Was opzoek naar een JBL party speaker 120 en zag ineens een mooie aanbieding. Ik kende Epicbuilds niet, maar even met ze gebeld en kreeg een aardige dame aan de telefoon die mij professioneel hielp. O... Toon meer

Een vraag gesteldvia de email. Kreeg zeer snel een volledige en duidelijke reactie. Product had een goede prijs dus direct de bestelling gedaan en ben nu in afwachting van de levering, vandaar (... Toon meer
Bij Epic-builds.nl zijn we gepassioneerd over gaming en streven we ernaar om gamers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige gaming pc's. Onze missie is om de ultieme game-ervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een beginner die een solide start wil maken. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij EpicBuilds gebruiken we alleen de beste componenten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze gaming pc's topprestaties leveren en betrouwbaar zijn. Of je nu een gaming pc met een Intel of AMD CPU wilt, een NVIDIA GeForce of AMD Radeon grafische kaart, wij hebben de perfecte configuratie voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze interacties met klanten. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en zijn we trots op onze positieve reputatie op platforms zoals Trustpilot. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Bij EpicBuilds gaat het niet alleen om het verkopen van gaming pc's; het gaat erom dat elke klant een geweldige ervaring heeft en met vertrouwen kan gamen. We zijn er trots op om deel uit te maken van de gaming community en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte gaming pc te vinden bij EpicBuilds
De boelelaan 1114, 1081HZ, Amsterdam, Nederland
- 085 004 6662
- info@epic-builds.nl
- epic-builds.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een zeer nette afhandeling
Een zeer nette afhandeling van een soepel lopend bestelproces.
Snelle reactie op een vraag, zelfs tijdens het late tijdstip.
Ik ben tevreden over mijn ervaring met…
Ik ben tevreden over mijn ervaring met deze webshop voor elektronica. De levering duurt een paar dagen, maar dat was duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces. De prijzen zijn zeer concurrerend en vaak aantrekkelijker dan bij andere aanbieders. De klantenservice reageert snel op vragen en helpt vriendelijk en professioneel. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de service en kan ik deze winkel aanbevelen.
Nier meer luistermoe
Ik had n JBL Flip en ik ben overgestapt op Sony ULT Field3. Wat een heerlijk geluid. Rustig, meer lage frequenties, passende bas... niet meer luistermoe.
Met toeval op deze site gekomen.
Met toeval op deze site gekomen. Op deze site is alles goed overzichtelijk en vooral zeer goede prijzen. Ik zocht een Party box van JBL en die was zeer goedkoop. En daarom gelijk besteld. Ik wordt over deze bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd wordt. Ik zou dit bedrijf zeker adviseren aan mijn vriendenkring.
Eenvoudige en overzichtelijke site
Eenvoudige en overzichtelijke site, snelle afhandeling van de bestelling en goede prijzen.
Goede prijs/kwaliteit ervaring
Gisteren een mooie smartphone gekocht voor een mooie prijs. Ik kreeg direct een bevestiging per e-mail dat mijn order was ontvangen en dat ik een mail krijg wanneer hij wordt verzonden. Betrouwbare service en een aanrader. Als ik mijn smartphone ontvangen heb zal ik nog een review plaatsen.
Fijne webshop
Fijne webshop met veel spullen. Ik heb zelf een Lego set gekocht met flinke korting. De klantenservice reageert snel en is erg behulpzaam!
Correct en snelle afhandeling klantenservice
Een vraag gesteldvia de email.
Kreeg zeer snel een volledige en duidelijke reactie.
Product had een goede prijs dus direct de bestelling gedaan en ben nu in afwachting van de levering, vandaar (nog) geen vijf sterren.
Levertijd was 3 tot 5 dagen.
Hoop dat dit goed gaat komen, maar heb er vertrouwen in.
Snel en zeer correct in de communicatie
Snel en zeer correct in de communicatie
Supersnel antwoord op mijn vragen!
Prima ervaring
Snel contact, vriendelijke medewerker en zeer terzakekundig
Mooie aanbiedingen
Zag deze site voorbij komen op Facebook, en ze hebben echt leuke aanbiedingen. We zijn er erg blij mee
Scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct!
Gisteren een JBl Partybox Club 120 gekocht. Een scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct! En daarbij ook nog een heldere communicatie en goede service.
Ik ga Epicbuilds zeker aanbevelen!
Ze hebben scherpe aanbiedingen en een…
Ze hebben scherpe aanbiedingen en een zeer overzichtelijke website. Bestellen was eenvoudig. Op een vraag via whatsapp kreeg ik snel en adequaat antwoord
De koop van de PlayStation portal…
De koop van de PlayStation portal verliep moeiteloos. De communicatie was direct en duidelijk en de prijs was subliem. Blij deze webshop ontdekt te hebben. Ik zal er zeker meer bestellen.
Ik heb een Samsung Galaxy A 57 besteld
Ik heb een Samsung Galaxy A 57 besteld, een geweldige aanbieding zeker 50 euro goedkoper als andere aanbieders.
Er word supersnel gereageerd
Er word supersnel gereageerd, tot nu toe alles prima geregeld,
Spannend maar gelukkig toch gedaan
Ik was eerst wat terug houdend om twee sets van Lego te bestellen, maar ik besloot het toch te doen. De betaling, daar ging het over. Ik moest zelf betalen via de bank, maar dat ging eigenlijk heel gemakkelijk. Al snel kreeg ik een bevestiging via de mail, met daarin de goede gegevens. Nu nog even wachten tot het binnen is, maar ik heb daar alle vertrouwen in.
Soepel orderproces
Het orderproces verliep soepel. De manier van betalen zou makkelijker kunnen (kopiëren van de IBAN naar mijn bank-app ipv direct koppelen) maar geen onoverkomelijk probleem. Verder keurig een bevestiging ontvangen. Nu nog wachten op de levering.