Vi fik skiftet alle vinduer og terrassedøre, bryggersdør mv. i hus. I alt 13 elementer. De får den gode bedømmelse grundet deres gode håndværk. Svendene der skiftede elementerne tager ansvar og har... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fået skiftet vinduer og døre hos Energitømmeren ApS, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Resultatet er simpelthen blevet over al forventning! Jackie har været fantastisk og en kæmpe hj... Toon meer
Vi her fået skiftet døre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... Toon meer
Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet døre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere håndværkere som alle var e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Contactgegevens
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Denemarken
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Har netop overstået en større …
Har netop overstået en større renovering af vores hus. På anbefaling valgte vi energitømreren til at stå for udskiftning af døre og vinduer, det har vi ikke fortrudt.
Fra første kontakt, top service. Energitømreren var den eneste af de 3 vi havde bedt om tilbud der mødte op og så på opgaven inden han gav tilbud, de øvrige gav et overslag via mail.
Levering fra Outrup vinduer kom som aftalt , Jackie holdt os hele tiden orienteret omkring levering.
Det færdige resultat står bare helt perfekt, Jackie og hans team overholdte alle aftaler og efterlod "byggepladsen" ryddet for affald og gamle vinduer, fuld tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Energitømreren.

Antwoord van Energitømreren ApS
Super professionel og pligtopfyldende håndværker Team
Jeg har brugt mange håndværkere til de boligere jeg har boet i gennem årene, MEN Energitømmeren Jackie og hans team er til dags dato den bedste, mest pligtopfyldende og professionelle håndværker jeg nogensinde har mødt. Vi skulle have skiftet 24 vinduer og døre i vores hus (nogle af vinduerne vejede op mod 200 kg stykket). Vinduerne blev leveret som aftalt (Outrup Vinduer, Super flotte og lækker høj kvalitet, 3 lags) og Jackie fik skiftet alle vinduer på 1 uge!!
Vinduerne stod 2 dage i vores indkørsel (hvor Jackie iøvrigt kom samme dag og kontrollerede leveringen, samt pakkede den ind, selvom de stod i vore carport!) før de startede og 8 dage efter levering, var alt færdig.
Slut resultatet overgår min vildeste fantasi. Flot finish indvendigt (med lister og fuger) uden nogen skader på vores karme eller vægge. Udvendigt er alt flot fuget/muret op og uden skader på vores facade og ved karmmene (vores hus er pudset hvidt). De har gennem hele processen ryddet op efter sig, kørt de gamle vinduer væk og støvsuget i huset, når de har skiftet vinduerne.
Jeg må indrømme at jeg er meget imponeret over deres professionalism og pligtopfyldenhed. Jeg kan varmt anbefalde Energitømmeren til andre som skal have skiftet vinduer og døre. Deres rådgivning omkring løsninger er også helt i top.
Tusind tak Jackie for et god udført stykke arbejde.
Hilsen Christoffer, Kgs. Lyngby

Fantastisk!!
Fremragende service og samtidigt fantastisk hurtigt og helt igennem proff. arbejde.
Huset stråler nu med nye vinduer og døre. STOR TAK til Energitømreren.dk for det smukke arbejde.
Kan kun anbefales til andre

Antwoord van Energitømreren ApS
følte os trygge fra start til slut af vores vinduesprojekt
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas type mm . Energitømreren viste sig dog at være særdeles proffesionel med rådgivning og vi fandt frem til de helt rigtige vinduer og døre til vores hus. nu er det hele så færdig monteret og resultatet er vi rigtig glade for. herfra kan vi kun varmt anbefale energitømreren til andre . vi følte os trygge fra start til slut projekt .

Antwoord van Energitømreren ApS
Melder sig syg og svarer aldrig tilbage
Min kæreste og jeg er lige flyttet i lejlighed og i vores køkken har vi desværre et gammeldags enkelrudeglas som gør at lejligheden er hundekold hver morgen. Vi kontaktede derfor energitømreren som det første da vi flyttede for at lave en aftale.
Aftalen blev aflyst på dagen pga. en sygemelding. Vi har forsøgt at komme i kontakt med energitømreren i næsten en måned siden da. Intet svar har vi fået tilbage. Vi har skrevet til ham, ringet og lagt beskeder til ham og intet svar har vi fået tilbage. Hvis vi ikke engang kan komme i kontakt med ham for at få et tilbud tør jeg slet ikke tænke på hvad der var sket hvis der var blevet lavet en aftale.
Det er sgu uprofessionelt!