Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg best... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super god webshop!

Lækre produkter, lyn hurtig levering og fantastisk service da jeg havde bestilt en forkert størrelse.. kan kun anbefales, og helt sikkert ikke sidste gang jeg selv handler der! 😊

19 september 2018

super onlineshopping til børn

Let overskuelig og godt opbygget hjemmeside, god service og hurtig levering. Elsker den lille ekstra detalje med indpakning og bolsje. De sidste mange år har gjort alle mine online tøjindkøb til min yngste søn hos Babyfryd.

17 januari 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre varer, hurtig levering og super god service!!!

Jeg har lige shoppet amok i udsalgsvarer hos BabyFryd. Jeg er vild med sortimentet, og servicen er altid helt i top. Alt er altid så fint pakket ind - selv fakturaen. Det giver lige prikken over I’et i den samlede købsoplevelse. Sender virkelig mine varmeste anbefalinger til at handle på BabyFryd 😍

2 januari 2018

VIRKELIG god service.

Jeg havde forelsket mig i et Levis sæt til min mindste dreng. Jeg var heldig at finde det med 40% rabat hos babyfryd, og jubii de havde i den rigtige str. Som ellers var udsolgt på mange andre sider.
Desværre var der sket en fejl, så de havde ikke sættet hjemme i den str. Jeg havde bestilt. De kontaktede mig hurtigt på mail og spurgte efter, om jeg kunne bruge en anden str. Da det skulle bruges til jul og derfor ikke gik med en anden str. fik jeg lov at vælge et andet Levis sæt til 40% selvom der slet ikke var rabat på nogle af de valgte varere. Virkelig god service og kan kun anbefale dem.

29 november 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Superfint!

Hjemmesiden trænger til en SERIØS opdatering, men udvalget er rigtig godt, priserne er gode og leveringen er hurtig!! :)

7 april 2017

God kundeservice

Har snart handlet en del på babyfryd, det er en super fin webshop med mange lækre børnetøjsmærker, og en super god kundeservice og hurtig levering :)

15 december 2016

Anfaldet webshop!

High five for jer ☀️

Super god kundeservice..
Hurtig og brugbare svar pr mail.
Og ikke mindst sine vare dagen efter!

Jeg kommer igen!🌸

24 september 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak fort mange super gode oplevelser!!!!

Babyfryd har et bredt udvalg af kollektionerne fra de lækreste mærker og de søde mennesker bag shoppen leverer altid top service!!!!! Jeg har mange handler bag mig hos Babyfryd, og der er altid styr på sagerne!!!

KH Malene Berg

29 september 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har idag modtaget den fineste lille pakke, de 3 dele købt på udsalg var pakket ind i det fineste papir, med sløjfe og bolche vedhæftet, og så var leveringstiden tilmed hurtig... Jeg kan varmt anbefale Babyfryd :)

23 juni 2015

Perfekt

Høj kvalitet og jeg fik den bestilte varer hurtigt. Virkelig en side jeg kan anbefale - og deres priser er yderst rimelige.

30 april 2015

Absolut Anbefalelsesværdig :-)

Dejlig overskuelig hjemmeside - med godt udvalg. Det er nemt at gennemgå alle kategorier og, og gennemse hvad er på tilbud.
HURTIG levering, fint indpakket.
Varerne lever op til forventningerne.
Kun Ros herfra.

21 april 2015
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.