1. Online marketingbureau

Wij helpen webshops aan 20 tot 40% extra omzet, zonder één cent extra te betalen aan ads.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heel blij met de samenwerking met…

Heel blij met de samenwerking met Marcel en zijn team. We werken nu al een aantal jaar samen met emailmeester en de resultaten spreken voor zich. Hij denkt actief mee over campagnes, flows en acties. De designs zijn perfect afgestemd op onze doelgroep, hierdoor stijgt de conversie vanuit email ook. Heel blij mee

13 april 2026

Great partner

Ik werk nu al een aantal jaar samen met Marcel en ben supertevreden over zijn expertise in emailmarketing. Dankzij hem hebben we strakke emailflows waarmee we klanten veel beter bereiken. Als je meer uit je emails wilt halen, zou ik Marcel en zijn team absoluut aanraden!

24 maart 2026

E-mailmarketing op topniveau met persoonlijke aandacht

Wij werken inmiddels al ruim 1,5 jaar samen met Email Meester voor onze e-mailmarketing, en we zijn daar ontzettend tevreden over.

Vanaf het begin is de samenwerking met Marcel, de eigenaar, erg prettig geweest. Wat voor ons echt het verschil maakt, is de combinatie van sterke communicatie, een persoonlijke aanpak en de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Marcel staat altijd voor ons klaar en denkt actief met ons mee, wat in onze ogen essentieel is voor een goede samenwerking.

Voor onze webshop Strap For Watch heeft hij meerdere flows en e-mailcampagnes opgezet die niet alleen visueel sterk zijn, maar ook echt converteren. De designs zien er altijd professioneel en verzorgd uit en sluiten perfect aan bij onze branding.

Wat wij daarnaast enorm waarderen, is de manier waarop Marcel de tijd neemt. We hebben meerdere keren Zoom-calls gehad die uitliepen omdat wij extra vragen hadden, en dat was nooit een probleem. Hij bleef rustig, nam de tijd om alles goed uit te leggen en zorgde ervoor dat wij altijd met een duidelijk plan verder konden.

Ook de structuur in de samenwerking is top. Campagnes worden ruim van tevoren ingepland via een duidelijke contentkalender, waarbij er altijd ruimte is voor onze eigen input. En als wij even geen ideeën hebben, komt Marcel zelf met sterke suggesties die vaak juist een extra boost geven aan de resultaten.

De combinatie van strategie, design en persoonlijke betrokkenheid maakt Email Meester voor ons een zeer waardevolle partner. Het voelt niet als een standaard agency, maar echt als iemand die onderdeel is van je team.

Als ik één bedrijf zou moeten aanraden voor e-mailmarketing, dan is dat zonder twijfel Email Meester van Marcel.

18 februari 2026

Top!

Altijd een vlotte, correcte, stipte samenwerking. De resultaten zijn ook zeker te zien! Top!

1 april 2026

Marcel en zijn team zijn echte toppers

Marcel en zijn team zijn echte toppers.

Ze denken steeds mee, reageren snel en zorgen voor goede resultaten.

We werken nu 6+ maanden samen, en onze omzet via email is heel sterk gestegen zowel voor nieuwe als terugkerende klanten.

Ook zoeken ze constant naar manieren om beter te doen, zaken te A/B testen ....

In het verleden werkte ik al met andere agencies waar ik niet tevreden van was, maar na 3 maanden met marcel besliste ik al om een jaarcontract af te sluiten.

Dat zegt meer dan voldoende!

1 april 2026