E-mailmarketing op topniveau met persoonlijke aandacht
Wij werken inmiddels al ruim 1,5 jaar samen met Email Meester voor onze e-mailmarketing, en we zijn daar ontzettend tevreden over.
Vanaf het begin is de samenwerking met Marcel, de eigenaar, erg prettig geweest. Wat voor ons echt het verschil maakt, is de combinatie van sterke communicatie, een persoonlijke aanpak en de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Marcel staat altijd voor ons klaar en denkt actief met ons mee, wat in onze ogen essentieel is voor een goede samenwerking.
Voor onze webshop Strap For Watch heeft hij meerdere flows en e-mailcampagnes opgezet die niet alleen visueel sterk zijn, maar ook echt converteren. De designs zien er altijd professioneel en verzorgd uit en sluiten perfect aan bij onze branding.
Wat wij daarnaast enorm waarderen, is de manier waarop Marcel de tijd neemt. We hebben meerdere keren Zoom-calls gehad die uitliepen omdat wij extra vragen hadden, en dat was nooit een probleem. Hij bleef rustig, nam de tijd om alles goed uit te leggen en zorgde ervoor dat wij altijd met een duidelijk plan verder konden.
Ook de structuur in de samenwerking is top. Campagnes worden ruim van tevoren ingepland via een duidelijke contentkalender, waarbij er altijd ruimte is voor onze eigen input. En als wij even geen ideeën hebben, komt Marcel zelf met sterke suggesties die vaak juist een extra boost geven aan de resultaten.
De combinatie van strategie, design en persoonlijke betrokkenheid maakt Email Meester voor ons een zeer waardevolle partner. Het voelt niet als een standaard agency, maar echt als iemand die onderdeel is van je team.
Als ik één bedrijf zou moeten aanraden voor e-mailmarketing, dan is dat zonder twijfel Email Meester van Marcel.
18 februari 2026