Va miscati foarte incet cu documentatia si montajul.Baietii de la montaj au fost foarte ok atat la montajul panourilor cat si la racordarea lor la reteaua electrica.Panourile au fost montate in martie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Foarte buna comunicare si relationare cu personalul cu care am intrat in contact. Singura nemultumire, fapt pt care feedbackul nu este de 5 stele este faptul ca instalarea sistemului ales a fost deva... Toon meer
Acum ,uitându-mă în urma ar fi ok dar din 2019 de când am depus dosarul sa vad panourile pe casa în 2023 cred ca este o perioada destul de mare ,alta problema ar fi comunicarea în tot acest timp care... Toon meer
Compania Ensys Renewable Solutions oferă soluții complete de proiectare, furniza și implementare a sistemelor fotovoltaice, atât prin surse de finanțare independente, cât și prin programe cu fonduri nerambursabile: Casa Verde sau ElectricUp. Suntem experți în industrie, cu o experiență de peste 10 ani și peste 1 000 de proiecte implementate. Proiectele pe care le implementăm au garanția funcționării la nivel de înaltă eficiență energetică pe o perioadă de peste 10 ani. În urma unei investiții recente, din partea ROCA Investments, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții cu capital românesc, care a intrat în acționariatul societății, Ensys oferă unele dintre cele mai avantajoase soluții tehnice și financiare atunci când vine vorba de sisteme fotovoltaice complete și eficiente. Sprijinim și asistăm clienții pe parcursul întregului proces de instalare a panourilor fotovoltaice - de la consultanță în alegerea sistemului potrivit, finantarea acestuia, până la proiectare, autorizare, furnizare și montaj. Sustenabilitate. Panourile fotovoltaice sunt un sistem de producție a energiei practic și ecologic, prietenos cu mediul, care protejează natura și previne încălzirea globală. Acestea nu degajează gaze cu efect de seră și nici nu conțin substanțe toxice nocive pentru natură. Controlul costurilor. Scapă de grija consumului de energie! Panourile fotovoltaice vor crește eficiența energetică a casei sau afacerii tale, iar investiția se poate recupera în 5-7 ani. Fii sigur că alegi un sistem fotovoltaic după nevoile și configurația casei sau afacerii tale! Proiecte CSR Nevoia implementării unui sistem fotovoltaic, nu doar prin prisma reducerii de costuri, ci și prin faptul că poate cuantifica numeroase alte elemente care țin de politica de CSR, de alinierea la politicile de grup sau de alinierea la directivele europene.
Bicazului 6, 410028, Bihor, Roemenië
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nice offer, simple explanations and good expertise.
I did not receve back the money 20000 lei , after 3 years from the instalation
BUNA ZIUA EU AM FOST PLECAT DIN TARA DECEMBRIE PINA IN FEBRUARIE ANUL ACESTA PT A ACCESA BATERII LA SISTEMUL CARE ATI INSTALAT SI AM RAMAS FARA BATERIE .CA NU ATI TRIMIS UN MESAJ .AM CREZUT CA ESTE O RESPOSABILITATE DAR M-AM DEJAMAGIT CA SI MULTI ALTI CENTI .NU AU FOST SELECTATE O SECRETARA CU BUN SIMT SI RESPECT .
VA MULTUMESC MAI TREBUIE SA SE NASCA O GENERATIE CU RESPECT
SILAGHI
O companie care a avut grijă să-și îndeplinească datoriile contractuale.
Pentru suplimentare cu 2 kwh panouri fotovoltaice am plătit în anul 2023 suma totală de 13.270 lei,iar la data instalării panourilor prețul acestora era foarte scăzut. În cazul în care eu plăteam când erau ieftine iar până la data instalării creșteau prețurile sigur îmi solicitați să vă mai dau o diferență în raport cu creșterea prețurilor.Îmi pare rău că v-am dat foarte mulți clienți. Nu vă mai recomand nici la dușmai.
Am achiziționat un sistem fotovoltaic de 5 kW prin Ensys, alegând pachetul Premium, care promitea garanție extinsă, intervenții rapide și monitorizare. În realitate, sistemul nu a funcționat corespunzător aproape deloc timp de un an, iar în ultima perioadă este complet nefuncțional.
Am făcut numeroase sesizări la Ensys, ANPC, ANRE și AFM, urmat probabil instanțele competente . Au fost trimiși 4 electricieni care au recunoscut că sistemul e montat greșit și că nu pot face nimic. Au înlocuit un cablu și o mufă foarte grav avariată ce mi a pus locuită în pericol de incendiu , dar fără rezultat. Mai grav, firma pare că nu e intr o situație prea roz din relatările colegilor lor , nu răspund nici la mailuri, nici la telefon cu răspunsuri concrete .
Atenție mare înainte să colaborați cu această firmă. Promisiunile sună bine pe hârtie, dar realitatea e un coșmar.
hello
I have the contract 44200, I called at least 2 times to schedule an installation and no one came with an installation date.
I would like to point out that the invoice was paid on 27.07.
De 6 luni incerc sa instalez un sistem fotovoltaic cu finantare prin Casa Verde. In momentul de fata am doar invertorul instalat si sunt amanat de pe o saptamana pe alta cu instalarea panourilor solare si a bateriei. TOTAL dezamagit de profesionalismul inexistent si lipsa de respectare a termenelor.
Fairly fast installation, the whole process is not yet complete as of this date.
O echipa foarte buna, bine organizata si foarte serioasa in executie. Se vede ca au experienta si pun accent pe calitatea lucrarii. Recomand cu toata increderea.
Reactivitate buna a echipei de interventie , fara a avea insa posibilitatea de a rezolva problema , posibil datorita supratensiunilor de pe retea si aici Distributia dela Electrica ..... nu are ce face ?!!!
Până acum, colaborarea cu angajații firmei din Oradea și echipa de montaj a fost excelentă, nu am absolut nimic de reproșat. Profesioniști, știu răspunsul la orice întrebare și se străduie să facă tot ce trebuie, eptnru ca clientul să fie mulțumit.
Overall, it was a good experience, but with ups and downs.
Pro's:
- good communication and supportive
- professionals
- generally, in time
Con's:
- unbalanced contractual conditions
- sometimes, very slow reaction
- mobile application for equipment performance monitoring with bugs
Am avut o comunicare foarte bună cu cei de la birou, răspund prompt și sunt de ajutor. Echipa de montaj a fost punctuală și serioasă, s-au descurcat foarte bine și au respectat programarea. Per total, o experiență pozitivă, fără bătăi de cap. Recomand!
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.