Det funker fint
Lees wat reviewers zeggen
Fruktansvärt nöjd med Eneas, väldigt bra priser och personal som man alltid får tag på. Stor guldstjärna till er! Känner mig säker i en annars osäker marknad.
Bedrijf heeft geantwoord
Verkar funka bra. Fått ner kostnad som de lova i alla fall. Kört nått år och det kommer antagligen bli nå till. Bra hjälp o fixa
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Eneas konsernet er en av Skandinavias ledende aktører innen samkjøps- og energitjenester. Eneas skaper verdier og besparelser for bedrifter.
Contactgegevens
Ole Steens gate 10, 3015, Drammen, Zweden
- eneas.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ni löste det väldigt bra
Ni löste det väldigt bra. Är inte lätt att hålla koll på våra abonnemang så tack för det. Portalen är bra
Väldigt nöjd!
Väldigt nöjd, kan rekommendera. Snabb och bra service när det behövs.
Tyckt det funkat så som vi förvänta…
Tyckt det funkat så som vi förvänta oss. Vi kommer köra vidare som vi pratade om. Tack igen!
Bra service
Proffsiga och enkla att få tag i. Levererar ett bättre pris än vår tidigare leverantör.
Passa Er för dessa
Passa Er för dessa. Dom hävdar 36 månaders uppsägning. Ren bluff
_______________________________
20260211
Å där blev man uppringd å ombedd att ta bort denna kommentar. Efter lite diskuterande så tar jag bort kommentaren om 36 månader...
________________________________
20260212
Nämen.
Vi följer upp angående ditt omdöme av eneas.no, som rapporterades för att innehålla skadligt eller olagligt innehåll.
Vårt beslut
Vi har granskat ditt omdöme och kommit fram till att det inte innehåller skadligt eller olagligt innehåll. Därför har vi återpublicerat omdömet.

Antwoord van Eneas Energy
En avgörande och professionell aktör i…
En avgörande och professionell aktör i en komplex och svårnavigerad marknad. Kan varmt rekommenderas.
Nöjd!
Har varit kund i ett år och servicen har hittills varit enastående! Bra priser och lättillgänglig personal!
Verkar funka bra

Fruktansvärt nöjd med Eneas

Akta er för dessa avtal
Akta er för dessa avtal. Ni kommer att få 36 månaders uppsägning med hänvisning till fullmakten.
Tre års löpande avtal
Ärvde en fastighet som tydligen hade Eneas, först nu när vi ska avyttra den hör man av dem och får reda på att det är 36 månaders bindningstid och de vill antingen att nya köpare sätts i samma dåliga avtal eller att man köper sig ur det för en dyr peng.
De var dessutom otroligt otrevliga i kundtjänst och försökte bara undgå frågan om hur man säger upp ett avtal med dem när man ska lämna en lokal.
Aldrig att jag rekommenderar dem, undvik!
Trevlig service och bra pris.
Bra priser och proffsig service!
Fick fin hjälp från kundservice
Fick fin hjälp från kundservice, mycket trevlig och kunnig personal!
Väldigt professionella och god service
Väldigt professionella och god service. Jag känner mig väldigt trygg inför vintern.
kolla upp avtalstiden innan
kolla upp vilken avtalstid ni får innan ni skriver på fullmakt så att ni inte blir besvikna sedan.
Blivit uppringd av de en antal gånger
Blivit uppringd av de en antal gånger, de vill låsa fast en i ett elavtal med bindningstid där priset inte blir till min fördel när jag undersöker det närmre. När jag ifrågasätter blir telefonförsäljaren riktigt otrevlig och går till personangrepp. Oseriösare firma får man leta efter.
Enea blåser upp förbrukningen i sina…
Enea blåser upp förbrukningen i sina avtal som man straffas hårt för om man vill gå ur. Ej seriösa - Se UPP!
Tecknar upp företag på långa avtal och är bara aktiva tills man skriver på i tron/förhoppningen man kan spara pengar.
Engagerad och tillgänglig personal med…
Engagerad och tillgänglig personal med service och kund i fokus!
Dit is Trustpilot