Energihuset Danmark ApS Reviews 336

TrustScore 3 uit 5

3,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik lavet tilstandsrapport med fejl, som de ikke ville rette. BBR data var forkerte, fordi de ikke havde indhentet en aktuel BBR rapport. Fair nok, jeg gjorde dem opmærksom på det så de kunne rette d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man tvivler ikke på deres faglighed. Jeg har nu to gange fået hjælp fra Energihuset Danmark. Første gang drejede det sig om et flyttesyn og anden gang om rådgivning og kontrol af et gulv projekt. I... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Architect
  2. Bouwkundig ingenieur

Info over Energihuset Danmark ApS

Geschreven door het bedrijf

Energihuset Danmark leverer energimærker, tilstandsrapporter og el-installationsrapporter i hele landet. Priserne og leveringstiden er afgørende for Jer, og derfor har vi, som de eneste leverandører i landet, indsat en prisgaranti, så I kan være sikre på den billigste pris i branchen. Yderligere leverer vi rapporterne indenfor meget kort tid, så I kan komme videre med salget af Jeres bolig. Herudover beskæftiger vi os med grønne løsninger og tilbyder en EnergiSparePlan i forlængelse af et gyldigt energimærke.
Vi udfører bl.a.:

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vurdering af Andelsbolig

I forbindelse med salg af Andelsbolig, har jeg købt en samlet pakke med vurdering, El-rapport og VVS rapport fra Energihuset. Alle tre vurderingsmænd kom samme tidspunkt, hvilket var super fedt. Derudover var alle super flinke og professionelle.
På baggrund af processen fra jeg kontaktede Energihuset for vurdering og det videre forløb, kan jeg kun anbefale Energihuset.

23 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik lavet tilstandsrapport med fejl

Fair nok, jeg gjorde dem opmærksom på det så de kunne rette det. Det ville de kun gøre hvis jeg betalte for det - så rigtighed af rapporterne er ikke vigtig for Energihuset.

9 april 2026

Tilstandsrapport ikke udført…

Tilstandsrapport ikke udført ordentligt.

Var ved at købe en hus med “grå” markering, som viser sig at være en “rød” markering med hul i murværket. Godt vi fik en anden til at kigge på det inden køb.
Thorsten Rasmussen udførte rapporten.

26 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lavede 3 vidt forskellige rapporter på…

Lavede 3 vidt forskellige rapporter på det samme hus og de samme forhold indenfor en ret kort periode. Super utroværdigt og køber du et hus, hvor de har lavet rapporterne, så kan du overhovedet ikke stole på dem! Til gengæld kan du "glæde dig over" at stå med katten i sækken, når du selv kort tid efter skal sælge :-(

30 januari 2026

Fuld af fejl

Fuld af fejl,
deres bygsagkyndig er en jord og beton arbejder der ikke har styre på noget som helst, de svare ikke deres mail tilbage

Hold jer væk

11 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flere fejl i rapport

Fejl i rapport. Fejlbeskrivelser og vinduer, varmeudgift beregnet til 52.000 og ikke som korrekt 11.000. Isoleringsprøve af mure blev ikke foretaget inden udtalelse i rapporten.
Måtte diskuterer mange gange med dem, før rapporten blev tilrettet.
Uoverenstemmelse med regning og det udførte arbejde.
Sammenlignet med rækkehuset i modsatte ende af bebyggelsen som havde et D fik jeg et C. Herefter kunne jeg ikke søge tilskud til vinduer, hvilke var den eneste grund til rapporten.

30 september 2025

Kære Gitte

Jeg er ked af at høre, at du i første omgang fik et energimærke med en enkelt fejl i. Det blev dog rettet hurtigt efter, at vi blev opmærksomme på det. Ændringen ville dog under alle omstændigheder ikke have påvirket resultatet af energimærkets bogstav.

