Heb sociale huurwoning en stadsverwarming. Max 1-2 uurtjes per dag de kachel aan in de winter, gebruik amper warm water, kosten: 90 euro per maand!? Dit terwijl gascontracten veel goedkoper zijn, 45... Toon meer

Wat een ballenbedrijf!!! Zonder verwarming zitten. Installatiebedrijf laten komen. Probleem bleek in gedeelte te zitten waar Ennatuurlijk verantwoordelijk voor is. In twee dagen 5x met Ennatuurlijk... Toon meer

Via whatsapp goed te woord gestaan geen minuten lang wachten op een desk medewerker binnen no time goed vraag beantwoord en geregeld top.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Veel te duur!

Dit terwijl gascontracten veel goedkoper zijn, 45 euro goedkoper per maand

15 april 2026

Wat een ballenbedrijf!!!

Wat een ballenbedrijf!!!
Zonder verwarming zitten. Installatiebedrijf laten komen. Probleem bleek in gedeelte te zitten waar Ennatuurlijk verantwoordelijk voor is. In twee dagen 5x met Ennatuurlijk ( super vriendelijk trouwens) contact gehad. telkens zou er binnen 4 uur een monteur contact opnemen. Ik ben nooit gebeld !!!! Uiteindelijk heeft het installatiebedrijf het probleem opgelost met toestemming van de verhuurder omdat Ennatuurlijk mij letterlijk en figuurlijk in de kou heeft laten zitten!!!
Probleem is overigens veroorzaakt door JB technics die in opdracht van Ennatuurlijk de meters hadden vervangen door een slimme meter!! Ennatuurlijk??? Te triest voor woorden!!!!

15 april 2026

Ze zijn Oplichters

Ze zijn Oplichters, en alleen degenen die het niet begrijpen blijven bij hen. Door hen ben ik op zoek naar een ander appartemen.

1 april 2026

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Nul communicatie naar hun klanten toe. Voorschotberekeningen die niet gedeeld worden en zomaar veranderd zijn. Aanmaningskosten krijgen terwijl je in gesprek bent over een betalingsregeling omdat zij het bedrag al 4 maanden niet hebben afgeschreven. Het is dat ik hier bij MOET op mijn adres, maar anders was ik al lang weggeweest. ALS U DIT KUNT VERMIJDEN DOE DAT DAN OOK!!! Klantenservice is ook ontzettend ongeïnteresseerd, lijkt wel alsof de tevredenheid hen geen reet kan schelen.

17 maart 2026

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk: al dik een heel jaar in de kou nu, januari 2025 t/m heden: veel hoger verbruik, veel minder warmte. moet alle radiatoren minstens 4x op een avond ontluchten, een drama met als hoogtepunt in januari 2025 bijna 7 dagen zonder verwarming en warm water gezeten...weinig tot geen respons op talloze mails en telefoontjes...ondeskundig personeel over de vloer die weinig tot niets kunnen verhelpen...kortom een drama..allemaal na het vervangen van het oude systeem door een nieuwe "ketel" wie kan mij helpen?

3 februari 2025

Schaamteloze klantenservice die verantwoordelijkheid "weg-liegt"

Een lekkend tussenventiel op hun hoofdleiding bij de vertakking in mijn woning. Inmiddels 15 telefoontjes verder, daar merendeels schaamteloos respectloos behandeld en iedere keer een ander smoesje waarom zij niet verantwoordelijk zijn. Feit is dat het lekt en ikzelf hun installatie voor een heel appartementencomplex zou moeten afsluiten... Absurd! Terwijl overal op hun website heel duidelijk staat wie waarvoor verantwoordelijk is. Hoogtepunt? Ik lees de letterlijke tekst van hun website voor, dame aan de lijn zegt "nee meneer dat is niet waar". Of toch een heel bijdehande meneer die me 15 minuten in de wacht zet "om wat uit te zoeken" en vervolgens de lijn verbreekt?

21 januari 2026

nieuwe afsluitset met een hoop lawaai

Ik heb sinds kort een nieuwe afsluitset gehuurd bij Ennatuurlijk die meteen veel geluid gaf. De monteur heeft inmiddels kleppen vervangen maar het probleem blijft. Het blijkt een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door de set zelf Daar kunnen de monteurs dus weinig aan veranderen. Nogal waardeloos dus. Ik had voorheen een afsluitset van BSI en die hoorde ik nooit. Maar die was op en ik kan daar alleen nog maar een nieuwe kopen i.p.v. huren. Je hebt dus eigenlijk geen keuze.
Dan kan de service rondom verder goed zijn, ik blijf met het probleem (ondeugdelijk materiaal) zitten.

16 januari 2026

De vaste kosten voor de aansluiting zijn veel te hoog

De vaste kosten voor de aansluiting zijn schandalig hoog. Bijna 80 euro per maand vaste kosten terwijl ik 12 euro per maand aan warmte verbruik.
Af laten sluiten is de beste manier om een giga besparing op mijn energiekosten te doen. Alleen een electrische aansluiting is maar 1x vaste lasten.

22 december 2025

De grootste dieven

De grootste dieven. De grootste dieven. Je betaalt meer dan 30 euro, of je de dienst nu gebruikt of niet. Ze zeggen dat dit is om de beste service te garanderen, terwijl je op hun platform nauwelijks toegang hebt tot je gegevens.

19 december 2025

Criminelen gang

Dit is een bedrijf dat er vooral op uit is om je elke laatste euro af te troggelen! Vanaf 1 januari gaan ze nog brutaler en meedogenlozer te werk met hun diefstallen! Het is tijd om je te verenigen tegen deze criminelen.

12 december 2025

Wamtelevering is al jaren drama.

Wamtelevering is al jaren drama.

Helaas kan ik niet overstappen naar andere leverancier ivm blokverwarming.

Het lijkt wel of ze de centrale ketel op de spaarstand hebben staan.

En dan betaal je bijna 200 euro per maand om in de kou te zitten.

Dan komen ze met de smoes dat je de hele dag volle bak moet stoken. Dat is mij dus te duur.
Het zou in een half uurtje gewoon behaaglijk warm moeten kunnen worden. Niet natuurlijk, met en natuurlijk.

18 november 2025

Ongelofelijk

Ongelofelijk! Volgens hen heb ik 1 dag te laat betaald, terwijl de betaallink nog geldig was en een andere uiterste datum aangaf. Ik heb de betaling gewoon voldaan, maar toch willen ze nog steeds €40 incassokosten rekenen. Alsof iedereen zomaar geld over heeft. Waar blijft het begrip en de menselijkheid?

25 september 2025

Is dit jouw bedrijf?