ENDU  Reviews

4,6

Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Toon meer

Super goeie kwaliteit/prijs verhouding kleding! Ik heb normaal duurdere kleding maar dit merk doet er zeker niet aan onder. En heel snel geleverd wat ook fijn is bedankt voor de goeie service. Ik ga h... Toon meer

Nette kleding. Maten vallen af en toe kleiner dan normaal let hier op! Verder een snelle levering ga hier zeker vaker bestellen

Niet vaak zon goede service meegemaakt. Mijn luxe shirt was defect, en kon die retour sturen en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, zonder enige problemen. Snelle en duidelijk service, daarnaast zeer... Toon meer

ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topp

Een hele goede ervaring met ze de mooi outfitje die ze steeds uitbrengen verbaast mij, en de kwaliteit natuurlijk. En niet te vergeten de klantenservice 👌

9 april 2026

Hoi Ari,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het is erg fijn om te horen dat u onze collecties waardeert en dat onze ontwerpen u blijven verrassen.

We zijn ook erg blij dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice, dat betekent veel voor ons hele team. We doen altijd ons best om items te creëren waar onze klanten van houden en om hen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Prima service vanuit Klantenservice

Helaas was mijn pakket door DHL niet bezorgd. Dit gemeld en uiteraard komt er dan een onderzoek. Dit duurde wel lang en ze hebben mij een teruggave gedaan omdat het te lang duurt. Hiervoor ga ik zeker nog een keer hier bestellen

19 maart 2026

Hoi Lisa,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt voor uw vriendelijke bericht en voor uw begrip tijdens het proces. We waarderen het enorm dat u ons de tijd heeft gegeven om dit zorgvuldig op te volgen en op te lossen.

Situaties zoals deze liggen bij de koerier, maar we zijn u dankbaar voor uw geduld en vertrouwen terwijl wij dit verder hebben onderzocht. Dat betekent veel voor ons.

Fijn om te horen dat dit goed is afgerond en dat u overweegt om opnieuw bij ons te bestellen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Top service

Top service

25 maart 2026

Hoi Martijn,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, dat betekent veel voor ons.

Wij waarderen uw steun en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we staan voor u klaar.

Hoi Len,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat alles goed is verlopen.

Wij waarderen uw steun en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

26 maart 2026

Hoi Nathaniel,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Fijn om dit te horen, bedankt voor het delen. Goed om te weten dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Dat is precies waar wij naar streven.

TEAM ENDU

product retour gedaan maar geld is nog niet gestort

product retour gedaan en deze is bezorgd, maar het geld is al een maand lang niet terug gestort. ik blijf contact met ze opnemen via mail en whatsapp. zodra het geld retour is meld ik me weer.

27 maart 2026

Antwoord van ENDU

Hoi, goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt voor uw feedback. We willen u laten weten dat wij terugbetalingen altijd zo snel mogelijk verwerken zodra alles aan onze kant is bevestigd, zodat onze klanten snel geholpen worden.

Om dit voor u op te lossen en duidelijkheid te geven, willen wij u vriendelijk vragen om uw bestelnummer met ons te delen. U kunt dit ook naar ons mailen, zodat wij uw situatie in detail kunnen bekijken en u goed kunnen helpen.

Wij staan voor u klaar en helpen u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen.

TEAM ENDU

Toch wel contact mogelijk na ontvangen kapot shirt

Heb hier meerdere keren besteld. Altijd tevreden geweest eigenlijk. Alleen laatste bestelling heb ik een t-shirt met een gaatje erin ontvangen. Heb gemaild en geprobeerd via de website contact te krijgen maar geen reactie. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Wel heel jammer aangezien ik hier nog vaker wou bestellen, maar na mijn laatste ervaring kies ik wel voor een andere webwinkel. #13494

Eerst 1 ster gegeven vanwege geen reactie. Aangepast naar 5 sterren omdat ik wel een reactie heb gehad maar die is ongewenste mail beland waardoor ik deze over het hoofd heb gezien. We gaan het nu oplossen en heb er vertrouwen in dat t wel goed gaat komen. Bedankt en excuses ENDU

10 maart 2026

Hoi Red,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld en voor uw eerdere bestellingen — dat waarderen wij enorm.