Dog bliver jeg nødt til at gøre opmærksom på, at man som ejer har en loyal oplysningspligt i forbindelse med udfyldelse af oplysningsskemaet til brug for udarbejdelse af energimærket. Da oplysningerne til brug for udarbejdelse af energimærket viste sig at være ufuldstændige, vil energimærket også blive derefter. Som en ekstra service tilbød vi en boreprøve af hulmuren, da der var tvivl om isoleringsgraden. Besigtigelsen påviste, at konsulenten havde ret i sin antagelse om isoleringsgraden af hulmuren og energimærket for din ejendom blev efterfølgende udarbejdet korrekt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overholder IKKE aftaler og yder ingen service

Vi bookede rapporter ved energihuset den 23. september. De har først tider 9 dage senere, men vi accepterer dette. 9 dage senere møder elektrikkeren op, men ingen bygningssagkyndig pga sygdom. Træls når man har taget fri til det.. Vi hører ikke noget fra energihuset derefter og de foretager sig intet for finde en erstatning eller give os en ny tid. Først da vi aktivt henvender os og spørger ind til hvornår der så kommer en bygningssagkyndig går de i gang med at finde en, og vi får en tid først 2 uger efter, så vi ender med at få huset til salg med kæmpe forsinkelse pga energihuset. Da vores mægler kan finde en der kan hurtigere, foreslår vi, at vi kan få rapporter den vej i stedet - men det må vi ikke - det er bare bindende og vi SKAL vente på deres fejl som ender med at koste os afgørende tid i hus-salget.

2 oktober 2025

Hej Anders

Jeg kan desværre ikke finde din sag i vores system, hvorfor jeg må svare mere generelt.

Vi har desværre været inde i en lang periode med sygdom blandt vores konsulenter, hvorfor ekspeditionstiderne har været ekstra lange. Det har mine kollegaer bestræbt sig på at oplyse alle kunder om, og vi har arbejdet på højtryk for, at sagsforløbet har skulle køre så smidigt som muligt.

Jeg er derfor ked af at læse om din oplevelse, for det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man tvivler ikke på deres faglighed.

Man tvivler ikke på deres faglighed.
Jeg har nu to gange fået hjælp fra Energihuset Danmark. Første gang drejede det sig om et flyttesyn og anden gang om rådgivning og kontrol af et gulv projekt. I begge tilfælde har jeg fået hjælp af byggesagkyndig Jimmy Hilarius, der har været imødekommende og grundig langt ud over det sædvanlige.
Joen Joensen

27 mei 2025

Kære Joen

Tusind tak for de meget pæne ord som naturligvis er sendt videre til Jimmy. Du er altid velkommen, hvis behovet skulle melde sig en anden gang.

Mvh Camilla, Energihuset Danmark.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik anbefalet Energihuset af en…

Jeg fik anbefalet Energihuset af en arkitektven i forbindelse med mit hussalg. De var billigere end mæglerens bud. Jeg har kun rosende ord at give.

Preben, som var ude var venlig, grundig og forklarede alt, hvad jeg spurgte til. Gratis fornyelse efter 6 måneder, hvis huset ikke er solgt.

Stor anbefaling herfra.

3 februari 2025

Kære Karina

Tak for de rosende ord, som selvfølgelig bliver givet videre til Preben. Kan vi hjælpe en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg udfyldte deres kontaktformular sent…

Jeg udfyldte deres kontaktformular sent mandag eftermiddag og blev kontaktet tirsdag morgen af en konsulent.
Jeg fortalte jeg havde en mulig køber til mit hus, så jeg ville gerne have rapporterne hurtigst muligt.
Torsdag morgen var de kommet på mail! Sindssygt hurtigt og effektivt gjort. Og så billigere end hvad vores mælger havde anslået prisen til.
Kan absolut anbefales - deres byggesagkyndig og elektriker var flinke, dygtige og hurtige.

Mange tak for god og hurtig service.

6 februari 2025

Kære Peter
Tusind tak for de rosende ord, det er meget værdsat. Har du brug for vores ekspertise en anden gang, må du endelig sige til.

Hold jer væk!!!!!

