Lees wat reviewers zeggen
Fik lavet tilstandsrapport med fejl, som de ikke ville rette. BBR data var forkerte, fordi de ikke havde indhentet en aktuel BBR rapport. Fair nok, jeg gjorde dem opmærksom på det så de kunne rette d... Toon meer
Man tvivler ikke på deres faglighed. Jeg har nu to gange fået hjælp fra Energihuset Danmark. Første gang drejede det sig om et flyttesyn og anden gang om rådgivning og kontrol af et gulv projekt. I... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- info@energihuset-danmark.dk
- energihuset-danmark.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vurdering af Andelsbolig
I forbindelse med salg af Andelsbolig, har jeg købt en samlet pakke med vurdering, El-rapport og VVS rapport fra Energihuset. Alle tre vurderingsmænd kom samme tidspunkt, hvilket var super fedt. Derudover var alle super flinke og professionelle.
På baggrund af processen fra jeg kontaktede Energihuset for vurdering og det videre forløb, kan jeg kun anbefale Energihuset.
Hurtig og effektiv
Hurtig, effektiv og infomativ gennemgang. En god oplevelse. Venlig konsulent
Fik lavet tilstandsrapport med fejl
Fair nok, jeg gjorde dem opmærksom på det så de kunne rette det. Det ville de kun gøre hvis jeg betalte for det - så rigtighed af rapporterne er ikke vigtig for Energihuset.
Super god og kompetent gennemgang af…
Super god og kompetent gennemgang af vores bygninger. Kasper Vilfort var meget imødekommende og forklarende - bedste anbefaling herfra 😊
Tilstandsrapport ikke udført…
Tilstandsrapport ikke udført ordentligt.
Var ved at købe en hus med “grå” markering, som viser sig at være en “rød” markering med hul i murværket. Godt vi fik en anden til at kigge på det inden køb.
Thorsten Rasmussen udførte rapporten.
Lavede 3 vidt forskellige rapporter på…
Lavede 3 vidt forskellige rapporter på det samme hus og de samme forhold indenfor en ret kort periode. Super utroværdigt og køber du et hus, hvor de har lavet rapporterne, så kan du overhovedet ikke stole på dem! Til gengæld kan du "glæde dig over" at stå med katten i sækken, når du selv kort tid efter skal sælge :-(
Fuld af fejl
Fuld af fejl,
deres bygsagkyndig er en jord og beton arbejder der ikke har styre på noget som helst, de svare ikke deres mail tilbage
Hold jer væk
Flere fejl i rapport
Fejl i rapport. Fejlbeskrivelser og vinduer, varmeudgift beregnet til 52.000 og ikke som korrekt 11.000. Isoleringsprøve af mure blev ikke foretaget inden udtalelse i rapporten.
Måtte diskuterer mange gange med dem, før rapporten blev tilrettet.
Uoverenstemmelse med regning og det udførte arbejde.
Sammenlignet med rækkehuset i modsatte ende af bebyggelsen som havde et D fik jeg et C. Herefter kunne jeg ikke søge tilskud til vinduer, hvilke var den eneste grund til rapporten.

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Overholder IKKE aftaler og yder ingen service
Vi bookede rapporter ved energihuset den 23. september. De har først tider 9 dage senere, men vi accepterer dette. 9 dage senere møder elektrikkeren op, men ingen bygningssagkyndig pga sygdom. Træls når man har taget fri til det.. Vi hører ikke noget fra energihuset derefter og de foretager sig intet for finde en erstatning eller give os en ny tid. Først da vi aktivt henvender os og spørger ind til hvornår der så kommer en bygningssagkyndig går de i gang med at finde en, og vi får en tid først 2 uger efter, så vi ender med at få huset til salg med kæmpe forsinkelse pga energihuset. Da vores mægler kan finde en der kan hurtigere, foreslår vi, at vi kan få rapporter den vej i stedet - men det må vi ikke - det er bare bindende og vi SKAL vente på deres fejl som ender med at koste os afgørende tid i hus-salget.

