Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi sælger smykker, ure, dåbsting, lykketrolde m.m. Vi har en fysisk butik i Egtved, tæt ved Vejle, her har vi lagt i 12 år. Egtved Pigens Guld og Ure er en del af Nyt Syn Egtved. Vores fokus ligger på kvalitet og at have et bredt udvalg, så vi har noget til enhver smag. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel og venlig betjening

Super professionel og venlig betjening. Gode priser og hurtig levering

18 december 2024

Antwoord van epguldogure.dk

Mange tak for din fine anmeldelse! Den er vi utrolig glade for . Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure

Super god service

Super god service. Effektiv bestilling og levering.

4 november 2022

Antwoord van epguldogure.dk

Mange tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for du synes om vores service. Mvh. Britta og Ulla.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin handel.Det er en gave til min…

Fin handel.Det er en gave til min datter på 16. Hun har selv udvalgt smykkerne så jeg håber at hun bliver glad for dem.

27 september 2022

Antwoord van epguldogure.dk

Mange tak for din anmeldelse, den betyder virkelig meget for os! Vi håber også hun bliver glad for dem 🤗 Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering - gode priser- flot indpakning

8 augustus 2022

Antwoord van epguldogure.dk

Hej Birgit, mange tak for din fine anmeldelse - den er vi virkelig glad for!! Og super dejligt at du synes vores indpakning er flot :)! Bedste hilsner, Nina Egtved Pigen Guld og Ure.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig dejlig butik og super dygtig…

Rigtig dejlig butik og super dygtig personale.
Stort udvalg til rimelige penge.
Kan kun varmt anbefale dem.

4 maart 2022

Antwoord van epguldogure.dk

Hej Lis, mange tak for dine fine ord og anmeldelse - den betyder meget for os! Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure.

15 december 2021

Antwoord van epguldogure.dk

Hej Pia, mange tak for din anmeldelse! Den betyder meget for os! Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure.

God personlig online betjening

Nem hjemmeside at finde rundt på, med et godt udvalg af smykker og ure.
Dejligt med en lille overraskelse godtepose med i ordren.
Helt klart et sted jeg vil handle hos igen 😊

19 november 2021

Hej Anita,
Tak for din fine anmeldelse! Vi glæder os til at handle med dig igen.
Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure.

Godt udvalg

Super godt udvalg med massere varer, så man kan finde det rette. Samt rigtig fine kvaliteter, som stemmer overens med mine forventninger. 🤩
Fedt man kan afhente i butikken - hvor man altid for hjælp at det super søde og imødekommende personale 👍🏼

4 november 2021

Hej Trine,
Tak for din fine anmeldelse - den betyder rigtig meget for os!
Mvh. Nina, Egtved Pigen Guld og Ure.

Lees meer over geverifieerde reviews.