Jeg har dags dato modtaget en rykker med et inkassovarsel. Derudover er der påført både et rykkergebyr, og renter???? Vi fik for noget tid siden lavet en tilstandsrapport med en rød anmærkning på stråtaget. Efterfølgende havde vi fat i en uvildig tækker som ikke var enig med Energihuset. Da vi tog fat i energihuset sagde de at det var for at sikre dem selv, men at de ville ændre tilsatndsrapporten. Da vi så får en ny rapport, står den røde anmærkning der stadig, men er nu overstreget og lavet om til en gul. Teksten er dog stadig den samme. Vi tager fat i energihuset som siger at vi vil høre fra dem, og kan vente med faktura til der er en afklaring. Altså vi vil høre fra dem. Det gør vi så i dag, med en regning med en rykker og inkassovarsel. De har åbenbart ikke styr på deres procedure. Jeg laver normalt ikke dårlige anmeldelser, men synes dette er over stregen. Jeg vil ikke anbefale Energihuset.

27 januari 2025

Antwoord van Energihuset Danmark ApS

I forbindelse med den beskrevne sag, har vores kvalitetsafdeling været i dialog med dig. Det er korrekt, at der er sket en korrektion i energimærket efterfølgende og du skulle være blevet oplyst, at skaden ville gå fra rød til gul, men med samme tekst. Alt dette er helt efter bogen.

Fakturaen blev sendt til dig primo oktober 2024 og betalingspåmindelse ultimo oktober, hvorfor den efterfølgende rykker er helt efter bogen.

Brug ikke dette firma

Brugte dette firma i forbindelse med et hussalg
Da vi fik faktura var der påført ekstea som vi ikke var informeret om
Så fik vi i januar 2025 en inkasso meddelelse fra et advokatfirma på en regning vi havde betalt i maj 2024!!
Brug ikke dette firma, der er ikke styr på noget som helst

24 januari 2025

Kære Heidi

Som oplyst både i telefonen og pr. mail, har vi desværre oplevet, at systemet ved en fejl har sendt dig til inkasso. Du har ingen udeståender med Energihuset Danmark og du skulle derfor aldrig være sendt til inkasso. Det er simpelthen så ærgerligt og hvis du sender mig en mail med din nuværende adresse, vil vi meget gerne sende dig 2 flasker rødvin som kompensation.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En yderst kompetent og behagelig…

En yderst kompetent og behagelig samarbejdspartner. Professionel til fingerspidserne, altid velforberedt og engageret. Arbejdet blev udført med stor omhu og høj kvalitet, og kommunikationen var klar og effektiv gennem hele processen. En fornøjelse at arbejde sammen med og klart anbefalelsesværdig!

3 januari 2025

Kære Johnny

Vi sætter stor pris på den meget fornemme anmeldelse. Kan vi hjælpe en anden gang, må du endelig kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig responsetid og god…

Super hurtig responsetid og god kundeservice. Kan varmt anbefale dette firma!

11 november 2024

Kære Sandie

Tak for de rosende ord. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Super god service

Super god service.
Kan på alle måder anbefales.

5 november 2024

Kære Thomas

Tak for de fine ord, de varmer på en grå november-dag. Skulle du få brug for vores ekspertise en anden gang, er du mere end velkommen.

Hurtigt og pålideligt

Benyttede Energihuset Danmark til tilstands- og elrapport, og de blev udarbejdet hurtigt og til aftalt tid uden problemer :-)

4 september 2024

Kære Anders

Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service. Du må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

En klar 5-stjerne!

En klar 5-stjerne!

Vi har for nylig solgt vores hus og benyttede Energihuset Danmark til at levere energimærker, tilstandsrapporter og el-installationsrapporter. Fra start til slut har vi oplevet en helt fantastisk service.

Energihuset Danmark har været professionelle, pålidelige og grundige i deres arbejde. De sørgede for, at alle rapporter blev udarbejdet hurtigt og præcist, hvilket gjorde hele salgsprocessen meget lettere for os. Deres dygtige medarbejdere var altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og forklare detaljerne i rapporterne, så vi følte os trygge og velinformerede gennem hele forløbet.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for energimærker, tilstandsrapporter eller el-installationsrapporter. Deres ekspertise og fremragende kundeservice er uovertruffen. Tusind tak for en enestående oplevelse!

Mvh
Henrik :-)

5 augustus 2024

Kære Henrik

Sikke en dejlig anmeldelse at modtage! Vi er meget glade for, at forløbet har været tilfredsstillende og vi står altid klar, hvis der på et senere tidspunkt bliver behov for vores ekspertise.

Mvh Camilla, Energihuset Danmark

Lees meer over geverifieerde reviews.