Dankjewel voor alle steun en hulp. Goede nazorg ook. Gratis hulp ook nog met de bankaanvraag en het aanvragen van een rijbewijs in Dubai. Helemaal blij.
Bedrijf Starten in Dubai | Visa Diensten in Dubai | Emirates ID | Bankrekening Openen in Dubai
Al Khaleej Al Tejari 2 St, Business Bay, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- 0629194853
- info@endb.nl
- endb.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dankjewel voor alle steun en hulp
Bedankt Hamar voor je openheid
Bedankt Hamar voor je openheid. Afgelopen week woensdag een gratis adviesgesprek gehad en het is nu maandag en mijn bedrijf is volledig opgericht. Een ander kantoor waarmee ik eerder contact had heeft mij een compleet verkeerde oprichting geadviseerd. Wat ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Hamar van ENDB anders had ik nu een heel verkeerd bedrijf.. Hamar heeft goed werk verricht en mij duidelijk en open uitgelegd wat de verschillen zijn. Top! Alles nu geregeld voor 2025. Over 2 weken vertrek ik naar Dubai voor mijn Emirati ID Pas
Warm ontvangst in Dubai
Ik ben erg blij dat ik endb heb gevonden om mijn BV en inwonersschap aan te vragen in Dubai. Zojuist een week terug uit Dubai en wat hebben ze mij vlot en goed geholpen in Dubai. Ook alle voorbereiding al vanuit Nederland getroffen zodat ik tijd kon besparen, helemaal top!
Buitengewoon slechte nasmaak...
IK zie alleen maar 5/5 sterren beoordelingen maar dat lijkt mij erg sterk. ENDB heeft mijn bedrijf helpen opzetten in Dubai en dat deel ging goed. Het aanvragen van een visum liep uit op een debacle omdat ik tijdens de aanvraag in de UAE niet terug kon naar Amsterdam omdat mijn paspoort niet geldig was. Dit blijkt een bekende uitdaging te zijn echter niet bekend bij ENDB met alle gevolgen van dien. Door omstandigheden heb ik mijn bedrijf vrij snel daarna moeten opdoeken wat ook is gedaan door ENDB echter blijkt dit niet te zijn gedaan waardoor ik nu in de problemen kom met de UAE. Vliegen naar of via de UAE zit er de komende jaren niet meer in en ik zit nu met een kosten post die ik zeker ga verhalen op ENDB. Wat tevens buitengewoon onprofessioneel is gebleken is dat ze bij problemen zo goed als niet reageren op whatsapps of e-mails. Vandaar een 1/5 beoordeling.
Ik had eerst mijn bedrijfsetup gedaan…
Ik had eerst mijn bedrijfsetup gedaan bij een andere partij in Dubai, maar uiteindelijk toch overgestapt naar ENDB. En nu gaat alles veel beter en goede hulp, alles wordt geregeld en gratis advies in al mn vragen.
Oprichting gedaan bij Yasham van ENDB
Oprichting gedaan bij Yasham van ENDB, super duidelijke uitleg en afspraken keurig nagekomen. Snel bereikbaar ook in de avonduren, wat ik fijn vind. Tot zover, fijne ervaring..
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg/transparant. Alles hadden ze binnen 2 dagen opgericht voor me.
Snelle handeling en behulpzaam!
Top service
Top service! Alles werd duidelijk uitgelegd en bij vragen werd steeds de tijd genomen om alles goed ui te leggen. Zeker een aanrader.
Ben goed geholpen
Ben goed geholpen. En alles was duidelijk.
Goede communicatie en Snel!
Goede communicatie, snel bedrijf kunnen openen in Dubai.
Thanks voor de hulp en steun!
De mannen van Endb hebben mij geholpen…
De mannen van Endb hebben mij geholpen met het verkrijgen van een Freelance Visa. Ging prima!
Laagdrempelig contact
Laagdrempelig contact, komt afspraken na en is vriendelijk. Uitleg over het geheel is duidelijk en fijn dat het in het Nederlands kan.
Super fijne hulp gehad van ENDB
Super fijne hulp gehad van ENDB! Nu starten met ondernemen! Ook fijn dat ze persoonlijk contact houden met me.
Geholpen met het oprichten van een Free…
Geholpen met het oprichten van een Free Zone Company, Bankrekening openen en Emirates ID Proces. Op alle punten erg tevreden, en altijd goed bijgestaan. Zij hebben mij ook geholpen met het openen van een beleggingsaccount waarmee ik nu winsten direct kan investeren. Hele goede aanraden van ENDB. 1 en al top!
Blij met ENDB!!
Ik heb afgelopen maandag contact gehad voor opzette bedrijf in dubai. En zojuist al mijn bedrijfs licentie ontvangen! Goede, snelle service. Ook goede antwoorde op mijn vragen. ik ben blij dat ik endb heb gevonden. dank u wel.
Snel geholpen, duidelijke uitleg
Na eerste contact, goed gevoel over ENDB. Hele duidelijke uitleg, en echt een bedrijf dat naar je luistert. Binnen 4 dagen had ik al mijn bedrijfslicentie, dat is vlot gegaan.