Fantastisk effektiv og hurtig træning. Emilie er en meget behagelige og dygtig instruktør der har skabt et virkelig lækkert og indbydende univers for fitness. Jeg har trænet min krop igennem 2 gravidi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
To gange om ugen træder jeg ind i EMS CPHs lokaler. Altid mødes jeg af de sødeste, mest imødekommende instruktører, som sørger for, at os, der træner, får et sammenhold og fælles oplevelse. Derudover... Toon meer
Fantastisk studie med skønne og dygtige instruktører. Efter kun 6 træninger er mine smerter mindsket og min Body sds massør siger også han kan mærke forskellen på min krop efter kun 3 uger. Elsker træ... Toon meer
Kan kun anbefale EMS Cph, personalet er seriøst det sødeste, og alle deres instruktører er super dygtige! De sørger for at man bliver godt mørbanket til træningen, samtidig med at alle deres øvelse... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gemeenschappelijk gezondheidscentrum
- Gezondheidsclub
- Fitnesslessen
- Centrum voor gewichtsbeheersing
- Wellnesscentrum
Geschreven door het bedrijf
EMS Cph er sat i verden for at hjælpe dig mod en aktiv hverdag med mere overskud, glæde og velvære. Vi har specialiseret os i EMS træning, som er en skånsom og effektiv træningsform, der er velegnet til fedtforbrænding, muskelopbygning og meget mere. Målgruppen for EMS træning er bred, idet alle – med få undtagelser – kan dyrke denne form for træning og opnå gode resultater. Du kan også dyrke EMS, hvis du er mellem 18 og 80 år gammel, og i øvrigt er sund og rask.
Contactgegevens
Dag Hammerskjölds Allé 5, kl., 2100, København Ø, Denemarken
- info@emscph.dk
- emscph.dk
Jeg er fan
Prøvede EMS træning for 1.gang hos EMS CPH og er mere end overrasket over hvor effektivt en træning det er. 20 min træning og jeg var øm som havde jeg lavet hård cardiotræning i timevis.
Jeg er fan af EMS og af Emilie

Antwoord van EMS Cph
Kæmpe fornøjelse at træne hos EMS Cph!!
Kæmpe fornøjelse at træne hos EMS Cph!!
Professionel træner og fantastiske omgivelser - kan klart anbefales!!

Antwoord van EMS Cph
Effektiv, god og genial træning
Virkelig god, effektiv og hård træning på kun 20 minutter.
Har besøgt Emilie 2 gange og jeg er meget tilfreds med både træningen og formidlingen. Virkelig god og positiv energi.

Antwoord van EMS Cph
En virkelig god oplevelse!
Min første træning hos EMS Cph i dag, var en virkelig god oplevelse! 😊 Instruktøren Emilie var meget professionel og sød, da hun guidede mig gennem 20 minutters effektiv træning i EMS dragten.
Jeg følte mig tryg under hele sessionen, og det var tydeligt, at hun havde styr på det. Jeg har besluttet mig for at investere i et klippekort og ser frem til at fortsætte min træning.

Antwoord van EMS Cph
Super instruktør og fed energi
Super instruktør og fed energi. Havde første EMS træning hos Emilie. Træningen er gennemført på 30 min.

Emscph.dk. Det skal prøves
Jeg har nu prøvet det et par gange med min hustru og kan kun anbefale det. 2o minutter træning føles som 1 1/2 time hård træning. Sød og venlig instruktør.

Antwoord van EMS Cph
Ny type træning hos emscph.dk 👍🏻
Jeg er en dame på 56 som er gået i stå med hensyn til træning.
Nu har jeg prøvet emscph.dk som noget nyt. Og det kan helt klart anbefales.
Selvom træningen “kun” tager 20 min føles det som om at jeg har cyklet en time og løftet meget tunge vægte.
Utrolig venlig, smilende og engageret instruktør som lytter til mig som kunde.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.