Wij hebben u drie dagen geleden een e-mail gestuurd nadat wij uw bericht hebben ontvangen, en we wachten momenteel op uw reactie zodat we u verder kunnen helpen. Het is mogelijk dat onze e-mail in uw spam- of ongewenste map is terechtgekomen, dus we willen u vriendelijk vragen dit ook even te controleren.

We willen u laten weten dat we voor u klaarstaan en ons volledig inzetten om u te helpen. Zodra we uw reactie ontvangen, zullen we dit direct oppakken en netjes voor u oplossen.

Wij waarderen uw geduld en hopen dit voor u positief af te ronden.

TEAM ENDU

Top kleding en van goede kwaliteit !

Top kleding en van goede kwaliteit !! Snelle levering,ik ga zeker vaker bestellen.

14 maart 2026

Hoi Anouar,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat uw bestelling snel is aangekomen.

Het betekent veel voor ons dat u van plan bent om vaker bij ons te bestellen — wij waarderen uw steun enorm. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten — we helpen u graag.

TEAM ENDU

Snelle reactie van de klantenservice en…

Snelle reactie van de klantenservice en mooie kwaliteit spullen

2 maart 2026

Hoi Henk,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We zijn erg blij om te horen dat u snel een reactie heeft ontvangen van onze klantenservice. Het is voor ons erg belangrijk om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen, dus het is fijn om te weten dat dit positief werd ervaren.

Ook zijn we blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Ons team doet zijn best om ervoor te zorgen dat elk item voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, dus uw feedback betekent veel voor ons.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit iets nodig hebben, laat het ons gerust weten — we helpen u graag.

TEAM ENDU

Slechte service en defect product ⚠️

Mijn eerste bestelling duurde weken voordat deze werd geleverd en pas na meerdere e-mails werd het uiteindelijk opgelost. Bij mijn tweede bestelling kwam het pakket wel snel aan, maar de rits was defect.

Na contact met de klantenservice moest ik zelf de retourkosten betalen, terwijl het product duidelijk niet goed gecontroleerd is. Dat vind ik onacceptabel.

Voor mij reden om hier nooit meer te bestellen. Ik raad anderen aan voorzichtig te zijn met dit bedrijf. ❌

16 maart 2026

Hoi Muhammed,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw review te schrijven en ons de kans te geven u te helpen. Uw ervaring is voor ons erg belangrijk en we zetten ons volledig in om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

We willen u laten weten dat we alles zorgvuldig bekijken en ons uiterste best doen om dit op een positieve manier voor u af te ronden. Ons team heeft u ook opnieuw per e-mail benaderd zodat we u verder persoonlijk kunnen helpen en dit samen kunnen oplossen.

Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u een nog betere ervaring te kunnen bieden. We staan voor u klaar en helpen u graag verder.

TEAM ENDU

Top prijs-kwaliteit en snelle levering

Top prijs-kwaliteit. Ik heb dinsdag om 23u vanuit België besteld en kreeg donderdag om 11u al mijn bestelling binnen. De maten kloppen volledig en de kleding is exact zoals op de foto’s.

13 maart 2026

Hoi Yani,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review, we waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We zijn erg blij om te horen dat u veel waarde in uw aankoop ziet en dat alles aan uw verwachtingen voldeed. Het is extra fijn om te weten dat uw bestelling zo snel in België is aangekomen en dat de levering precies op tijd was.

We zijn ook erg blij dat de maten volledig klopten en dat de kleding precies overeenkwam met wat u op de foto’s zag. We doen altijd ons best om onze producten zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk te presenteren, dus uw feedback betekent veel voor ons team.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u altijd graag.

Oprecht topkwaliteit!

Goede service, snelle bezorging, maatvoering perfect en topkwaliteit.

22 februari 2026

Hoi Souhaib,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en vriendelijke review, we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat alles soepel is verlopen van begin tot eind. Het betekent veel voor ons team om te weten dat uw bestelling snel is aangekomen en aan uw verwachtingen voldeed.

We zijn vooral blij dat de maat perfect paste en dat u tevreden bent over de kwaliteit. We besteden veel aandacht aan elk detail, en feedback zoals die van u motiveert ons om ons werk met dezelfde zorg te blijven doen.

