskolen efter at have haft et dårligt forløb hos en anden lokal køreskole. Metin er tålmodig, god til at forklare og god til at anerkende de gode ting man gør.
Der bliver gjort meget ud af at stå til rådighed på sms og/eller opkald. Metin er rigtig god til at få en til at føle sig tryg når man kører med ham og han er god til at hjælpe en til at have de bedste forudsætninger for at blive en god bilist.
Mega god køreskole
Mega god køreskole! Metin har styr på det, han har fokus på alle elever. Rigtig god undervisning. Det tog kun 4 måneder. Kan varmt anbefale Metin, og Em-Trafikskole
-William
Værste køreskole og kørelærer man kunne…
Værste køreskole og kørelærer man kunne tænke sig!
Han snyder dig for penge og han råber af dig hvis du laver en lille fejl. du må kun mobilepay ham når man skal betale for køreprøve og teoriprøve, man får ikke et link.
tager ikke telefonen når man ringer og svarer ikke tilbage på beskeder. Gør jer selv en tjeneste og find en anden kørelærer!
Dit is Trustpilot