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Man tvivler ikke på deres faglighed.
Man tvivler ikke på deres faglighed.
Jeg har nu to gange fået hjælp fra Energihuset Danmark. Første gang drejede det sig om et flyttesyn og anden gang om rådgivning og kontrol af et gulv projekt. I begge tilfælde har jeg fået hjælp af byggesagkyndig Jimmy Hilarius, der har været imødekommende og grundig langt ud over det sædvanlige.
Joen Joensen

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Jeg fik anbefalet Energihuset af en…
Jeg fik anbefalet Energihuset af en arkitektven i forbindelse med mit hussalg. De var billigere end mæglerens bud. Jeg har kun rosende ord at give.
Preben, som var ude var venlig, grundig og forklarede alt, hvad jeg spurgte til. Gratis fornyelse efter 6 måneder, hvis huset ikke er solgt.
Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Jeg udfyldte deres kontaktformular sent…
Jeg udfyldte deres kontaktformular sent mandag eftermiddag og blev kontaktet tirsdag morgen af en konsulent.
Jeg fortalte jeg havde en mulig køber til mit hus, så jeg ville gerne have rapporterne hurtigst muligt.
Torsdag morgen var de kommet på mail! Sindssygt hurtigt og effektivt gjort. Og så billigere end hvad vores mælger havde anslået prisen til.
Kan absolut anbefales - deres byggesagkyndig og elektriker var flinke, dygtige og hurtige.
Mange tak for god og hurtig service.

Hold jer væk!!!!!
Jeg har dags dato modtaget en rykker med et inkassovarsel. Derudover er der påført både et rykkergebyr, og renter???? Vi fik for noget tid siden lavet en tilstandsrapport med en rød anmærkning på stråtaget. Efterfølgende havde vi fat i en uvildig tækker som ikke var enig med Energihuset. Da vi tog fat i energihuset sagde de at det var for at sikre dem selv, men at de ville ændre tilsatndsrapporten. Da vi så får en ny rapport, står den røde anmærkning der stadig, men er nu overstreget og lavet om til en gul. Teksten er dog stadig den samme. Vi tager fat i energihuset som siger at vi vil høre fra dem, og kan vente med faktura til der er en afklaring. Altså vi vil høre fra dem. Det gør vi så i dag, med en regning med en rykker og inkassovarsel. De har åbenbart ikke styr på deres procedure. Jeg laver normalt ikke dårlige anmeldelser, men synes dette er over stregen. Jeg vil ikke anbefale Energihuset.

Brug ikke dette firma
Brugte dette firma i forbindelse med et hussalg
Da vi fik faktura var der påført ekstea som vi ikke var informeret om
Så fik vi i januar 2025 en inkasso meddelelse fra et advokatfirma på en regning vi havde betalt i maj 2024!!
Brug ikke dette firma, der er ikke styr på noget som helst

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
En yderst kompetent og behagelig…
En yderst kompetent og behagelig samarbejdspartner. Professionel til fingerspidserne, altid velforberedt og engageret. Arbejdet blev udført med stor omhu og høj kvalitet, og kommunikationen var klar og effektiv gennem hele processen. En fornøjelse at arbejde sammen med og klart anbefalelsesværdig!

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Super hurtig responsetid og god…
Super hurtig responsetid og god kundeservice. Kan varmt anbefale dette firma!

Super god service
Super god service.
Kan på alle måder anbefales.

Hurtigt og pålideligt
Benyttede Energihuset Danmark til tilstands- og elrapport, og de blev udarbejdet hurtigt og til aftalt tid uden problemer :-)

Antwoord van Energihuset Danmark ApS
Hurtig og professionel service.
Hurtig og professionel service.

En klar 5-stjerne!
En klar 5-stjerne!
Vi har for nylig solgt vores hus og benyttede Energihuset Danmark til at levere energimærker, tilstandsrapporter og el-installationsrapporter. Fra start til slut har vi oplevet en helt fantastisk service.
Energihuset Danmark har været professionelle, pålidelige og grundige i deres arbejde. De sørgede for, at alle rapporter blev udarbejdet hurtigt og præcist, hvilket gjorde hele salgsprocessen meget lettere for os. Deres dygtige medarbejdere var altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og forklare detaljerne i rapporterne, så vi følte os trygge og velinformerede gennem hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for energimærker, tilstandsrapporter eller el-installationsrapporter. Deres ekspertise og fremragende kundeservice er uovertruffen. Tusind tak for en enestående oplevelse!
Mvh
Henrik :-)

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.