Betaaldbaar kwalitatief merk

Duidelijke website, mooie kleding voor nette prijzen, klantenservice reageert snel en retouren zijn makkelijk aan te melden, al met al TOP

3 maart 2026

Hoi Diederik,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw mooie review, we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen en dat u onze website prettig vond om te gebruiken. We doen er alles aan om het hele proces, van bestellen tot levering, zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Het is extra fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe polo. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en motiveert ons team om ons werk met zorg te blijven doen.

Super service

Super service! Besteld en snel binnen. Kwaliteit is top voor de prijs je je betaald. Meerdere keren besteld en elke keer dezelfde goede service! Zeker aan te raden.

12 februari 2026

Hoi Sven,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel is aangekomen. Het betekent ook veel voor ons dat u de kwaliteit goed vindt voor de prijs, we doen altijd ons best om die balans te behouden.

Wij waarderen uw vertrouwen in ENDU enorm en zijn dankbaar dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld. Het is fijn om te weten dat u elke keer weer een goede ervaring heeft gehad — dat betekent veel voor ons hele team.

Dank u ook voor uw aanbeveling. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Erg snelle levering

Erg snelle levering, prettige site en erg blij met mijn nieuwe polo!

6 maart 2026

Hoi Oscar,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review. We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen en dat u een fijne ervaring had met onze website. We proberen het bestellen altijd zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken.

Het is extra fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe polo. Het betekent veel voor ons en ons team om te weten dat u blij bent met uw aankoop.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u vragen hebben of iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Mooie trainingspakken

Trainingspakken (tech suits) werden snel geleverd. De maten indicatie was goed en het is een fijne lichte stof. Ondertussen ook al gewassen en dat gaat prima. Droogt snel en kreukt niet. Mooie pasvorm dus blij met de aankoop!

22 februari 2026

Hoi Soraya,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, we zijn erg blij dat alles zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat de tracksuits snel zijn geleverd, de maat perfect paste en dat u het lichte materiaal prettig vindt. Ook goed om te weten dat ze na het wassen mooi zijn gebleven, snel drogen en nauwelijks kreuken.

Wij waarderen uw vriendelijke feedback enorm en zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Perefect!

Perefect!! En binnen een dag binnen gekregen

28 februari 2026

Hoi Sidh,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring — we zijn erg blij dat alles naar wens was. Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen en dat uw totale ervaring positief was.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten — we helpen u graag.

TEAM ENDU

Endu heeft er een fan bij als klant!

Endu heeft er een fan bij als klant! Maat viel kleiner dan dat ik orgineel altijd heb. Ze hebben dit in minder dan 24 uur omgewisseld.

Prijs kwaliteit verhouding is fantasish hier, ik bestel zeker vaker. Je hebt het ook snel in huis, geen china troep.

10/10 aanrader!

19 februari 2026

Hoi Van,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw geweldige review — dit betekent echt veel voor ons! We zijn ontzettend blij om te horen dat ENDU er een fan bij heeft gekregen en uw steun motiveert ons hele team.

We zijn erg blij dat we u snel konden helpen met de maatwissel en dat alles soepel binnen 24 uur is afgerond. Snelle en betrouwbare service blijft altijd onze prioriteit.

Uw vriendelijke woorden over onze prijs-kwaliteitverhouding betekenen veel voor ons, omdat wij altijd streven naar de beste balans tussen kwaliteit, comfort en waarde. We zijn ook blij dat uw bestelling snel is aangekomen en aan uw verwachtingen voldeed.

Hartelijk dank ook voor uw aanbeveling en de perfecte score van 10/10, dat waarderen wij enorm. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Laat het ons gerust weten als we ergens mee kunnen helpen, we staan altijd voor u klaar.

Hoi Aryan,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel is aangekomen. Het betekent veel voor ons dat alles goed is verlopen.

Betaalbaar en mooie kwaliteit

Super snelle levering. Het shirt is precies zoals op de foto en mooi van kwaliteit.

25 januari 2026

Hoi Nicole,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen en dat het shirt precies was zoals verwacht. Fijn om te weten dat u tevreden bent over de kwaliteit, dat betekent veel voor ons.